:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES JULI-OKTOBER 2006
PERSBERICHT: RELEASES JULI-OKTOBER 2006
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2006-07-27 - Geplaatst door: Werner
MERCENARY FOR JUSTICE

Keiharde gevechten, bloedstollende actiescènes en spectaculaire ontsnappingen. Een echte Steven Seagal actiefilm met spanning die je de hele film niet meer loslaat. Mercenary For Justice is vanaf 15 augustus 2006 te huur op dvd. Op 10 oktober 2006 verschijnt de film op koop-dvd.

Korte inhoud:
John Seeger is een goedgetrainde geheim agent die door de CIA wordt ingezet voor operaties de het daglicht niet kunnen verdragen. Bij een mislukte missie in Zuid-Afrika wordt Seeger's partner en beste vriend Radio Jones gedood. De CIA ontkent elke betrokkenheid en zegt dat Seeger en Jones op eigen houtje opereerden met behulp van huurlingen. De vrouw en de zoon van Jones worden door de overheid aan hun lot overgelaten en krijgen geen cent. Ook besluit de CIA dat Seeger uit de weg geruimd moet worden. Maar de huurlingen hebben zo hun eigen ideeën. Ze willen dat Seeger hen helpt om de zoon van een Griekse topcrimineel te bevrijden uit de zwaarbeveiligde Randveld-gevangenis in Kaapstad. Een onmogelijke opgave waar ze maar vier dagen de tijd voor hebben. Maar als het lukt, zijn ze allemaal in één klap binnen. En om zich van de medewerking van Seeger te verzekeren, laat de topcrimineel ook nog het gezin van Jones gijzelen. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek...

Met: Steven Seagal (The Patriot, Hard To Kill, Under Siege), Jacqueline Lord (Out In The Cold), Roger Gueneveur Smith (Justice, Shade, Malcolm X), Luke Goss (Blade 2, Charlie)
Regie/Director of Photography: Don E. Fauntleroy

Dvd-gegevens:
Titel: Mercenary For Justice
Releasedatum: Verhuur: 15 augustus 2006, Verkoop: 10 oktober 2006
Genre: Actie
Lengte: Ca. 97 min
Geluid: DTS 5.1
Beeld: 16:9
Taal: Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands
Kijkwijzer: 16 jaar (geweld)



BLACKBEARD, THE PIRATE OF THE CARIBBEAN
Pirate. Rogue. Adventurer. Een legende.

Korte inhoud:
Iedereen kent de legende, maar weinigen weten de oorsprong ervan. Dit spectaculaire avontuur vertelt het verhaal van een van de beruchtste piraten die we hebben gekend. Blackbeard; een naam die velen deed beven en zelfs nu nog tot de verbeelding spreekt. Aan het begin van de 18e eeuw voerde de grootste piraat aller tijden een waar schrikbewind in het Caraïbische gebied. Gedurende de "gouden eeuw" van de piraterij bouwde Blackbeard een meedogenloze reputatie op en werd hij een legende. We schrijven het jaar 1717 in de Engelse plaats Bristol. Luitenant Robert Maynard van de Britse marine (Mark Umbers, Color Me Kubrick) probeert de vaarroutes veiliger te maken. In de West-Indische wateren wordt de machtige Maynard echter gevangen genomen door een gevreesde piraat die opereert vanaf het eiland St. Vincent. Het is Edward Teach (Angus Macfadyen, Braveheart), die bepaald niet van plan is de strijdbijl te begraven. Hij gaat op zoek naar de legendarische schat van kapitein Kidd. Teach gaat zich Blackbeard noemen, en met zijn lange zwarte jas, zwarte hoed, dolken, pistolen en zwaarden doet hij er alles aan om zoveel mogelijk angst in te boezemen. Dat hij zijn grootste rivaal Maynard gevangen heeft genomen is daarbij belangrijk. Maynard kan mooi Blackbeards gruweldaden optekenen en zo zijn angstaanjagende reputatie verspreiden. Vanaf 18 juli 2006 is de miniserie Blackbeard te huur en te koop.

Met: Richard Chamberlain (Shogun, King Solomon's Mines, The Thorn Birds), Mark Umbers (Colour Me Kubrick), Angus MacFadyen (Braveheart), Jessica Chastain, Stacy Keach (American History X), Rachel Ward (On The Beach)
Regie: Kevin Connor

Dvd-gegevens:
Titel: BLACKBEARD – The Pirate of the Caribbean
Releasedatum: 18 juli 2006
Genre: Miniserie - Actie/ Avontuur
Lengte: Ca. 180 min
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9
Taal: Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands
Verpakking 2 DVD Digipack



IRRESISTIBLE
Her Twisted Lies Will become A Deadly Obsession - Don’t Watch It Alone!

De psychologische thriller Irresistible is geïnspireerd op Rosemary's Baby van Roman Polanski en gaat over de verlokkende, onweerstaanbare kracht van het verleden. Over geheimen, over liefde en over leugens die aan de oppervlakte komen en niet genegeerd kunnen worden.

Korte inhoud:
Sophie Hartley (Susan Sarandon) heeft sterk het gevoel dat ze wordt gestalkt. Ze raakt er steeds meer van overtuigd dat Mara (Emily Blunt), de aantrekkelijke collega van haar man Craig (Sam Neill), haar kinderen, haar man en haar leven van haar wil afpakken. Maar niemand gelooft Sophie. Ze begint langzamerhand paranoïde te worden – verbeeldt ze het zich allemaal maar?
Sophie raakt er steeds verder in verstrikt en begint nu zelf te stalken. En dan komt ze tot een gruwelijke ontdekking. Deze ijzersterke thriller is vanaf 15 augustus 2006 te huur. Op 10 oktober 2006 verschijnt Irresistible op koop-dvd.

IJzersterke thriller met top-cast: Sam Neill (Wimbledon, Jurassic Park, The Piano), Susan Sarandon (Dead Man Walking, Shall We Dance, The Witches Of Eastwick), Emily Blunt (My Summer Of Love), Bud Tingwell (Innocence)
Scenario en regie: Ann Turner

Dvd-gegevens:
Titel: Irresistible
Releasedatum: Verhuur: 15 augustus 2006, Verkoop: 10 oktober 2006
Genre: thriller
Lengte: Ca. 99 min
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9
Taal: Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands
Kijkwijzer: 12 jaar (angst & geweld)



THE TEN COMMANDMENTS
A Grand Retelling of the Epic Story of Moses

Er is één bijbelse figuur die door joden, christenen én moslims wordt vereerd. Zijn naam is Mozes. Hij is de man die een machtige positie verwierf en daardoor in staat was zijn volk te verdedigen en te bevrijden. De miniserie The Ten Commandments is een epische verhaal met een all-star cast waaronder Naveen Andrews (Lost, Bride & Prejudice), Paul Rhys (From Hell) en Omar Sharif (Doctor Zhivago, Lawrence Of Arabia). Een schitterende productie die in Amerika overweldigende kijkcijfers opleverde. Meer dan 25 miljoen mensen bleven voor deze bijbelverfilming thuis.

Het verhaal
Een waarzegger voorspelt dat een kind het koninkrijk Egypte in gevaar zal brengen, een kind dat prins zal worden. De farao beveelt dat alle nieuwgeboren jongetjes gedood moeten worden. Maar het kind van de Hebreeuwse slaaf Amram en zijn vrouw Jochebed wordt te vondeling gelegd en ontsnapt zo aan de dood. Mozes groeit op in een koninklijke familie en wordt een Egyptische prins. Als hij achter zijn ware afkomst komt en God zich op vurige wijze aan hem openbaart, probeert Mozes zijn machtige stiefbroer Menerith over te halen hem te helpen de Israëlieten te bevrijden. Als farao Ramses niet ingaat op wat Mozes van hem vraagt, roept Mozes rampspoed af over Egypte. Dan gebeurt wat de waarzegger heeft voorspeld: sprinkhanen vreten het land kaal, de rivier verandert in bloed en het regent kikkers. De ene plaag volgt de ander op en Mozes is vastberaden zijn missie te volbrengen. Vanaf 15 augustus 2006 is de miniserie The TEn Commandments te huur. 10 oktober 2006 verschijnt dit episch verhaal met een extra lange speelduur ook op koop-dvd

Cast: Naveen Andrews (Lost, Bride & Prejudice), Paul Rhys (From Hell), Dougray Scott (Dark Water), Linus Roache (Batman Begins), Mia Maestro (Secuestro Express, Deepwater, Alias), Padma Lakshmi, Omar Sharif (Doctor Zhivago, Lawrence Of Arabia)
Regie: Robert Dornhelm

Dvd-gegevens:
Titel: The Ten Comandments
Releasedatum: Verhuur: 15 augustus 2006, Verkoop: 10 oktober 2006
Genre: Miniserie - Historisch epos/ Avontuur
Lengte: Ca. 180 min
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9
Taal: Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands
Verpakking: 2 DVD Digipack



AT LAST THE 1948 SHOW (1967) – 2 DVD Digipack
DO NOT ADJUST YOUR SET (1967-1969) – 2 DVD Digipack

In the beginning, before a certain "Flying Circus" found its wings...
Alle tv-serie afleveringen van de legendarische cabaretiers achter Monty Python Voor het eerst op DVD – Meer dan 7.5 uur absurde humor!

In 1967 kwamen voor het eerst twee nieuwe series op de Engelse televisie: At Last The 1948 Show en Do Not Adjust Your Set. Beide programma's zaten vol met satirische, surrealistische en zelfs macabere sketches met daartussen absurde liedjes. Ze waren duidelijk de inspiratiebron voor Monty Python's Flying Circus. 15 augustus 2006 brengt Bridge Entertainment Group 2 unieke DVD's uit met 4 discs waarop alle aflevingen van deze televisieseries van de legendarische cabaretiers achter Monty Python.

At Last The 1948 Show was het werk van de geniale schrijvers, acteurs en latere grondleggers van Monty Python John Cleese en Graham Chapman. Het programma werd geproduceerd door David Frost, die al eerder met Cleese had samengewerkt bij The Frost Report. Het was een goed voorbeeld van de unieke stijl van comedy van de makers en er zat zelfs een vroege versie in van The Four Yorkshiremen-sketch, die een vast onderdeel zou worden van Monty Python.

Do Not Adjust Your Set was in 1967 en 1968 op televisie. De titel van het programma was de mededeling die op de Engelse televisie kwam als er een storing was. Het programma kwam tot stand toen Humphrey Barclay gevraagd werd om een geestig programma voor kinderen te produceren. Hij stelde zich ten doel om een zo grappig mogelijke comedy te produceren en zich niet te beperken tot kinderen als doelgroep. Het programma werd al snel ook bijzonder populair bij volwassenen. De komische talenten van de schrijvers en acteurs vormden een essentiële bijdrage aan het succes van het programma. Dit waren de toen nog vrijwel onbekende leden van het latere Monty Python Eric Idle, Michael Palin en Terry Jones, alsmede de jonge David Jason en de comédienne Denise Coffey. In Do Not Adjust Your Set zat iedere keer een aflevering van Captain Fantastic en een bijzonder memorabele muzikale bijdrage van de Bonzo Dog Doo-Dah Band. Vijf maanden na de laatste aflevering kwam Monty Python's Flying Circus voor het eerst op televisie. De leden van de cast zouden later erg succesvol worden in hun verdere carrières.

In beide DVD's zit een boekje van vier pagina’s met achtergrondinformatie.

Met:
At Last...: John Cleese, Graham Chapman, Tim Brooke-Taylor, Marty Feldman, Aimi McDonald en David Frost (executive producer)
Do not...: Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, David Jason, Denise Coffey, Neil Innes, Vivian Stanshall

Dvd-gegevens
Titel: At Last The 1948 Show
Releasedatum: Verhuur: 15 augustus 2006, Verkoop: 10 oktober 2006
Genre: Cabaret/Komedie
Lengte: Ca. 172 min
Geluid: Dolby Surround 2.0
Beeld: 16:9
Taal: Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands
Verpakking: 2 DVD Digipack

Titel: Do Not Adjust Your Set
Releasedatum: Verhuur: 15 augustus 2006, Verkoop: 10 oktober 2006
Genre: Cabaret/Komedie
Lengte: Ca. 280 min
Geluid: Dolby Surround 2.0
Beeld: 16:9
Taal: Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands
Verpakking: 2 DVD Digipack


Recent nieuws van dezelfde bron