:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: THE PERFECT MAN
PERSBERICHT: THE PERFECT MAN
Bron: Universal - Datum: 2005-12-14 - Geplaatst door: Werner
THE PERFECT MAN

In de romantische komedie The Perfect Man speelt tieneridool Hilary Duff de rol van Holly Hamilton. De bruisende meid is het kotsbeu om te moeten verhuizen telkens haar alleenstaande moeder Jean de brui geeft aan haar lopende relatie met een of andere tweederangsvrijer. Daarom bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man: ze cre๋ert een geheime bewonderaar die Jean het hof zal maken en haar wankele zelfbeeld zal opkrikken. Wanneer de relatie begint te lopen, moet Holly echter effectief op zoek naar een gezicht achter de e-mails, cadeautjes en briefjes. Een charmante en knappe restauranthouder (Chris Noth van Law & Order) levert het sjabloon van de ideale man. Maar dan wordt het kluwen van leugentjes rond de perfecte man zo ingewikkeld dat Jean bijna de ware Jacob misloopt als die zich ้cht aandient.

De perfecte fiche:
Release: 8 december
Genre: Comedy
Speelduur: 96 minuten
Cast: Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth
Regisseur: Mark Rosman
Beeld: 1.85:1 Anamorphic
Audio: Dolby Digital 5.1 Engels, Frans

Extra's:
• Deleted scenes,
• Outtakes,
• Mom & Me,
• Perfect Look,
• Clever Clapper,
• Ready, set, soak, Shoot,
• Sweet Arts,
• Commentary,
• Hangin' with Hilary, Heather, ChrisOp zoek naar The Perfect Man?
Zorg dan voor De Geknipte Kleding!

Om indruk te maken op The Perfect Man - vanaf 8 december op huur- en koop-dvd - moet je er natuurlijk piekfijn uitzien. Daarom pakt Universal Pictures (Benelux), in samenwerking met de hippe modetrendsetters van Cool Cat en Wonder Woman, uit met een leuke stunt.

Radiospots in Vlaanderen en Nederland roepen tienermeisjes op om tussen 8 en 20 december naar de site www.perfectman.be te surfen. Daar worden ze verwelkomd door showhost Mike. Hij stelt de dames voor aan acht kandidaten – stuk voor stuk bekende hartenbrekers – en vraagt hen om drie kandidaten als Perfect Man te nomineren. Die nominatie wordt ter goedkeuring doorgestuurd naar drie vriendinnen en voor je het weet, is de sexy sneeuwbal aan het rollen.

Uit de groep die op de winnende kandidaat heeft gestemd, wordt uiteindelijk een winnares gekozen die gedurende ้้n volle minuut naar hartelust mag shoppen in een winkel van Cool Cat of Wonderwoman.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron