:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> RELEASEBERICHT: 3 RELEASES APRIL 2007
RELEASEBERICHT: 3 RELEASES APRIL 2007
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-02-10 - Geplaatst door: Werner
TALLADEGA NIGHTS: THE BALLAD OF RICKY BOBBY
Will Ferrell maakt deze komedie tot een waar komisch spektakel!

Hij is de snelste man op vier wielen, hij heeft alles wat zijn hartje begeert en hij is een van de grootste coureurs uit de geschiedenis van NASCAR: hij is Ricky Bobby! Alles lijkt deze talentvolle coureur voor de wind te gaan totdat hij zijn Franse Formule 1 rivaal Jean Girard (Sacha Baron Cohen) ontmoet.

DVD rental: 03/04
DVD retail: 19/04



ALL THE KING'S MEN
Een spannende dramafilm met een ijzersterke cast.

Willie Stark (Sean Penn) is een energieke plattelandsadvocaat die zich een weg naar de top vecht. Stark speelt alle vuile spelletjes mee en wordt een erg machtige man. Hij maakt schaamteloos misbruik van zijn charme en wordt een woeste dictator die over lijken gaat. All The King's Men heeft een cast om van te smullen met onder andere: Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet en Anthony Hopkins. Deze DVD is voorzien van een prachtige special packaging met O-ring.

DVD rental: 10/04
DVD retail: 26/04



THE COVENANT
Een superspannende sci-fi horrorfilm van de makers van Underworld.

De vier broers Caleb, Pogue, Tyler en Reid zijn de populairste studenten van de Spencer Academie en bezitten magische krachten. Deze krachten worden door de broers optimaal benut om de bloemetjes buiten te zetten. Tot er op een dag een mysterieuze jongen, Chase, ten tonele verschijnt... Deze DVD is voorzien van een prachtige special packaging met O-ring.

DVD rental: 13/03
DVD retail: 12/04