:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BIG MOMMA'S HOUSE 2
PERSBERICHT: BIG MOMMA'S HOUSE 2
Bron: Fox - Datum: 2006-08-16 - Geplaatst door: Werner
BIG MOMMA'S HOUSE 2
De moeder aller komedies is terug!
Verkrijgbaar op dvd vanaf 27 september

Het is geen boot, het is geen walvis: het is Big Momma en ze is terug! Groter, leuker, brutaler dan ooit, met opnieuw Martin Lawrence in zijn glansrol. Een niet te missen komedie om met het hele gezin van te genieten!

Het verhaal
In 2000 veroverde Martin Lawrence de wereld in zijn onovertroffen vertolking van undercoveragent Malcolm Turner in Big Momma's House. Nu is Malcolm Turner terug als de brutaalste, grootste en gezelligste volslanke "Big Momma" ooit, in de moeder aller komedies: Big Momma's House 2! Lawrence speelt opnieuw een fantastische dubbelrol als undercoveragent en Big Momma, dit keer om een nationale veiligheidsramp te helpen voorkomen. Maar de ramp blijkt niets in vergelijking met de undercoverrol die hij als Big Momma moet gaan spelen; de nanny van de compleet gestoorde familie van de verdachte... Big Momma's House 2 was zeer succesvol, meer dan 600.000 mensen liepen er de bioscoop voor plat. Grijp je kans om eveneens van dit lachfeest te genieten of om de grappige momenten nog eens te herhalen in je thuisbioscoop!

Martin Lawrence
Martin Lawrences carrière als acteur begon in het midden van de jaren tachtig. Aanvankelijk deed hij voornamelijk televisiewerk. Zijn doorbraak in de bioscoop kwam er met Do The Right Thing, de leuke komedie van Spike Lee. Vanaf toen werd Lawrence een veelgevraagd en populair acteur, vooral voor komische rollen. In 1992 verscheen de hilarische tv-reeks Martin, waarin Martin Lawrence de hoofdrol speelt. De zeer succesvolle speelfilms Bad Boys uit 1995 en Bad Boys II (2003), waarin hij aan de zijde van Will Smith speelt, bevestigden zijn sterstatus. De voorbije jaren konden we Lawrence ook aan het werk zien in What's The Worst That Could Happen, Blue Streak, Black Knight en Rebound.

Regie van John Whitesell
Regisseur John Whitesell heeft er een mooie carrière opzitten in de televisiewereld. Calendar Girl (1993) is een van zijn eerste realisaties voor de filmwereld. Met All Lit Up, Sex Talk en Cats & Dogs 2 die momenteel in de afwerkingsfase zitten, mogen we binnenkort heel wat komische films van deze regisseur verwachten.

Productinformatie
Titel: Big Momma's House 2
Releasedatum: 26 september 2006 (huur), 27 september 2006 (koop)
Genre: komedie
Leeftijd: 6
Lengte: 95 minuten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16 x 9 letterbox / 1.85:1
Ondertiteling dvd: Engels, Frans en Nederlands

Extra's (enkel koop):
• Commentaar van John Whitesell, David Friendly en Acto Zachary Levi
• 12 verwijderde scènes met optioneel commentaar van John Whitesell en acteur Zachary Levi
• Big Momma's Secrets
• Fox Movie Channel presents casting session
• Big Momma's House 2 bioscooptrailer
• Phat Girls trailer


Recent nieuws van dezelfde bron