:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: GREY'S ANATOMY SEIZOEN 1
PERSBERICHT: GREY'S ANATOMY SEIZOEN 1
Bron: Buena Vista - Datum: 2006-09-21 - Geplaatst door: Werner
GREY'S ANATOMY Seizoen 1
Te koop op DVD vanaf 29 september

Grey's Anatomy is een Golden Globe winnende ziekenhuisserie met een knappe en geestige kijk op jonge mensen die hun uiterste best doen om arts te worden. Een verhaal over relaties, onderlinge competitie, maar ook over hechte vriendschappen. Met pakkende plotteksten, een waanzinnige soundtrack en topsterren, zoals Ellen Pompeo, Patrick Dempsey en Sandra Oh. Een enorm populaire serie en een echte favoriet bij de fans.

Maak kennis met Meredith Grey, een briljante eerstejaars arts-assistent chirurgie in het Seattle Grace Hospital. Samen met vijf andere net afgestudeerde dokters volgt ze een zware, interne opleiding in het ziekenhuis. Door haar ogen zie je de gebeurtenissen, de dagelijks terugkerende trauma's en sociale valkuilen in zowel het ziekenhuis als in het echte leven.

Met deze eerste 9 afleveringen op DVD kun je het hele drama, alle romantiek, de humor en de spanning van Grey's Anatomy vanaf het allereerste begin meebeleven in deze dubbele DVD box. Uniek bonusmateriaal waaronder nooit eerder vertoonde beelden maakt de box compleet.

Awards
Dat Grey's Anatomy vanaf de eerste aflevering een regelrechte hit is, was te merken op de Golden Globes van 2005. De tv-serie was na het eerste seizoen al goed voor 3 nominaties. Sandra Oh, die de rol van de zeer ambitieuze Christina Yang speelt, won de Golden Globe in de categorie van 'Beste actrice in de bijrol in een tv-serie'. Grey's Anatomy was verder genomineerd als 'Beste dramaserie' en Patrick Dempsey, die de rol vertolkt van Dr. Derek 'Mc Dreamy' Sheperd, stond genomineerd voor 'Beste acteur in een dramaserie'.

Afleveringen
Disc 1
1. A Hard Day's Night
2. The First Cut Is The Deepest
3. Winning a Battle, Losing the War
4. No Man's Land
5. Shake Your Groove Thing
Disc 2
6. If Tomorrow Never Comes
7. The Self Destruct Button
8. Save Me
9. Who’s Zoomin' Who?

Technische specificaties
Speelduur: 371 minuten
Aspect Ratio: 1.78:1 - 16x9
Leeftijd:12, angst
Genre: Serie
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Frans/Italiaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Italiaans / Zweeds / Deens / IJslands

Bonus:
• Onder het mes; Achter de schermen bij Grey's Anatomy
• Anatomie van een pilot
• Grey's Anatomy ontleed: unieke scenes
"The first cut is the deepest"
- De scan
- Fijne dag mam
- Reflectie
"Winning the battle, losing the war"
- Rood
"No man's land"
- Balans
• Alternatieve titel