:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE PERFECT CATCH
PERSBERICHT: THE PERFECT CATCH
Bron: Fox - Datum: 2006-01-23 - Geplaatst door: Werner
THE PERFECT CATCH

Drew Barrymore in romantische valentijnskomedie
Te huur op dvd vanaf 14 februari

Het Verhaal
De zakelijke workaholic Lindsay (Drew Barrymore) en de charmante leraar Ben (Jimmy Fallon) vormen onverwacht een perfect koppel. Hun romance vlamt op in de winter, maar wanneer het lente wordt komt Lindsay erachter dat Ben een geheime liefde heeft... baseball! Om Bens hart te veroveren zal Lindsay het moeten opnemen tegen Bens favoriete team. Zal ze die wedstrijd weten te winnen?

De charme van Drew Barrymore
Sinds haar opgemerkte aanwezigheid in E.T. in 1982 staat Drew Barrymore (o 1975) al meer dan twintig jaar op de planken. Na haar verschijning in Spielbergs klassieker zagen we haar onder andere opduiken in Bad Girls, Scream, Never Been Kissed en Donnie Darko. Maar veel kijkers zullen haar herinneren uit de remakes van de Charlie's Angels films die in 2000 en 2003 uitkwamen. Ook in The Perfect Catch kunnen we merken dat haar warme glimgach onweerstaanbaar blijft. Tegenspeler Jimmy Fallon zet een ijzersterke vertolking neer van zijn personage. Zijn enthousiasme en aandoenlijke verbijstering wanneer het gaat over de liefde maken hem onweerstaanbaar als leraar Bill Murray.

Naar het boek van Nick Hornby
Deze grappige en hartverwarmde film is gebaseerd op het boek van Nick Hornby, schrijver van onder andere High Fidelity en About A Boy. Ook High Fidelity werd als verfilmd en wie deze film van Stephen Frears gezien heeft, weet dat de geweldige boeken van Hornby zich perfect laten omzetten naar het grote doek. DE humor heeft blijk van een grote mensenkennis; Hornby laat zien hoe mannen en vrouwen denken over elkaar en naar elkaar kunnen toegroeien.

Productinformatie huurdvd
Titel: The Perfect Catch
Releasedatum: 14 februari 2006
Genre: komedie
Leeftijd: AL
Lengte: 99 min.
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Farelly commentaar 2.1
Beeld: 2.35:1 / 16:9
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans


Recent nieuws van dezelfde bron