:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2006
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2006
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2006-04-25 - Geplaatst door: Werner
Gek op TV; de beste TV- series op DVD!
Strong Medicine, The Nanny, Moonlighting en meer...

Zolang de zomer nog even op zich laat wachten nestelen wij ons op de bank, thuis voor de buis met de mooiste, leukste en grappigste TV-series. Uren kijkplezier in het verschiet met series/seizoenen die nieuw op DVD zijn, als The Nanny 2, Walking Tall, I Dream Of Jeannie 1, Strong Medicine. Moonlighting 1 & 2, The Magnificent Seven, Odyssey, The Net en Rescue Me. Met deze aanvulling op de al indrukwekkende bestaande collectie TV-series van Sony Pictures Home Entertainment (Seinfeld, Starsky & Hutch, Charlie 's Angels, Married With Children, Stargate SG, Dawson's Creek, etc.,) kunnen we weer lange tijd vooruit!

THE NANNY SEIZOEN 2

Synopsis:
Treed opnieuw binnen in de wereld van Nanny Fran. Hoge hakken, rode lippen, korte rokjes en een nasaal stemgeluid dat nog lang blijft nagalmen. Ook in dit seizoen gaat ze weer op zoek naar de ideale man en blijven Maxwell Sheffield en Nanny Fine om elkaar heen draaien. Omringd door hilarische karakters als butler Niles, de Sheffield kinderen, CC en vergeet Fran's bemoeizuchtige moeder niet!

Product: 3 discs
Acteurs: Fran Drescher
Genre: Komedie
Release DVD koop: 25 mei 2006

Extra op DVD:
• Commentaar door Fran Drescher
• Trailers



MOONLIGHTING SEIZOEN 1 & 2

Synopsis:
Maddie (Cybill Shepherd) en David (Bruce Willis) heten u welkom bij het Blue Moon Detective Agency, waar gevaar een alledaagse zaak is, zolang dit maar niet in de weg staat van hun wederzijdse verbale spervuur en non-stop gekibbel. Met gast-optredens van Orson Welles, Whoopi Goldberg en Tim Robbins, bevat deze DVD-box alle 24 afleveringen van het eerste en tweede seizoen. Een geestige mix van komedie en mysterie die Moonlighting tot ιιn van de meest geliefde series uit de jaren negentig maakt. Bovendien betekende deze serie de doorbraak van Bruce Willis in Europa!

Product: 6 discs
Acteurs: Bruce Willis, Cybill Shepherd
Genre: Komedie
Release DVD koop: 25 mei 2006

Extra op DVD:
• Documentaires: - 'Inside the Blue Moon Detective Agency – The Story of Moonlighting, Part Two', 'Not Just a Day Job – The story of Moonlighting, Part One'
• 'The Moonlighting Phenomenon'



THE NET SEIZOEN 1

Synopsis:
In de serie The Net, gebaseerd op de gelijknamige filmhit, is Angela Bennett (Brook Langton) een computerprogrammeur met een rustig leventje. Als ze op een dag een e-mail ontvangt die eigenlijk niet voor haar bestemd was, verandert haar leven volledig. Opeens heeft ze de identiteit van een internationale crimineel. Angela slaat op de vlucht en terwijl ze haar eigen identiteit probeert terug te krijgen komt ze steeds meer te weten over de Praetorians, een geheim cyberterroristen netwerk. Met de hulp van een mysterieus internet contact, de Sorcerer (Eric Szmeda) moet Angela de Praetorians en de FBI steeds een stap voor blijven. Zet jezelf schrap voor een ijzingwekkende blik in de duistere, geheime wereld van cybercriminelen...

Product: 6 discs
Genre: Drama
Release DVD koop: 25 mei 2006

Extra op DVD:
• Trailers: 'Bewitched', 'Hart to Hart', 'Seinfeld' en 'The Nanny



RESCUE ME SEIZOEN 1

Synopsis:
Rescue Me draait om de brandweermannen van New York. Ze halen dagelijks de meest gevaarlijke manoeuvres uit om mensen en gebouwen te redden en moeten ondertussen leren omgaan met de emotionele en persoonlijke gevolgen van 11 september. Tommy Gavin (Denis Leary) is de trotse commandant en doet zijn werk vol toewijding terwijl zijn privι-leven volledig op zijn kop staat. Hij zit midden in een scheiding en wordt achtervolgd door de herinneringen van omgekomen collega's en andere slachtoffers die hij nooit heeft kunnen redden. Hij uit zijn stress en angsten door te 'praten' met zijn overleden neef Jimmy. Rescue Me geeft een eerlijk en origineel beeld van het werk en leven van de stoere brandweermannen in New York.

Product: 4 discs
Genre: Drama
Release DVD koop: 25 mei 2006

Extra op DVD:
• Verwijderde scθnes
• Bloopers
• Audiocommentaar van Denis Leary en Peter Tolan
• Documentaires: "How it All Began", "Authenticity", "The Cast" en "The Look"
• Video Introduction Sneak Peek at Season 2



THE MAGNIFICENT SEVEN SEIZOEN 1

Synopsis:
De tv-serie The Magnificent Seven is gebaseerd op de gelijknamige speelfilms uit de jaren '60 en '70. The Magnificent Seven zweren om de misdadigers van het Westen aan te pakken en het respect van het gewone volk te verdienen. De groep mannen bestaat uit een verbitterde leider, een scherpschutter en premiejager, een jonge goed opgeleide maar overenthousiaste idealist uit het Oosten, een goed van de tongriem gesneden oplichter, een vrouwvriendelijke revolverheld en een voormalige priester die een excentrieke profeet geworden is. Met iedere aflevering groeit hun legendarische status door heroοsche avonturen van vriendschap, loyaliteit en rechtvaardigheid.

Product: 3 discs
Genre: Western
Release DVD koop: 25 mei 2006



ODYSSEY 5 DE COMPLETE SERIE

Synopsis:
De bemanning van de Odyssey, een space shuttle die in een baan om de aarde zweeft, moet vol afgrijzen aanzien hoe de aarde voor hun ogen explodeert. Commander Chuck Taggart (Peter Weller), geneticus (Sebastian Rochι), Taggart's zoon (Christopher Gorham), TV nieuwspresentatrice (Leslie Silva) en een astronaut (Tamara Craig Thomas) ontsnappen met de shuttle de ruimte in. Ze ontmoeten op mysterieuze wijze een wezen dat aanbiedt om hen vijf jaar terug in de tijd te sturen om de aarde te redden. De bemanning van de Odyssey ontdekt dat zelfs de kleinste handeling van hun kant al snel de loop van de geschiedenis op onverwachte en zelfs mogelijk vernietigende wijze kan wijzigen. Ze zullen de handen ineen moeten slaan en zeer voorzichtig te werk gaan om hun reddingsmissie te laten slagen.

Product: 5 discs
Genre: Science-fiction
Release DVD koop: 25 mei 2006



STRONG MEDICINE SEIZOEN 1

Synopsis:
Dr. Dana Stowe (Janine Turner) is hoofd van de afdeling vrouwengeneeskunde van het Rittenhouse Hospital. Dr. Luisa "Lu" Delgado (Rosa Blasi) draagt zorg voor een kliniek in het centrum. Wanneer beide vrouwen de handen ineen moeten slaan voor de leiding over het Rittenhouse Women's Health Center moeten ze leren samen te werken. Hun eigen visie en aanpak maakt dat het nogal eens botst aan weerszijden van de operatietafel en de vraag is of ze dat kunnen overwinnen.

Producenten: Whoopi Goldberg, Tammy Ader
Product: 5 discs
Genre: Drama
Release DVD koop: 25 mei 2006



WALKING TALL SEIZOEN 1

Synopsis:
In Walking Tall is Bo Svenson de legendarische Buford Pusser, de hardhandige sheriff van McNeal County in Tennessee. Een man van weinig woorden maar veel daden. Nadat hij tot sheriff van de county is benoemd, zet Buford een anderhalve meter lange knuppel in om de wet kracht bij te zetten en wordt daarmee de schrik van de locale criminelen. Terwijl hij zijn handen vol heeft om de locale bevolking in het gareel te houden is hij ook nog eens een alleenstaande vader. Nadat Bufords echtgenote is omgekomen bij een aanslag op zijn leven, voedt hij de twee kinderen op met de hulp van zijn eigen vader Carl.

Product: 2 discs
Genre: Western
Release DVD koop: 25 mei 2006



I DREAM OF JEANNIE SEIZOEN 1

Synopsis:
Door met haar ogen te knipperen en met haar hoofd te knikken zorgt Barbara Eden ervoor dat al je wensen uitkomen in het eerste seizoen van I Dream Of Jeannie. We maken kennis met Larry Hagman als kapitein Anthony 'Tony' Nelson, een astronaut die zichzelf ziet als de 'meester' van de mooie en betoverende geest Jeannie (Barbara Eden) die hij per ongeluk heeft bevrijd uit haar fles. Samen met Jeannie vormt hij een magisch duo!

Product: 4 discs
Genre: Komedie
Release DVD koop: 25 mei 2006

Extra op DVD:
• Audiocommentaar bij de pilotafdeling van van Barbara Eden, Larry Hagman en Bill Daily



Andere titels voor mei 2006

2 mei 2006:
• Fascination (huur)
• Madison (huur)

4 mei 2006:
• Follow That Dream
• Guys And Dolls – Limited Edition
• Make It Funky
• Mr. Rock 'n Roll: The Allan Freed Story
• Tap
• The Gospel Live

9 mei 2006:
• Stargate Atlantis – Season 2 (Volume 3) (huur & koop)
• Stargate SG-1 – Season 9 (Volume 3) (huur & koop)
• State Property 2: Blood On The Streets (huur)

18 mei 2006:
• Fascination
• Madison
• The Cutting Edge: Going For The Gold

23 mei 2006:
• The Fog (2005, huur)

25 mei 2006:
• State Property 2: Blood On The Streets