:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2006
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2006
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2005-12-06 - Geplaatst door: Werner
CSI:MIAMI Seizoen 2, Deel 2

Synopsis:
In Miami, de stad waar zien en gezien worden een belangrijke rol speelt, werkt een team van forensische detectives nauwgezet samen om misdaden te onderzoeken. Gewapend met de meest moderne technieken en een flinke dosis intuïtie gaan de detectives op pad, proberen ze daders te ontmaskeren en bewijzen zij vaak de in vergetelheid geraakte slachtoffers een aanzienlijke dienst. Geen moord blijft onopgelost onder de brandende zon. Met CSI: Miami is het filmveteraan producer Jerry Bruckheimer gelukt om naast de serie CSI nog een Amerikaanse successerie neer te zetten. De serie heeft ook in Nederland een trouwe schare fans.

DVD Specificaties:
Regie: diverse regisseurs
Cast: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane
Genre: Thriller
Speelduur: 500 minuten in totaal
Releasedatum: 10-01-2006
Regio: 2 (Pal)
DVD 5 - 9: DVD 5
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 1.85:1
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra's:
• Audiocommentaren
• Behind the ScenesCLASSIC COLLECTION: SINGIN' IN THE RAIN

Synopsis:
Singin' In The Rain behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. De legendarische Musical op DVD. Een film die iedereen in de kast zou moeten hebben. Het verhaal speelt zich af in 1927, als Don Lockwood (Gene Kelly) en Lina Lamont (Jean Hagen) een beroemd romantisch paar vormen op het witte doek. Don, die geholpen wordt door zijn vriend en pianospeler Cosmo Brown (Donald O�Connor) speelt met Lina romantische overtures. Lina verward echter hun gespeelde liefde met echte liefde. Zeker als Don valt voor Kathy Selden (Debbie Reynolds). Als het verhaal wordt omgezet naar een echte musical vormt de stem van Lina een probleem, aangezien ze eigenlijk niet kan zingen, en dit tijdens de voorstellingen in het geheim wordt gedaan door Kathy Selden�. Zou Kathy ooit doorbreken met haar voortreffelijke stem?

DVD Specificaties:
Cast: Gene Kelly, Donald O'Connor, Debbie Reynolds, Hean Hagen, Miljard Mitchell, Cyd Charisse
Producer: Arthur Freed
Director: Gene Kelly & Stanley Donen
Releasedatum: 10-01-2006
Genre: Musical
Speelduur: 99 minuten
Kleur/ZW: Kleur
Regio: 2 (Pal)
Beeld: 4:3 (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital 2.0 mono
Taal: Engels
Ondertiteling: NederlandsCLASSIC COLLECTION: SCOTT OF THE ANTARCTIC

Synopsis:
Het waargebeurde verhaal over de Britse ontdekkingsreiziger Robert Falcon Scott en zijn wens om met de eerste man te zijn die de Zuidpool ondekt. Alleen het verraderlijk dodelijke koude weer en het rivaliserende team Noorweegse ontdekkingsreizigers zweren samen tegen hem...

DVD Specificaties:
Cast: John Mills, Diana Churchill, Harold Warrender, Kenneth More, Anna Firth
Producers: Michael Balcon and Sidney Cole
Written by: Walter Meade and Ivor Montagu
Director: Charles Frend
Releasedatum: 10-01-2006
Genre: Actie, Avontuur
Speelduur: 108 minuten
Kleur/ZW: Zwart wit
Regio: 2 (Pal)
Beeld: 4:3 (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital mono 2.0
Taal: Engels
Ondertiteling: NederlandsCLASSIC COLLECTION: THE REAL BRUCE LEE

Synopsis:
Toen Bruce Lee overleed op 20 juli 1973, ontstond al snel het idee om een biografisch document of film te maken die de leegte kon opvullen die hij heeft achtergelaten. The Real Bruce Lee is de eerste film waarin Bruce Lee klonen aan bod komen, maar ook de echte Bruce Lee, in scenes uit vier van zijn films die hij maakte toen hij nog een kind was. Deze films zijn: Kid Cheung (The kid), Bad Boy(Blame it on father), Carnival (Love) en Orphan Sam (An Orphan's Tragedy). The Real Bruce Lee is echt een gevonden schat aan archief materiaal en Kung Fu actie, die je meenemen naar de gekte rondom Kung Fu films uit de jaren 70.

DVD Specificaties:
Cast: Bruce Lee - Bruce Li - Dragon Lee
Writor: Lerry Dolchin
Producers: Serfim Karlexis & Dick Randall
Director: Jim Markovik
Genre: Martial arts
Speelduur: 90 minuten
Kleur/ZW: Kleur
Regio: 2 (Pal)
Beeld: 4:3 (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital mono 2.0
Taal: Engels
Ondertiteling: NederlandsCONFESSIONS OF A SOCIOPATHIC SOCIAL CLIMBER

Synopsis:
Voor Katya Livingston (Jennifer Love Hewitt) loopt het leven op rolletjes. Ze heeft een succesvolle baan in de reclamewereld en geniet van het snelle leven vol feestjes en 'casual sex'. Haar plaats op de sociale ladder is alles voor haar en wanneer ze niet wordt uitgenodigd voor het belangrijkste feest van het jaar, probeert ze wanhopig toch een uitnodiging te bemachtigen. Helaas voor Katya heeft ze door haar seksuele uitspattingen invloedrijke vijanden gemaakt binnen de vrouwelijke elite. Dove Greenstein, de vrouw die haar kersverse echtgenoot nog tijdens de bruiloft betrapte onder Katya's rokken, is vastbesloten Katya niet tot het feest toe te laten. Wanneer Katya dan ook nog eens ruzie krijgt met de belastingdienst, haar baan verliest en financieel aan de grond zit, wordt het tijd voor drastische maatregelen. Dan ontmoet ze de man van haar dromen. Hij heeft wel een uitnodiging voor het feest... Jennifer Love Hewitt straalt van het scherm in haar leukste, lachwekkendste en meest sexy rol ooit, vol leedvermaak en romantiek.

DVD Specificaties:
Regie: Dana Lustig (Kill Me Later, Wedding Bell Blues)
Cast: Jennifer Love Hewitt (I Know What You Did Last Summer, Heartbreakers, The Tuxedo), Colin Ferguson (The Opposite Of Sex, Coupling)
Releasedatum: 24-01-2006
Genre: Romantische Komedie
Speelduur: 96 minuten
Regio: 2 (Pal)
Beeld: 16:9 (1.78:1) widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Extra's:
• TrailersLOVE BOX

Sliding Doors Synopsis:
Speelt toeval een rol als het op de liefde aankomt? Helen (Oscarwinnares Gwyneth Paltrow) heeft het leuk voor elkaar: ze woont samen met haar vriend in het hartje van Londen en heeft een leuke baan als PR-medewerkster. Maar als Helen wordt ontslagen en vroeger dan gewoonlijk naar huis terugkeert, neemt haar leven een onverwachte wending. Sterker nog, het neemt twéé onverwachte wendingen. Twee verschillende verhaallijnen met verrassende ontknopingen in een romantische komedie over voorbestemming, timing en ware liefde.

Advice From A Caterpillar Synopsis:
Girl meets boy... Boy meets boy... Girl meets boy's boy... Whatever... Zoals het een echte romantische comedy betaamt, draait het in deze film vooral om de liefde. Missy (Cynthia Nixon, Sex And The City) is een succesvol videomaker met een flinke dosis bindingsangst, en daarom deelt ze het bed met een getrouwde minnaar. Samen met haar beste (homo)vriend Spaz zet ze zich af tegen de liefde als belichaming van burgerlijkheid en tegelijkertijd als iets wat net zo snel weer gaat als komt. Maar als ze verliefd wordt op de minnaar van Spaz, de biseksuele Brat, wordt alles anders...

Blow Dry Synopsis:
Kapper Phil Allen (Alan Rickman) was vroeger de beste in zijn vak maar nadat zijn vrouw Shelley ( Natasha Richardson) hem en zijn zoon Brian (Josh Hartnett) heeft verlaten om samen te gaan wonen met haar vriendin Sandra gaat het bergafwaarts met hem. Als in hun dorp Keighley de nationale kapperskampioenschappen gehouden worden, is ook Phil's oude vijand Ray Robertson aanwezig met zijn dochter Christina als model. Als de oude liefde tussen Brian en Christina weer opbloeit en de voorbereidingen voor de wedstrijd in volle gang zijn, nemen rivaliteit en vals spelen steeds grotere vormen aan. Er staat echter veel meer op het spel dan alleen het winnen van de felbegeerde "zilveren schaar"...

The Third Wheel Synopsis:
Stanley Milton (Luke Wilson) heeft met hulp van zijn vriend Michael (Ben Affleck) eindelijk de moed om Diane (Denise Richards), het meisje van zijn dromen, mee uit te vragen. Tot zijn verbazing stemt zij in met het afspraakje. Alles loopt geheel volgens plan, totdat ze plotseling een klap horen: voor de bumper van de auto ligt de dakloze Phil, kermend van pijn. Bij nader inzien is Phil toch niet zo ernstig gewond, maar hij eist wel een schadevergoeding. Met Phil gaan ze op zoek naar een pinautomaat. Dit is het begin van een hilarische rit door de stad met Phil als derde wiel aan de wagen tussen hen in.

DVD Specificaties:
Releasedatum: 24-01-2006
Genre: Romantische Komedie
Speelduur: +/- 400 minuten
Regio: 2 (Pal)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
4 films - 2 films per dvdHOUSE OF NINE
Nine strangers... One house... Only one will get out... Alive!

Synopsis:
Stel je voor: negen vreemdelingen worden gedrogeerd, onvoerd en vervolgens samen opgesloten in een huis. Big Brother, maar dan aanzienlijk dramatischer! Een stem vertelt ze via een intercom dat ze constant in de gaten worden gehouden, als ze moeten strijden om een prijs van vijf miljoen dollar. Maar... alleen de winnaar zal het huis levend verlaten... Alle negen zijn ze in shock. Wie heeft ze daar gebracht? Waarom zijn ze daar? Wie zal het overleven? Welk psychologisch spel wordt hier gespeeld? Als de realiteit langzamerhand tot de groep begint door te dringen, proberen de 'gevangenen' eerst nog samen te ontsnappen. Maar als dat mislukt, komt bij allen de ware aard naar boven en is het ieder voor zich als ze moeten vechten voor hun leven. Irritatie tussen politieagent Jay en wannabe rapper Al-B is de directe oorzaak voor een sfeer van wantrouwen en paranoia die in de groep ontstaat. Extreme spanning leidt tot geweld en geweld tot de dood. Een superspannende thriller, waarbij Big Brother zich van een heel andere kant laat zien.

DVD Specificaties:
Cast: Dennis Hopper, Kelly Brook, Ashley Walters, Susie Amy
Regie: Steven R. Monroe
Releasedatum : 24-01-2006
Genre: Thriller
Speelduur: 87 Minuten
Regio: 2 (Pal)
DVD 5 of 9: DVD 5
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 (1.78:1) anam. widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra's:
• TrailerSUB ZERO

Synopsis:
Op een geheime lokatie in Noorwegen wordt uit een onderzoeksstation van de VN een kubus met verwoestende krachten gestolen. De overvallers gaan er met een vliegtuig vandoor. Het blokje wekt elektromagnetische stralen op bij een satelliet die ervoor zorgt dat het station wordt opgeblazen. De killerkubus is een groot gevaar voor de wereld. De Russen en de Amerikanen moeten samenwerken om de wereldorde te bewaren. De Russische premier laat daarop het vliegtuig neerhalen boven de Himalaya. De Amerikaanse president stuurt vervolgens een team ervaren klimmers naar het gebergte om het moordwapen te vinden.. Op deze extreem gevaarlijke expeditie versterken Russen het Amerikaanse team. Maar deze samenwerking wordt bedreigd doordat de satelliet de stad Havana van de aardbodem wegvaagt. Zou het een complot van de Amerikanen zijn? Op een missie die door bekoelde verhoudingen, sneeuwstormen en lawines steeds onmogelijker lijkt te worden, proberen de helden met gevaar voor eigen leven een derde wereldoorlog te voorkomen.

DVD specificaties:
Cast: Costas Mandylor, Linden Ashby, Wyatt Earp, Nia Peeples
Regie: Jim Wynorski
Releasedatum: 24-01-2006
Genre: Actie
Speelduur: 92 minuten
Regio: 2 (Pal)
DVD 5 of 9: DVD 5
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 1.78:1 Anam.widescreen
Geluid: Dolby DigitalBIGAS LUNA: HUEVOS D'ORO

Synopsis:
Benito Gonzáles (Javier Bardem) heeft verkering met zijn grote liefde Rita (Elisa Touati). Benito heeft 2 levensdromen: Een wolkenkrabber met zijn naam erop en trouwen met zijn Rita.Totdat hij erachter komt dat Rita vreemdgaat met zijn beste vriend, Miguel. Hij verlaat Rita en is vastberaden om hen beiden te vernederen. Aan deze voornemens komt snel een einde. Benito krijgt een bal op zijn hoofd en dit is het teken dat niets meer hetzelfde zal zijn... 3 Jaar later, als hij een kleine projectontwikkelaar is, en een relatie heeft met Claudia en 2 rolexen draagt (waarom niet, ik heb ook 2 ballen) is hij nog even ambitieus als vroeger. Hij droomt nog steeds van zijn wolkenkrabber met zijn naam erop. Maar daarvoor heeft hij geld nogdig. Om dit geld te krijgen trouwt hij met de dochter van een bankier (Marta) en houdt hij zijn vriendin Claudia voor erbij (waarom niet, ik heb 2 ballen en 2 rolexen, waarom niet 2 vrouwen). Hij begint te bouwen aan zijn wolken krabber. En dan komt zijn Rita terug met alle daarop volgende gebeurtenissen vallen al zijn dromen in duigen. Als alles mislukt, hij falliet gaat en zijn vrouwen kwijt raakt, krijgt hij een nieuwe liefde: de Amerikaanse Ana. Hij vertrekt met haar naar Miami. Maar hier wordt hij geconfronteerd met het leed dat hij de vrouwen vroeger heeft aangedaan: Ana houdt er ook nog een relatie op na...

DVD Specificaties
Cast: Javier Bardem, Maria de Medeiros, Maribel Verdú, Elisa Tovati, Raquel Bianca, Alessandro Gassman
Director: Bigas Luna
Editor: Carmen Frias
Releasedatum: 24-01-2006
Genre: Comedy/Drama
Speelduur: 88 minuten
DVD 5 of 9: DVD 5
Regio: 2 (Pal)
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrap.

Extra's:
• Bigas Luna trailersBIGAS LUNA : JAMÓN, JAMÓN

Synopsis:
Jose Luis is manager in zijn ouders kledingfabriek waar zijn vriedin Sylvia op de winkelvloer werkt. Als Sylvia zwanger wordt, beloofd Jose Luis met haar te trouwen ook al is dit tegen de zin van zijn ouders. Conchita (de moeder van Jose Luis) is vastbesloten om de verloving af te breken en huurt ene Raul in om Sylvia te verleiden. Raul is een zeer aantrekkelijke jongen, die werkt in een ham (jamón) pakhuis en is een echte macho, die stierenvechter wil worden. Het wordt problematisch als juist de moeder verliefd wordt op Raul. Als Pablito, een klein biggetje overlijd, volgt een reeks gebeurtenissen die de karakters flink in de war brengen. En ze zijn allemaal op zoek: Sylvia zoekt een vader voor haar kind, De moeder zoekt een minnaar, Raul wil beroemd worden en Jose Luis wil los komen van zijn moeder en Manuel.

DVD Specificaties:
Cast: Penélope Cruz, Javier Bardem, Stefania Sandrelli, Anna Galiena, Juan Diego, Jorid Molla, Tomás Penco
Director/Writer: Bigas Luna
Producer: Andres Vicente Gomez
Editor: Teresa Font
Releasedatum: 24-01-2006
Genre: Comedy/Drama
Speelduur: 90 minuten
DVD 5 of 9: DVD 5
Regio: 2 (Pal)
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrap.

Extra's:
• Bigas Luna trailers