:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DE KAVIJAKS
PERSBERICHT: DE KAVIJAKS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-03-13 - Geplaatst door: Werner
DE KAVIJAKS
Vlaams topdrama van internationale klasse op dvd

De Kavijaks is een miniserie naar het gelijknamige boek van Jozef Vantorre op aangrijpende muziek, gecomponeerd door Dirk Brossé.

De Kavijaks brengt het verhaal van de telgen van een arme vissersfamilie uit Heist-aan-Zee, tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog Het is een kroniek van vallen en opstaan, van samenspannen om te kunnen overleven tijdens de Duitse bezetting. Maar het gaat ook over familierelaties en over volwassen worden. Soms ontroerend en schrijnend, soms hilarisch. Jan Decleir neemt de rol van pater familias voor zijn rekening. En dat was ook zo op de set, want voor het eerst speelt hij samen emt zijn zoon Jenne en zijn dochter Sofie in dezelfde tv-serie. Ze worden daarbij omringd door het kruim van acterend Vlaanderen.

De reeks werd wekelijks op maandagavond op 21u50 op VTM uitgezonden van 5 februari tot en met 5 maart met een gemiddeld kijkcijfer van 955.634!

Regisseur: Stijn Coninx
Scenario: Marc Didden
Cast: Jan Decleir, Jenne Decleir, Sofie Decleir, Karlijn Silleghem, Lucas Vanden Eynde, Hilde Van Mieghem, Marie Vinck, Sien Eggers, Nand Buyl en vele anderen
Release: 27/3/07
Speelduur: +- 300 min.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron