:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: CANNIBAL FEROX EN THUNDERCRACK
PERSBERICHT: CANNIBAL FEROX EN THUNDERCRACK
Bron: Filmfreaks - Datum: 2006-06-21 - Geplaatst door: Werner
Na het commerciële succes van Cannibal Holocaust en Quiet Days In Clichy, zijn wij bij Donut Media blij met de aankondiging van onze twee jongste releases: Cannibal Ferox en Thundercrack! Wederom brengen wij u twee klassieke titels die hun waarde reeds lange tijd hebben bewezen in de videotheken en in het internationale cult- en horrorcircuit. Cannibal Ferox is Lenzi's tweede en best gewaarderde kannibalenfilm en bekend bij vrijwel elke horrorfan. Voor het eerst nu verschijnt deze titel in de Nederlandse taalversie, ongecensureerd en in 16:9 anamorphic widescreen editie. Thundercrack! is een film die al 28 jaar met verwondering wordt bekeken en beoordeeld. Het is een vreemde mix tussen horror, film noir en erotiek. De film staat bol van de bizarre situaties en dito dialogen en is nu voor het eerst verkrijgbaar in Nederland op dvd. Een must-have voor de echte cultfan!

Beide titels verschijnen met prachtig uitgevoerde hoezen, die de aandacht menig klant zullen trekken in de winkelschappen en zijn vanaf 12 juli leverbaar voor de uiteindelijke releasedatum op 17 juli.

CANNIBAL FEROX (1981)

Synopsis:
Een antropologiestudente reist met haar broer en beste vriendin naar de Amazone om te bewijzen dat kannibalisme een mythe is. Tijdens hun tocht komen ze twee blanken tegen waarvan er één gewond is. Het blijken echter drugskoeriers te zijn die bovendien ontzettende wreedheden tegen de lokale bevolking hebben begaan. De hel breekt los wanneer een groep krijgers wraak komt nemen op de blanke indringers. Cannibal Ferox is na Ultimo Mondo Cannibale Lenzi's tweede kannialenfilm en één van de meest weerzinwekkende in het genre. Verboden in 31 landen en nog altijd controversieel wegens de bloederigheden waar deze regelrechte cult-klassieker bol van staat. Cannibal Ferox is verplichte kost voor elke horrorfan! Bloed, zweet en tranen... welkom in het paradijs.

Regisseur: Umberto Lenzi
Cast: Giovanni Lombardo Radice, Lorraine De Selle, Zora Kerova, Danillo Mattei, Robert Kerman
Speelduur: circa 93 minuten
Video: 16:9 Anamorphic Widescreen
Audio: Dolby Digital
Genre: Horror/ Avontuur
Taal: Engels gesproken/ Nederlands ondertiteld
Regio code: PAL 2
Label: Shock DVD

Extra:
• Picture gallery
• Original Trailer



THUNDERCRACK! (1975)

Synopsis:
San Francisco 1975: het zijn vreemde tijden met vreemde mensen die vreemde dingen doen, één daarvan is het maken van waarschijnlijk de meest bizarre film ooit. Thundercrack begint als een soort horrorfilm waarin een groep mensen voor een noodweer moet schuilen in een spookachtige villa op het platteland. Hun gastvrouw is één van de vreemdste personages die ooit op het witte doek zijn verschenen, straal bezopen, zo gek als een deur en zo geil als boter: Marion Eaton speelt haar rol met verve. Wat is het geheim van haar overleden echtgenoot? Waar is haar zoon? Wat doen die menselijke ledematen in de kelder? Wat maakt het uit? Al snel raakt iedereen betrokken bij een héél ander spelletje: het bedrijven van sex op iedere mogelijke en onogelijke wijze.

Thundercrack! is a true cult classic, which has shocked, excited and amazed audiences during the last 28 years. Now it is being presented on dvd.

Regisseur: Curt McDowell
Cast: Marion Eaton, Melinda McDowell, George Kuchar, Mookie Blodgett, Ken Scudder, Bernie Boyle, Mark Ellinger, Laurie Hendricks
Speelduur: circa 122 minuten
Video: 4/3 originele beeldverhouding
Audio: Dolby Digital
Genre: Cult / Erotiek
Taal: Engels gesproken/ Nederlands ondertiteld
Regio code: PAL 0
Label: Shock DVD