:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: RELEASES NAJAAR
PERSBERICHT: RELEASES NAJAAR
Bron: Buena Vista - Datum: 2005-09-03 - Geplaatst door: Werner
Op de agenda!
Dit najaar heel wat nieuwigheden in de releaselijst van Buena Vista Home Entertainment!

Tussen nu en eind december 2005 een stortvloed aan releases op DVD: grote DVD-premières, Disney Klassiekers, exclusieve boxen, actiefilms, films voor de allerkleinsten, ...

Wilt u er meer over weten ?

21 september:
Lilo & Stitch 2, een volledig nieuw avontuur waarin het ongelooflijke duo Lilo & Stitch Hawaï helemaal op z’n kop zet, wanneer er bij Stitch een steekje los komt te zitten. Deze release, met nog meer Elvis-muziek, gaat hand in hand met de release van de eerste film Lilo & Stitch op DVD in een Speciale Uitvoering.

In exclusiviteit op DVD, Ladder 49, een heldenverhaal over de legendarische moed van brandweerlui met in de hoofdrollen John Travolta en Joaquin Phoenix.

De Boxen 3-DVD Stories Of Suspense Box (The Sixth Sense, Dragonfly en Cold Creek Manor) en 4-DVD M. Night Shyamalan Box (The Village, Signs, The Sixth Sense en Unbreakable) voor avonden vol huivering en spanning.

28 september:
Life Aquatic With Steve Zissou, een onderwateravontuur met in de hoofdrollen Bill Murray, Owen Wilson en Cate Blanchett.

Twee nieuwe series waarvan het eerste en tweede seizoen voor het eerst in een DVD-box uitkomen: Home Improvement, met Tim Allen als doe-het-zelver en Golden Girls, de komische avonturen van vier dames op leeftijd.

12 oktober:
Poeh's Lollifanten Halloween: de Lollifant, Winnie en hun vrienden vertellen ons een spannend en huiveringwekkend Halloween verhaal.

Lekker Griezelen Met Disney Schurken: de schurken uit een aantal Disneyfilms zijn op pad...

19 oktober:
Zorro – Het Complete Eerste Seizoen: de originele avonturen van Zorro, met Guy Williams als Don Diego de la Vega, nu in een 3-DVD box.

26 oktober:
Assepoester, een van de meest magische Disney klassiekers voor het eerst op DVD in een Speciale Uitvoering in een versie met 1-disc of 2-discs. Een adembenemend verhaal met magische muziek en tijdloze personages. De film is digitaal gerestaureerd en de DVD bevat veel magisch bonusmateriaal.

2 november:
Bionicle 3, een nieuwe missie waarin de Bionicles® tegenover een "web van schaduwen" komen te staan...

23 november:
Daar is Herbie terug ! De legendarische kever staat ditmaal aan de zijde van Lindsay Lohan in Herbie Fully Loaded en ontmoet... een New Beetle !

Toy Story en Toy Story 2 Speciale Uitvoering: twee uitstekende Speciale Uitvoeringen om de 10e verjaardag van de release van Toy Story en de samenwerking tussen Pixar en Disney te vieren.

My Scene Goes Hollywood, de meiden van My Scene staan op de affiche van een film!

Fantastic Four: de meest explosieve animatiefilm van zijn generatie.

Twee nieuwe DVD's in de serie Baby Einstein speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten: Dieren Uit De Buurt en Baby Santa.

Disney's Favoriete Kerst: de allermooiste Disneysprookjes voor een magische Kerst.

1 december:
Shall We Dance, een verrukkelijke romantische komedie waarin Richard Gere leert dansen met de aantrekkelijke Jennifer Lopez. Maar zal deze nieuwe passie in de smaak vallen van zijn vrouw (Susan Sarandon)?

14 december:
De lachwekkende keizer Kuzco is terug in Kronk’s New Groove, een volledig nieuwe langspeelfilm waarin deze keer de klungelige spierbundel Kronk de held is.

Assepoester 2 Speciale Uitvoering: het vervolg op de fantastische Disneyfilm die reeds hele generaties liet dromen. Zal ook beschikbaar zijn in een 2-DVD box met Assepoester Speciale Uitvoering.

En nog meer verrassingen, zoals Speciale Uitvoeringen van succesvolle films, zijn te verwachten voor een feestelijk eindejaar.

OPGELET: al deze releases en releasedata zijn onder voorbehoud van wijzigingen!