:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BRATZ ROCK ANGELZ
PERSBERICHT: BRATZ ROCK ANGELZ
Bron: Fox - Datum: 2005-10-06 - Geplaatst door: Werner
BRATZ ROCK ANGELZ
Beleef de ultieme girlpower op dvd!

De mooie meiden van Bratz laten zien dat ze kunnen swingen als de besten in deze nieuwe aflevering van Bratz!
Te koop op dvd vanaf 26 oktober

Het swingende verhaal
Yasmin, Cloe, Sasha en Jade gebruiken al hun creativiteit als ze hun eigen tijdschrift beginnen! Hun eerste opdracht: vliegen naar het opwindende Londen en verslag doen van een uitverkocht rock-concert! Maar Burdine Maxwell, de boosaardige redacteur van het concurrerende blad steekt daar samen met haar twee gemene stagiaires een stokje voor. Zij zorgen ervoor dat de kaartjes van de Bratz meiden op raadselachtige wijze verdwijnen. De enige manier om het concert te zien is door zelf een rockband te vormen! Zal het de meiden lukken binnen te komen, een spetterend optreden te geven en hun tijdschrift te redden? Je kunt het allemaal meemaken in dit supercoole Bratz avontuur!

Voor coole meiden
De Bratz zijn de nieuwe lievelingen van onze dochters. Ze begonnen hun carrière als poppen die alles aankunnen op gebied van mode, beauty, dans en al die andere dingen die onze kleine prinsessen zo geweldig vinden. Ook op internet kan je ze ontmoeten op www.bratzpack.com

Creatie van een bekende spelontwerper
De Bratz zijn het geesteskind van de begenadigde spelontwerper van MGA Entertainment, Isaac Larian. Met zijn creatie heeft hij een omwenteling teweeggebracht in de wereld van de modegerichte poppen. Op zoek naar een cadeautje of attentie voor een jongedame? De wereld van de Bratz brengt fun, muziek en dans in je huis en tijdens de feestjes van de meiden!

De Bratz soundtrack
Uiteraard rockt de soundtrack van deze zeer muzikale Bratz aflevering! Universal Music, 's werelds grootste muziekmaatschappij, zal dit eerste album van Bratz Rock Angelz wereldwijd releasen in oktober 2005. Het album, dat alleen maar originele opnames bevat, is geproduceerd door productiehuis Engine. Zij schreven al hits voor Britney Spears, Backstreet Boys en Lindsay Lohan. De sound van Rock Angelz is vergelijkbaar met de muziek van Avril Lavigne, Ashlee Simpson en Pink. Stukjes muziek van Bratz Rock Angelz kan je binnenkort al beluisteren op www.rockangelz.com en www.bratzpack.com.

Leuk speelgoed en game
De Bratz laten je ook actief meespelen. Zo is er de Bratz Rock Angelz computergame, ontwikkeld door THQ en geschikt voor GameCube, Game Boy Advance, PC en PlayStation 2. In het spel hebben de vier meiden van Bratz besloten een modemagazine op te richten dat Bratz Magazine zal heten. Om de beste scoops voor de neus van hun concurrenten weg te kapen moeten Sasha, Jade, Jasmine en Chloé de trendy hoofdsteden van onze wereld verkennen. Toch is niet alles rozegeur en maneschijn: de wrede Burden en de tweelingszusjes zijn jaloerser dan ooit en kunnen gemeen uit de hoek komen... Verkrijgbaar vanaf eind oktober.

De poppen van Bratz
Daarnaast zijn er uiteraard ook de hippe poppen van Hasbro waarmee het allemaal begonnen is! Naar aanleiding van Rock Angelz zijn Yasmin, Jade en Chloé apart verkrijgbaar in een prachtige verpakking. Voor elke pop is er een sokkel om op het podium te staan en twee rockstar-outfits. Ook megeleverd zijn een mini-cd met twee nummers van de nieuwe cd, een concert t-shirt, een microfoon op standaard, juwelen, maquillage, een poster en mobieltjes waarmee de dames contact houden met hun agent! Je kan de hoofden en de torso's van onze sterren uiteraard als een professionele 'make-up artist' uit het rockcircuit aanpakken... Vernis, maquillage, tatoeages: let there be rock!

Bratz: vorige titel in promotie
Nog goed nieuws voor de fans: ook de vorige Bratzfilm, Bratz The Video, is opnieuw verkrijgbaar en dat tegen de zeer aantrekkelijke prijs. Een leuke tip voor de sint!

Productinformatie
Titel: Bratz Rock Angelz
Releasedatum: 26 oktober 2005
Genre: animatie
Leeftijd: AL
Lengte: circa 74 min.
Geluid: Engels 2.0, Frans 2.0, Nederlands 2.0, Italiaans 2.0

Extra's dvd:
• Bratz aflevering "Crush in a Rush"
• Videoclip van "So Good"
• Demo van de Bratz Rock Angelz computergame
• TV-reclame van de Bratz Rock Angelz muziek-cd
• Bratz Rock Angelz fotoalbum


Recent nieuws van dezelfde bron