:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: REBOUND
PERSBERICHT: REBOUND
Bron: Fox - Datum: 2006-01-30 - Geplaatst door: Werner
REBOUND
Een geweldige familiekomedie met Martin Lawrence
Te huur op dvd vanaf 28 februari.

Rebound is een leuke, sportieve komedie met Martin Lawrence in de hoofdrol. Een heerlijke film om met de hele familie van te genieten, perfect voor een luie avond met de kinderen op de bank!

Het verhaal
In deze onweerstaanbare familiekomedie speelt Martin Lawrence basketbalcoach Roy McCormick, een heethoofd die meer ge´nteresseerd is in het verdienen van zoveel mogelijk geld dan in de sport. Na een opstootje op het veld staat Roy op het punt alles kwijt te raken, tenzij hij kan bewijzen te kunnen winnen zonder z'n hoofd te verliezen. Roy komt terecht bij de Smelters, een hopeloos slecht basketbalteam van een plaatselijke school dat nog nooit een wedstrijd heeft gewonnen. Met grote tegenzin gaat Roy aan de slag en leert de kids het belang van toewijding en vriendschap tijdens hun hilarische gooi naar het kampioenschap. Onderweg vindt Roy niet alleen een nieuwe liefde, maar herontdekt hij ook zijn eerste grote liefde: basketbal!

Lawrence en Carr
Martin Lawrence kreeg zijn eerste grote rol in de succesvolle komedie Do The Right Thing van Spike Lee, een film van 1989. Later zien we de acteur verschijnen in een rist komedies als House Party, Boomerang, Big Momma's House en What's The Worst That Could Happen. Veel weerklank kreeg hij ook met de Bad Boys-films, sterke actiekomedies waarin hij samen met Will Smith de leidende rollen invulde. Regisseur Steve Carr tekende al voor de komedies Next Friday, Dr. Dolittle 2 en Daddy Day Care. Binnenkort verschijnt ook Mr. Blandings Builds His Dream House, ook een komedie onder zijn regie.

Productinformatie huurdvd
Titel: Rebound
Releasedatum: 28 februari 2006
Genre: Komedie
Leeftijd: AL
Lengte: 84 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 1.85:1 / 16:9
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans


Recent nieuws van dezelfde bron