:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURRELEASES EINDEJAAR
PERSBERICHT: HUURRELEASES EINDEJAAR
Bron: RCV - Datum: 2006-09-20 - Geplaatst door: Werner
De echte DVD verhuurmaanden komen er aan en RCV Entertainment heeft een sterk en breed aanbod, waar de lezers van uw uitgave veel plezier aan zullen hebben. We starten 10 oktober met romantiek (Prince And Me 2, het vervolg op het succesvolle eerste deel), komedie (Disaster, zo absurd en plat hebben we een animatie nog nooit gezien) en horror (de bioscoopfilm Silent Hill). Daarna volgen meer bioscoopfilms zoals Tara Road met Andie MacDowell, Honour Of The Dragon met Tony Jaa, het zeer leuke She's The Man en het fantastische verhaal van The Promise



THE PRINCE AND ME 2

Een jonge, knappe prins van een klein land in Europa en een intelligent en avontuurlijk burgermeisje komen elkaar tegen op een universiteit in Amerika en worden verliefd op elkaar. Komt dit verhaal je niet erg bekend voor? Wat gebeurt er als dit burgermeisje, Paige, met haar prins Edvard mee gaat naar Europa om daar zijn prinses te worden? Een koningshuis op z'n kop? Een land dat binnen no time dol op haar is? En wat doe je als er dan opeens kapers op de kust liggen, die jouw droomprins van je af willen pakken? Beleef het mee in deze superromantische komedie The Prince and Me 2; The Royal Wedding!

Genre: romantische komedie
Speelduur: ca. 97 minuten
Releasedatum: 10 oktober 2006



SILENT HILL

Sharon, de dochter van Rose, wordt geplaagd door de meest gruwelijke nachtmerries. Iedere nacht ontwaakt zij, slaapwandelend en doordrenkt van het zweet, met de noodkreet: "Silent Hill!" Rose kan het niet meer aanzien en besluit op onderzoek uit te gaan. Ze neemt Sharon mee naar het mijnstadje Silent Hill, echter net voordat ze het stadje binnenrijden, krijgen ze een zwaar auto-ongeluk. Als Rose wakker wordt is Sharon verdwenen. Wan­hopig trekt Rose het desolate, verlaten stadje in, op zoek naar haar dochter. In de stad treft zij een kwaad, zo groot en duister, dat het alles opslokt wat ermee in aanraking komt. Demonen en gedrochten uit de verste uithoeken van de hel duiken op en beheersen het stadje. Het is maar de vraag of Rose haar dochtertje nog levend terugkrijgt uit deze verschrikkelijke 'onderwereld'...

Genre: thriller/horror
Speelduur: ca. 127 minuten
Releasedatum: 10 oktober 2006



DISASTER
"Sex has never been so heavy"

"A dirty mind is a joy forever" moet de regisseur van deze film hebben gedacht. Het voordeel van animatie is dat je iedereen in elke rampenfilm kunt laten doen wat je altijd al hebt willen zien en horen. In deze pikante, komische film worden alle rampenfilms op de hak genomen: "Sit back, relax and enjoy the rest of the night!!!" Maar hou vooral je handen thuis, want al je vrienden willen weten hoe het afloopt... Armageddon, Apollo 13, World Police, Deep Impact zijn weer je meest geliefde films na deze 90 minuten experience.

Genre: komedie
Speelduur: ca. 90 minuten
Releasedatum: 10 oktober 2006



SHADOWBOXER

Een intense thriller over de keuzes tussen goed en kwaad. Mikey (Cuba Gooding Jr.) en Rose (Helen Mirren) zijn twee door en door professionele, geharde moordenaars en doen alles om hun opdracht te voltooien. Dan wordt bij Rose kanker ontdekt en de twee besluiten een eind te maken aan hun criminele loopbaan. Slechts één klus scheidt hen van een vrij leven... De onderhuidse spanning wordt heel intens en doet je sidderen op je stoel.

Genre: thriller
Speelduur: ca. 90 minuten
Releasedatum: 24 oktober 2006



COOKERS

Een bloedstollende horror in de trant van The Blair Witch Project! Cookers, het volk dat dodelijk verslavend verdovende middelen maakt, de laboranten van de drugshandel. Als drie van hen een oud huis inrichten als laboratorium zijn ze ervan overtuigd dat dit wel eens de klapper kan zijn die ze nodig hebben om het leventje voor eens en voor altijd achter zich te laten. In één massale marathon-sessie beginnen ze als bezetenen de drugs te fabriceren. Als de drie langzamerhand steeds vreemdere visioenen beginnen te krijgen beginnen ze te twijfelen aan zichzelf en aan elkaar: Want heeft dit te maken met de drugs? Of probeert het huis ze echt te vermoorden...?

Genre: thriller
Speelduur: ca. 90 minuten
Releasedatum: 24 oktober 2006



TARA ROAD

De Amerikaanse Marilyn Vine is compleet van de kaart als haar enig kind, Dale, tijdens zijn 15e verjaardag dodelijk verongelukt. 5.000 kilometer verderop komt het ogenschijnlijk gelukkige huwelijk van de Ierse Ria Lynch's tot een abrupt einde. Ria's man Danny besluit in te trekken bij zijn zwangere maîtresse Bernadette en laat vrouw en dochter Annie alleen achter. Marilyn besluit dat ze resoluut iets anders wil en komt door een impulsief telefoongesprek in contact met Ria. Ze besluiten hun eigen drama achter zich te laten en van huis te ruilen. In eerste instantie op zoek naar rust en ruimte, maar ze komen er al snel achter dat de wissel ingrijpender is dan ze dachten. Ze nemen niet alleen elkaars omgeving over, maar raken ook verbonden met het leven dat bij die plaats hoort. Tara Road is de verfilming van de wereldwijde bestseller van Maeve Binchy (Echoes, Circle Of Friends).

Genre: drama
Speelduur: ca. 90 minuten
Releasedatum: 24 oktober 2006



HONOUR OF THE DRAGON

De grootste uidaging van zijn leven. Van rustige boerenzoon tot geraffineerde en keiharde vechtmachine. Kham en zijn vader gaan met hun olifanten naar de stad om te kunnen trainen, want alleen de besten mogen voor de koning optreden. Eén moment van onoplettendheid en de olifanten worden gestolen door een Thaise misdaadbende die de dieren direct het land uitsmokkelt. Kham kan maar moeizaam het spoor van de criminelen volgen. Als hij ze niet vindt, zijn de olifanten voorgoed verdwenen, maar als hij de misdadigers wel weet op te sporen, zullen deze brute ontvoerders alles doen om Kham het leven onmogelijk te maken. Kham moet verder, maar welk pad hij ook kiest... het is ongelooflijk zwaar!

Genre: actie
Speelduur: ca. 109 minuten
Releasedatum: 7 november 2006



IMAGINE ME AND YOU

De goudeerlijke Heck en de mooie Rachel waren altijd al de beste jeugdvrienden en vormen nu het perfecte stel. Eerst verliefd, toen verloofd en nu op het punt elkaar het ja-woord te geven. Maar dan, tijdens de ceremonie, valt het oog van Rachel op één van de gasten... de mooie Luce. Niet lang daarna slaat de twijfel toe. Is Heck misschien toch niet alles wat ze zoekt? Of zijn het de zenuwen? De zelfverzekerde charmeur én beste vriend van Heck, Coop, heeft ook al snel een oogje op dezelfde Luce. En Luce zelf? Die verkoopt bloemen in haar bloemenwinkel op een hoek in hartje Londen. Ongelukkig in de liefde en onwetend wat ze in gang heeft gezet...

Genre: romantische komedie
Speelduur: ca. 94 minuten
Releasedatum: 7 november 2006



SHE'S THE MAN

Het dames-voetbalteam op de school van de aantrekkelijke Viola wordt opgeheven. Om toch te kunnen spelen vermomt ze zich als haar tweelingbroer Sebastian. Niemand heeft iets in de gaten, maar zo makkelijk is dit niet vol te houden als je moet douchen met de 'boys', iedereen zich scheert en je staand moet plassen. Tot overmaat van ramp wordt ze verliefd op haar kamergenoot en valt het meest sexy meisje van de school als een blok voor haar/hem... Hoe gaat Viola dit in vredesnaam volhouden??? Hilarische misverstanden en dolkomische situaties zijn gegarandeerd!!!

Genre: romantische komedie
Speelduur: ca. 99 minuten
Releasedatum: 21 november 2006



RIVER QUEEN
Spanning... Romantiek... Actie!

De ongerepte natuur en het prachtige landschap van Nieuw Zeeland is al eeuwen het woon- en leefgebied van de Maori's. De eeuwenoude tradities zijn een toonbeeld van evenwicht en rust. De Engelsen hebben echter weinig begrip voor deze cultuur en Britse soldaten proberen het land te veroveren en de macht te grijpen. Sarah staat ongewild midden in dit conflict; ze wordt heen en weer geslingerd tussen haar Engelse achtergrond en haar liefde voor de Maori's. Een aangrijpend verhaal vol passie, avontuur en onmogelijke liefde.

Genre: actie
Speelduur: ca. 114 minuten
Releasedatum: 21 november 2006



THE PROMISE

Van Chen Kaige, regisseur van de klassieker Farewell To My Concubine komt dit visueel overdonderende sprookje over ware liefde en de strijd die ervoor gevoerd moet worden. Een arm weesmeisje ontmoet op een dag een machtige tovenares. In ruil voor rijkdom en schoonheid zal het meisje nooit ware liefde kennen. Iedere man waarvan zij houdt komt op gruwelijke wijze aan zijn einde. Als zij verliefd wordt op een woeste krijger met een rood harnas en een gouden masker zal zij er alles aan moeten doen om deze vreselijke vloek te breken. Zal het haar lukken om eindelijk gelukkig te worden?

Genre: actie
Speelduur: ca. 99 minuten
Releasedatum: 21 november 2006