:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ROLL BOUNCE
PERSBERICHT: ROLL BOUNCE
Bron: Fox - Datum: 2006-07-04 - Geplaatst door: Werner
ROLL BOUNCE
Te huur op dvd vanaf 13 juni

Skates en disco met Bow Wow!
Een 'rollerskate' pareltje dat de sfeer van de jaren zeventig helemaal terug haalt. Komedie en romantiek voor het hele gezin!

Het verhaal
Deze swingende film over rollerskating wordt ondersteund door een stevige disco soundtrack. Xavier "X" Smith (Bow Wow) heeft het zo'n beetje voor het zeggen in de lokale rollerskate-scene. Hij en zijn vrienden zijn dan ook totaal van de kaart wanneer hun thuisbaan failliet gaat. Wanneer ze noodgedwongen uitwijken naar de dichtbij gelegen Sweetwater Roller Rink, merken ze dat hun bescheiden talent geen partij blijkt te zijn voor andere skaters die nog meer kunstjes kunnen opvoeren en de mooie meiden die daar naar komen kijken...

Bow Wow
Bow Wow, de rapper die we ook al aan het werk konden zien in Like Mike, bewijst opnieuw zijn acteertalent. De zanger-acteur zal binnenkort ook opduiken in The Fast And The Furious: Tokyo Drift en in 2007 zal hij meespelen in Mr. Prez. Bow Wow begon zijn zangcarrière als Lil Bow Wow en werd met zijn originele stijl een ster op het einde van de jaren negentig. Zijn meest recente cd, Wanted, verscheen in de zomer van 2005.

Te gekke soundtrack
Roll Bounce is een film die de pan uitswingt. Onder de tracks vinden we Flashlight terug van George Clinton, de 'king of funk', Easy van Lionel Richie in een uitvoering van de Commodores, het geweldige Le Freak van Chic, He's The Greatest Dancer van Sister Sledge en nog véél meer pareltjes. Deze film moet je niet alleen zien, maar ook horen!

Productinformatie huur-dvd
Titel: Roll Bounce
Releasedatum: 13 juni 2006
Genre: Komedie/drama
Leeftijd: 6+
Lengte: ca. 107 min.
Geluid: Engels, Frans, Italiaans Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 / 16:9
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch, Italiaans


Recent nieuws van dezelfde bron