:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FAT ALBERT
PERSBERICHT: FAT ALBERT
Bron: Fox - Datum: 2006-01-10 - Geplaatst door: Werner
FAT ALBERT
Een geweldige komedie met de legendarische Bill Cosby
Verkrijgbaar vanaf 17 januari op huur-dvd

Even ontstressen na alle drukte van de feestdagen? Nestel je dan comfortabel in de bank tussen de kinderen en gooi Fat Albert in de dvd-speler. Heerlijke humor voor jong en minder jong in een hippe seventies-sfeer!

Het verhaal
Hey! Hey! Hey! De beroemde tekenfilmfiguren uit de jaren '70 komen letterlijk tot leven in deze film waarin Fat Albert (Kenan Thompson) samen met de Cosby Kids een eenzame tiener (Kyla Pratt) te hulp schieten en daardoor kennis maken met tegenslagen en hilarische situaties uit het echte leven! De legendarische komiek Bill Cosby (de bedenker van de originele tv-serie Fat Albert and the Cosby Kids) treedt ook op in deze leuke familiefilm boordevol swingende muziek en grappen.

Van tekenfilm naar film
We zagen al regelmatig tekenfilmfiguren opduiken in gewone speelfilms, maar dan bleven het wel steeds tekenfilmpersonages. Denk bijvoorbeeld aan Roger Rabbit of het recente Garfield. In Fat Albert veranderen de 'toons' echter in echte mensen, die worden vertolkt door acteurs die verrassend goed lijken op hun tegenhangers die op de tekentafel zijn geboren. Zie bijvoorbeeld hoe dikke Albert een rond gevormd figuur heeft en hij met zijn broeksriem het vet genadeloos insnoert. Aan het eind van de film kunnen we trouwens ontdekken hoe de tekenfilmpersonages verrassend goed lijken op de echte jeugdvrienden van Bill Cosby.

De (Bill) Cosby show
Bill Cosby is een icoon uit de jaren zeventig en was de eerste zwarte acteur met een eigen tv-reeks (I Spy). The Bill Cosby Show, zijn komische tv-reeks, veroverde eerst Amerika (1969-1971) en daarna de rest van de wereld. Het was een van de eerste reeksen met een succesvol zwart gezin uit de middenklasse als thema. In de jaren tachtig kreeg de reeks een vervolg met The Cosby Show en werd een gigantisch succes.

Features
Genre: komedie
Lengte: 90 min.
Geluid: Engels, Frans: Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35/1 | 16:9
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans, Arabisch


Recent nieuws van dezelfde bron