:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: 24 SEIZOEN 4
PERSBERICHT: 24 SEIZOEN 4
Bron: Fox - Datum: 2006-01-10 - Geplaatst door: Werner
24 SEIZOEN 4
De beste actiereeks sinds jaren krijgt nieuwe cast!
Verkrijgbaar op dvd vanaf 25 januari 2006

Fasten seatbelts voor een hypnotiserende race tegen de tijd! Meeslepende verhaallijnen en adembenemende plotwendingen maken van dit vierde seizoen een must voor wie zijn zenuwen de baas kan. En voor wie zou twijfelen: 24 is één van die weinige reeksen die seizen na seizoen even sterk blijft. Ze is dan ook perfect te volgen voor wie nu pas instapt. Zet je schrap voor pure topklasse!

Seizoen 4
Op dag 3 stond Jack Bauer (Kiefer Sutherland) nog aan het hoofd van een speciale eenheid binnen de anti-terroristeneenheid CTU. Hij vocht tegen de klok om een terroristische dreiging te voorkomen waarbij miljoenen onschuldige mensen de dood zouden vinden. Achttien maanden na het verstrijken van dee dag wordt de CTU geleid door de koele federale agente Erin Driscoll (Alberta Watson) die tevens verantwoordelijk is voor het ontslag van Jack. Na zijn plotselinge ontslag is Jack Bauer werkzaam voor het ministerie van Defensie onder leiding van James Heller. Hij heeft ondertussen een affaire met diens getrouwde dochter die gescheiden van haar man woont. Wanneer er tussen 7 en 8 uur 's morgens een explosie in een forenzentrein plaatsvindt, raakt Jack toch weer betrokken bij de CTU. Jack vermoedt dat de aanslag op de trein een voorteken is van een nog groter onheil...

Volledig nieuwe cast naast Sutherland
Dit vierde seizoen telt op hoofdpersonage Kiefer Sutherland na, een volledig nieuwe cast. Toch heb je daar als kijker geen last van. Integendeel, nieuwelingen als Kim Raver, William Devane en Alberta Watson spelen de pannen van het dak. Devane was ook al te zien in een aantal filmproducties zoals Space Cowboys en Poor White Trash. Alberta Watson speelde mee in verschilende langspeelfilms en heeft tal van rollen in televisieproducties op haar naam staan. In de tv-reeks La Femme Nikita speelde Watson de rol van Madeline en ook de regisseurs van 24 - Joel Surnow en Robert Cochran - hadden een groot aandeel in deze populaire reeks.

Nieuwe invulling van het genre
24 heeft het gelaat van de avontuurlijke actiereeks op televisie definitief veranderd. De reeks geeft een nieue invulling aan het genre: intelligent, verrassend, fantastisch gemaakt en simpelweg onweerstaanbaar. Mogelijk minpunt: nogal wat kijkers gewagen van een verslavend effect... De kwaliteit van 24 zien we bevestigd in een uitzonderlijke lijst van nominaties en bekroningen. Hoogtepunten daarvan zijn een hele rist Emmy's, Golden Globes, Sattelite Awards en tal van andere bekroningen.

Videoclip van Armin Van Buuren
De opzwepende videoclip van DJ Armin Van Buuren, de nummer drie van de prestigieuze DJ Top 100, vind je terug onder de extra's van deze release. Van Buuren is een wereldster en met zijn remix van de muziek van 24 (de originele soundtrack is van Sean Callery) bewijst hij zijn talent. Het is de eerste keer dat een Nederlandse DJ voor zo'n grote televisieserie de soundtrack mag maken. Bovendien is er speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt een Armin Van Buuren - 24 CD gemaakt. Deze CD is in elke box van Season 4 meeverpakt! Met 24 stoot Armin ook in Hollywood door naar de top. Hollywood krijgt meer en meer trek in het hypnotiserende effect van dance-muziek, die perfect past bij de snelle beeldwissels en het tempo van de actuele cinematografie.

Vorige seizoenen tegen interessante voorwaarden
Fox verwent de liefhebbers van 24 extra met de release van een verzamelbox met alle voorgaande seizoenen. De knap uitgevoerde box bevat de seizoenen 1, 2 en 3 en is beschikbaar tegen een interessante prijs. De vorige seizoenen verschijnen daarnaast ook apart in het winkelrek.

Productinformatie
Titel: 24 season 4
Releasedatum: 25 januari 2006
Genre: tv-reeks
Leeftijd: 12, angst
Lengte: 18 uur
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 (dvd9)
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands

Extra's:
• Preview season 5
• Achtergronden over het filmen van een scène
• 3 featurettes
• Officiële videoclip 'The Longest Day' door Armin Van Buuren
• Trailer: 24 - The Game
• 40 verwijderde scènes voorzien van commentaar
• Inside look: The SentinelRecent nieuws van dezelfde bron