:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: ALIAS SEIZOEN 4 EN ANDERE SERIES
PERSBERICHT: ALIAS SEIZOEN 4 EN ANDERE SERIES
Bron: Buena Vista - Datum: 2006-01-09 - Geplaatst door: Werner
ALIAS - HET COMPLETE VIERDE SEIZOEN
in een 6 DVD-box
Te koop vanaf 25 januari 2006

Het vierde seizoen van de succesvolle televisieserie Alias start wanneer CIA-agente Sydney Bristow (Jennifer Garner - Pearl Harbour, Daredevil) zich in haar ondergoed aan boord van een trein bevindt, ergens in Wit-Rusland. Haar missie: een uiterst gevaarlijke isotoop stelen terwijl haar partner Vaughn een copie van dit wapen verkoopt aan de vijand. De orders? De enige orders die Sydney nog krijgt sinds ze deel uitmaakt van de APO, een nieuwe geheime afdeling van de CIA, is in de missie te slagen, ongeacht de gebruikte methoden!

De APO werd onlangs opgericht door een groep van hooggeplaatsten in het hart van de CIA en is uitsluitend samengesteld uit met zorg gekozen eliteleden: Sydney en haar vader, Jack Bristow, Marcus Dixon en Michael Vaughn. Maar het meest verbazingwekkende is de persoon die aangewezen is om deze dynamische ploeg te leiden... Arvin Soane!

Is het toeval wanneer Sydney opnieuw omringd wordt door al de personen die haar leven op een of andere manier bepaald hebben? Zal ze de autoriteit van haar vijand Sloane kunnen aanvaarden? Wat zal er gebeuren met haar liefde voor Vaughn? Zal ze opnieuw een succesteam vormen met Dixon? Maar vooral zal ze haar vader kunnen vergeven dat hij haar hier ooit bij heeft betrokken?

Dit is het vertrekpunt van het vierde seizoen van deze spannende serie. Bestaande uit 22 episodes, wordt de serie uitgebracht in een 6 DVD-box. Dit seizoen zit meer dan ooit vol actie, spanning en speciale effecten, zonder het onrustige privéleven van Sydney te vergeten. Dankzij veel bonusmateriaal, duikt de kijker helemaal onder in het verhaal en kan hij dubbel genieten van zijn favoriete serie.

Met in de hoofdrollen: Jennifer Garner (Daredevil, 13 Going On 30), Michael Vartan (One Hour Photo), Victor Garber (Legally Blonde), Ron Rifkin (The Sum Of All Fears).
Gastoptredens van o.a. Angela Bassett

Alias – het complete vierde seizoen in een 6 DVD-box:
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans ; Dolby Surround 2.0: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Italiaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands
Technische specificatie: 16 x 9 / 1.78:1 (geschikt voor alle beeldformaten)
Distributeur: Buena Vista Home Entertainment
Genre : Serie
Totale speelduur: circa 15 uur
Keuring: 12 jaar

Bonusmateriaal:
Op DVD 1:
• Gesproken toelichting voor A.P.O. – deel 1
• Gesproken toelichting voor A.P.O. – deel 2
• Gesproken toelichting voor Ice

Op DVD 2 :
• Gesproken toelichting voor Nocturne

Op DVD 6 :
• Deleted scenes
• Draaiboek van de regisseur
• Gastrollen van seizoen 4
• De wereld van Marshall
• Een praatje met Jennifer Garner
• Even voorstellen: Mia, het zusje van Syd
• Alias bloopers
• Anatomie van een sceneHOME IMPROVEMENT - SEIZOEN 3
Ook te koop vanaf 25 januari

Tim Allen en de cast hebben de basis gelegd voor één van de grappigste series in de geschiedenis van de televisie. Het derde seizoen was ook een hit, wat blijkt uit de Golden Globe–nominatie voor beste tv-serie in de categorie comedy/musical. Bovendien werd Tim Allen in deze categorie genomineerd voor beste acteur in een tv-serie. Geniet nu van alle 25 episodes met deze complete serie op vier DVD's. Jill, Wilson en alle andere favoriete personages zijn terug, samen met enkele nieuwe gezichten, zoals Heidi – het nieuwe Tool Time meisje. Met de vele dolkomische scènes plus de hilarische bonusfilmpjes is dit een collectie die onmisbaar is voor elke fan van Home Improvement. Maak met seizoen 3 je collectie compleet!

Met onder andere: Tim Allen (The Santa Clause, Toy Story (stem van Buzz Lightyear),...), Pamela Anderson (ex Baywatch-babe)

Home Improvement – Seizoen 3 op DVD:
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels / Frans / Italiaans / Duits / Spaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Italiaans / Duits / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins
Technische Specificaties: 1.33:1 – 4 x 3
Distributeur: Buena Vista Home Entertainment
Totale speelduur: 575 minuten

Bonusmateriaal:
• Tim's werkschuurGOLDEN GIRLS - SEIZOEN 3

Je favoriete, zich jong voelende vriendinnen zijn weer terug met nog een portie humor, tegenspoed en kwarktaart in het derde seizoen van een van de meest geliefde series ooit. Dorothy, Sophia, Rose en Blanche zijn vier totaal niet bij elkaar passende huisgenoten in Miami. Maar hoewel deze zeer verschillende dames het niet altijd even goed met elkaar kunnen vinden, houden ze diep van binnen toch echt wel van elkaar. Als eeuwige winnaar heeft dit humorvolle seizoen drie Emmy-Awards en een Golden Globe vergaard. Geniet nu van alle 25 afleveringen en nieuw bonusmateriaal met deze 4 DVD-set.

Golden Girls – Seizoen 3 op DVD:
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels / Frans / Italiaans / Duits / Spaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Italiaans / Duits / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins
Technische Specificaties: 1.33:1 – 4 x 3
Distributeur: Buena Vista Home Entertainment
Totale speelduur : 614 minuten

Bonusmateriaal:
• Het plakboek van de Golden Girls
• Momenten met de Golden Girls