:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2006
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2006
Bron: RCV - Datum: 2006-06-26 - Geplaatst door: Werner
BRICE DE NICE

Brice is al zijn hele leven een rebelse "enfant terrible". Wanneer hij de 30 nadert, besluit hij zijn ultieme droom te verwezenlijken. Hij vertrekt naar Nice om professioneel surfer te worden. Zijn ultieme held is Bodhi, uit de film Point Break. Brice wil niets liever dan net zo'n "surferdude" worden, maar Brice is Patrick Swayze niet en Nice is ver van Los Angeles. Als hij tegenover een groep sexy meiden moet bewijzen dat hij werkelijk een echte surfer is, staat hij compleet voor joker, maar hij geeft zich beslist niet gewonnen...

DVD Specificaties:
Regie: James Huth (Nig Dream, Serial Lover, Télécommandes)
Cast: Jean Dujardin (Mariages!, Le Convoyeur, Rien De Grave), Clovis Cornillac (Mensonges Et Trahisons Et Plus Si Affinités, À la Petite Semaine, Karnaval), Elodie Bouchez (La Vie Revee Des Anges, Les Roseaux Sauvages, Stormy Weather)
Lengte: 98 min.
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Genre: komedie
Speelduur: ca. 98 minuten
Te koop op DVD vanaf 19 juli 2006

Extra's:
• Trailers



WOODY ALLEN COLLECTION

Na de Robert Altman Box in juni verschijnt nu de derde release uit de lijn met kwaliteitscollecties rond een aantal topregisseurs: De Woody Allen Collection. Een regisseur met vele films op zijn naam, ook als scriptschrijver en acteur.

De box bestaat uit de volgende twee DVD's:

Bullets Over Broadway
In deze veelgeprezen komedie krijgt een ploeterende toneelschrijver, David Shayne (John Cusack), van producent Julian Marx de kans om op Broadway te werken. Marx stelt echter wel enkele voorwaarden! Een talentloze showgirl, een beruchte gangster en Broadway vedette Helen Sinclair (Oscarwinnares Dianne Wiest) moeten allemaal een rol krijgen! Wanhopig probeert Shayne met de aangeleverde "sterren" er 't beste van te maken, waarbij de norse bodyguard Cheech (Chazz Palminteri) zich ook nog ontpopt als "talentvol" tekstschrijver. Voordat het doek dan ook eindelijk opgaat, vliegen de kogels al in 't rond.

Mighty Aphrodite
Sportredacteur Lenny (Woody Allen) en Amanda (Helena Bonham Carter), ambitieuze manager van een kunstgalerie, wonen samen met hun geadopteerde zoon Max. Al snel blijkt de kleine Max een absoluut genie te zijn en Lenny raakt daardoor zo nieuwsgierig naar zijn biologische moeder dat hij een zoektocht begint. Het resultaat is verbazingwekkend! De verleidelijke en niet bepaald slimme pornoster en prostituee Linda (Mira Sorvino) blijkt Max' moeder te zijn. Op wel heel verrassende wijze lijkt een bijzondere band tussen Lenny en de leeghoofdige, maar betoverende Linda te ontstaan...

DVD Specificaties:
Regie: Woody Allen (Sweet And Lowdown, Celebrity)
Cast: Woody Allen (Deconstructing Harry, Husbands And Wives), Mira Sorvino (At First Sight, The Replacement Killers), John Cusack (Serendipity, America's Sweethearts)
Lengte: 287 min.
Te koop op DVD vanaf 19 juli 2006



STEVE-O GROSS MISCONDUCT

Steve-O, de man die zijn naam en faam vooral te danken heeft aan het uitvoeren van de meest hersenloze stunts in het programma Jackass gaat nog verder! Steve-O Gross Misconduct bevat twee uur van de ziekste stunts, de hardste grappen en de meest verschrikkelijke ongelukken die je ooit op je televisie zult zien. Zie hoe Steve-O zijn lichaam misbruikt voor stunts, die niet bij een normaal mens in zijn hoofd zouden opkomen. Hij niet dollarbiljetten aan zijn lichaam, haalt wrede grappen uit met nietsvermoedende voorbijgangers en je ziet ook beelden van zijn meest legendarische stunt...de "Fireball Summersault".

DVD Specificaties:
Cast: Steve-O (Jackass (tv), Jackass, The Movie)
Beeld: Full frame - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: actie
Speelduur: ca. 118 minuten
Te koop op DVD vanaf 19 juli 2006

Extra's:
• Trailers



OFFICIAL SELECTION: NEDERLANDS FILM FESTIVAL

De derde release uit de lijn met kwaliteitscollecties rond films die prijzen hebben gewonnen op de grootste filmfestivals en award-uitreikingen.

De box bestaat uit de volgende drie DVD’s:
• Van God Los (Winnaar 3 Gouden Kalveren 2003)
• Lek (Winnaar 4 Gouden Kalveren 2000)
• De Boekverfilming (Winnaar Gouden Kalf Beste Actrice 1999)

Te koop op DVD vanaf 19 juli 2006



Verwacht in augustus...

• The New World
• The Dark
• Cannes Film Festival, Official Selection Box
- Pulp Fiction
- Henry Fool
- Velvet Goldmine
• Partners
• Holy Lola
• Last Exit