:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: 2e QUENTIN TARANTINO BOX
PERSBERICHT: 2e QUENTIN TARANTINO BOX
Bron: RCV - Datum: 2005-12-18 - Geplaatst door: Werner
RCV BRENGT THE 2ND QUENTIN TARANTINO COLLECTION

RCV brengt op 14 december The 2nd Quentin Tarantino Collection uit. Deze DVD-box bevat de films Kill Bill, Killing Zoe en Four Rooms. Eerder al verscheen bij RCV een Tarantinobox met daarin Pulp Fiction, From Dusk Till Dawn en Jackie Brown.

KILL BILL
De zwangere huurmoordenares 'The Bride' (Uma Thurman) wordt op brute wijze neergeschoten. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, verandert ze in een meedogenloze moordmachine die uit is op wraak... Ze gaat op zoek naar de verantwoordelijke bendeleden om ze één voor één te vermoorden... Naast Uma Thurman zien we ook Lucy Liu, Darryl Hannah en Michael Madsen in deze inmiddels legendarische film.

Specs:
Beeld: Breedbeeld Anamorphic Ratio 2.35:1 - Geschikt voor alle Beeldformaten
Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: Actie
Speelduur: ca. 111 minuten

Extra's:
• Trailers

KILLING ZOE
Zodra de levensgevaarlijke crimineel Zed uit de gevangenis komt, breekt de hel los. Niemand is veilig. Hij stort zich op drugs, overvallen, prostitutie en grote hoeveelheden drank. Samen met zijn gewelddadige vrienden maken ze van Parijs de onveiligste stad die je kunt bedenken. Een zwaar bloedbad kan niet uitblijven en onder invloed van drugs verliezen ze het laatste beetje controle... Met Eric Stolz en Julie Delphy in de hoofdrollen.

Specs:
Beeld: Breedbeeld Ratio 1.85:1 - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital Stereo
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: Thriller
Speelduur: ca. 94 minuten

Extra's:
• Trailers

FOUR ROOMS
Het is oudejaarsavond in hotel Mon Signor in Los Angeles. Ted (Tim Roth) is een bediende die net is begonnen te werken in het hotel en er staat hem heel wat te wachten deze nacht. De film volgt Ted en de gasten van 4 kamers, waar de meest vreemde dingen zich afspelen... De cast van deze unieke komedie bestaat naast Tim Roth ook uit Salma Hayek, Antonio Banderas, Bruce Willis en Madonna.

Specs:
Beeld: Breedbeeld anamorphic Ratio 1.85:1 - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Stereo, Engels Dolby Digital Surround
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Speelduur ca. 90 minuten
Genre: Komedie

Extra's:
• Trailers