:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2007
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2007
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2007-01-08 - Geplaatst door: Werner
JOHNNY WAS
Stop running. Face the future

Johnny (Vinnie Jones) probeert te ontsnappen aan zijn gewelddadige verleden in Ierland. Hij houdt zich schuil in het minst veilige 'safehouse' in Brixton, London. Onder hem woont namelijk de gewelddadige drugsdealer Julius(Eriq La Salle) en boven hem een Piratenzender met DJ Ras (Lennox Lewis). Tot hier gaat het allemaal wel, maar dan ontsnapt Johnny’s voormalige kameraad Flynn (Patrick Bergin) uit de Brixton gevangenis en vraagt Johnny om hulp. Hij weet dat Flynn vastberaden is zijn oude gewoonten bij de IRA weer op te pakken om het Ierse Vredesproces te verstoren. Het zal niet lang duren voordat Flynn en de drugsdealer beneden ruzie hebben en door het lot komt ook Johnny's oude baas Jimmy (Roger Daltry) op de hoogte van zijn hide-out. Johnny vraagt zich van alles af over rassenstrijd, moraliteit, loyaliteit en gevoelens voor zijn onderbuurvrouw Rita (Samantha Mumba). Een ultieme strijd die oplaait onder de fantastische soundtrack van de legendarische DJ-Producer Adrian Sherwood.

Cast:
Vinnie Jones (Lock Stock & 2 Smokin' Barrels, X-Men The Last Stand, Swordfish, Snatch), Eriq La Salle (ER (tv series), The Salton Sea, Jacob's Ladder), Samantha Mumba (The Guru, Legally Blonde), Lennox Lewis (Ocean's Eleven), Patrick Bergin (Patriot Games, Dracula), Roger Daltry (zanger The Who)
Release 13 februari10TH AND WOLF
The intersection where family, honor and betrayal collide

Marinier Tommy Santoro (James Marsden) dacht dat hij de banden die zijn familie met de maffia heeft achter zich had gelaten. Maar een ondoordachte daad brengt hem bij de FBI. Zij sturen hem terug naar zijn oude buurt 10th and Wolf in Zuid Philadelphia, waar hij geconfronteerd wordt met het grootste dilemma uit zijn leven! In 10th And Wolf hebben Tommy's neef Joey (Giovanni Ribisi) en zijn broer Vincent (Brad Renfro) de buurt overgenomen nu de oude maffiabazen in de gevangenis zitten of inmiddels zijn overleden. Maar de tijden zijn niet veranderd. Ze hebben te maken met een nergens voor terugdeinzende Siciliaanse drugskoerier die de zelf de baas van 10th And Wolf wil worden! Joey en Vincent zijn vastbesloten om hun territorium te behouden. Zij zijn hier de baas! Zij zijn geworden wat Tommy heeft afgezworen nooit te zullen zijn. Alleen nu is Tommy terug in 10th and Wolf … alleen niet als handlanger van de maffia, maar van de FBI...

Cast:
James Marsden (Superman Returns, X-men(1,2,3), Zoolander), Giovanni Ribisi (Friends, Basic, Lost In Translation), Brad Renfro (The Jacket), Piper Perabo (Coyote Ugly, The I Inside), Dennis Hopper (Out Of Season, House Of 9, Waterworld), Dash Mihok (Kiss Kiss Bang Bang, The Guru), Tommy Lee (drummer Mötley Crue, Vanilla Sky), Brian Dennehy (Assault On Precinct 13, Cocoon), Val Kilmer (Kiss Kiss Bang Bang, Alexander)
http://www.10thandwolf.com

UIT HET ARCHIEF