:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HOME IMPROVEMENT & GOLDEN GIRLS
PERSBERICHT: HOME IMPROVEMENT & GOLDEN GIRLS
Bron: Buena Vista - Datum: 2005-09-13 - Geplaatst door: Werner
HOME IMPROVEMENT SEIZOEN 1 & SEIZOEN 2
GOLDEN GIRLS SEIZOEN 1 & SEIZOEN 2

Twee TV-series met pit
Vanaf 28 september te koop in een DVD-box

Op 28 september brengt Buena Vista Home Entertainment twee seizoenen uit van twee pittige TV-series.

HOME IMPROVEMENT SEIZOEN 1 & SEIZOEN 2

Het eerste en tweede seizoen van Home Improvement, de in Amerika uitermate succesvolle komedieserie van en met komiek Tim Allen, zijn binnenkort beiden te koop in een 4 DVD-Box. Tim Allen speelt in de serie Tim Taylor, de presentator van een doe-het-zelf programma voor de televisie getiteld 'Tool Time'. Samen met zijn onhandige assistent in het programma, Al (Richard Karn), vormt hij een grappig team waarbij niet altijd alles afloopt zoals het bedoeld was... Maar naast zijn passie als doe-het-zelver heeft Tim ook een gezinsleven. Tim is getrouwd met Jill (Patricia Richardson) en heeft drie zoontjes. Het is echter niet gemakkelijk zijn hobby en werk uit te voeren én tegelijkertijd zijn gezin tevreden te houden.

Home Improvement op DVD:
Met onder andere: Tim Allen (The Santa Clause, Toy Story (stem van Buzz Lightyear),...), Pamela Anderson (ex-Baywatch-babe)
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels / Italiaans / Duits / Spaans.
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Italiaans / Duits / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins.
Beeld: 1.33:1 – 4 x 3
Distributeur: Buena Vista Home Entertainment
Totale speelduur: seizoen 1: 566 minuten; seizoen 2: 566 minuten

Bonusmateriaal
Seizoen 1:
• Losse Flodders - Humor in Home Improvement
• Gesproken toelichting van uitvoerend producenten Carmen Finestra en David McFadzean
Seizoen 2:
• Losse Flodders - Seizoen 2 - Humor in Home ImprovementGOLDEN GIRLS SEIZOEN 1 & SEIZOEN 2

Het eerste en tweede seizoen van Golden Girls, een zeer populaire komedieserie in Amerika met heel wat Awards op haar naam, zijn binnenkort beiden te koop in een 4 DVD-Box. Vier dames op oudere leeftijd, beleven samen de tijd van hun leven in het zonnige Miami Beach, Florida. De welbespraakte Dorothy, de vroegere boeredochter Rose, de Zuiderse schone Blanche en Dorothy's temperamentvolle Siciliaanse moeder Sophia waren vroeger getrouwd en leven nu samen in een huis, waar ze lief en leed met elkaar delen. De serie gaat over vriendschap en hoe vier oudere dames omgaan met de dagelijkse problemen van hun gezegende leventje. Golden Girls werd gemaakt door de Emmy-winnende producer Susan Harris en won talloze awards, waaronder 2 maal de Emmy voor de Beste Komedieserie alsook een Emmy voor elke hoofdrolspeelster.

Golden Girls op DVD:
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels / Italiaans / Duits / Spaans.
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Italiaans / Duits / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins.
Beeld: 1.33:1 – 4 x 3
Distributeur: Buena Vista Home Entertainment
Totale speelduur: seizoen 1: 617 minuten; seizoen 2: 642 minuten

Bonusmateriaal
Seizoen 1:
• Joan en Melissa Rivers over de mode
Seizoen 2:
• Ga voor het goud weetjesquizALIENS OF THE DEEP
Nu ook te koop op DVD

Academy Award-winnende regisseur James Cameron exploreert in deze documentaire het idee dat de vreemde wezens die leven in de extreme omstandigheden op de bodem van de oceaan weleens een weerspiegeling zouden kunnen zijn van het buitenaardse leven.