:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: SYMFOLLIES DVD 1
PERSBERICHT: SYMFOLLIES DVD 1
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2006-10-05 - Geplaatst door: Werner
SYMFOLLIES

Symfollies blijft tot de verbeelding spreken...
Deze animatieserie van Vlaamse makelij veroverde niet alleen de harten van kinderen (en hun ouders en grootouders) via Ketnet in Vlaanderen. ondertussen werden uitzendovereenkomsten gesloten in Japan, Brazilië, Australië, Bulgarije, China, Duitsland, Finland, Kroatië, Frankrijk, Griekenland, Kora, U.S.A., Canada, Portugal, Spanje, Nederland, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk... Best wel iets om heel erg trots op te zijn!!!

De voorbije twee weken was Symfollies nog één van de trekkers en uithangborden tijdens de Vlaamse veldloopweek voor scholen. En natuurlijk zijn er ook weer de formitastische concerten Symfollies In C Klein - De Droom Van Stradi)

Dat het Symfollies niet enkel in Vlaanderen maar ook internationaal tot de verbeelding spreekt is geen toeval. Het is een unieke serie die kinderen (en ja, zelfs volwassenen) op een speelse manier in contact brengt met klassieke muziek. Niet enkel de tv-reeks spreekt aan, ook de concerten worden enthousiast onthaald. Zo staan er concerten gepland in Portugal en Japan... en da's nog maar het begin...

DVD
Het releasen van de Symfollies dvd's kon wegens het grote succes niet uitblijven. Hier is 't ie dan. DVD nummer 1. Een prachtig exemplaarmet de eerste 8 afleveringen van Symfollies en een paar leuke extra's. Zoals een computerspel Symfollies Memory, opnames uit een concert en een 'Wie is wie?'-file. De kwaliteit is opmerkelijk... (16:9), de verhalen heel erg leuk...

Multimediaal
Misschien wist je het al... maar naast de dvd zijn er ook Symfollies boekjes verkrijgbaar. Ondertussen staat een volgende item klaar om uitgebracht te worden: de Symfollies-CD. Ook kleurboeken en stickerboeken staan op de planning. Dus... Symfollies gaat gestaag door.


Recent nieuws van dezelfde bron