:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MR. AND MRS. SMITH
PERSBERICHT: MR. AND MRS. SMITH
Bron: Fox - Datum: 2005-12-06 - Geplaatst door: Werner
MR. AND MRS. SMITH
Brad Pitt en Angelina Jolie sexier dan ooit
Verkrijgbaar vanaf 14 december op dvd

Een geweldige actiekomedie vol prachtige oneliners die vrouwen even leuk zullen vinden als hun actiegerichte mannen! Want laten we wel wezen: hier is het de dame die hersens en lef heeft...

Het verhaal
Na een gezegend huwelijk van 5 of 6 jaar belanden John (Brad Pitt) en Jane Smith (Angelina Jolie) in een relationele impasse; totdat hun geheim aan het licht komt! Zonder het van elkaar te weten zijn ze beiden uiterst dodelijke en goedbetaalde huurmoordenaars die werken voor concurrerende organisaties. Wanneer ze ontdekken dat ze elkaars volgende doelwit zijn, verandert hun leven in een pikante en explosieve mix van humor, passie, non-stop actie en hightech wapentuig. "Tot de dood u scheidt" krijgt hier een geheel nieuwe betekenis!

Brad en Angelina op topniveau
Brad Pitt (Fight Club, Ocean's Eleven, Se7en) en Angelina Jolie (Lara Croft: Tomb Raider, Gone In 60 seconds) zien er - als steeds - adembenemend knap uit, en in Mr. & Mrs. Smith lijken ze dat ook van elkaar te denken. De wederzijdse aantrekkingskracht geeft de film een ongelofelijke drive. Pitt en Jolie amuseerden zich duidelijk op de set en ook na de werkuren bleef de magie zijn werk doen. Ze begonnen een relatie waar de roddelbladen een flinke kluif aan hadden. Her en der wordt nu gespeculeerd over het huwelijk tussen deze beide goden van het witte doek.

Achtervolgingsspecialist
Regisseur Doug Liman bewees al in The Bourne Identity dat hij actiescènes als geen ander in beeld kan brengen. Dat Liman ook thuis is in het komediegenre, konden we merken in het zeer genietbare Kissing Jessica Stein. Het camerawerk van Bojan Bazelli accentueert de uitstraling van Pitt en Jolie, terwijl zijn camera vanuit de meest spectaculaire hoeken de actie vastlegt. Vuurwerk dat naar de keel grijpt, en niet alleen in de actiescènes. Ook de romantiek en erotiek die in de lucht hangen (en niet alleen in de lucht) zijn overtuigend en geestig in beeld gebracht.

Productinformatie:
Titel: Mr. & Mrs. Smith
Releasedatum: 13 december 2005 (huur), 14 december 2005 (koop)
Genre: Actie/avontuur
Leeftijd: 12, geweld, grof taalgebruik
Lengte: 114 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS
Beeldformaat: 16x9 2.35:1 LBX
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands

Extra's dvd: (enkel op de koopversie)
• Audiocommentaar van director Doug Liman en screenwriter Simon Kinsberg
• Audiocommentaar van producers Lucas Foster en Akiva Goldsman
• 3 verwijderde scènes (Vince and Brad in the kitchen, House cleaning, 99 cents store shootout)
• "Making a scene"
• Teasertrailer
• Cinematrailer

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron