:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: CONFETTI
PERSBERICHT: CONFETTI
Bron: Fox - Datum: 2007-03-27 - Geplaatst door: Werner
CONFETTI
Drie huwelijken, twee winnaars, honderd redenen om single te blijven!
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 3 april

Een geweldige docu-komedie over drie koppels in hun strijd op weg naar het ultieme huwelijksgeluk. Heerlijk om van te genieten met uw aanstaande, of misschien net niet... maar genieten wordt het!

Het verhaal
Als het tijdschrift Confetti besluit om een wedstrijd te houden voor de 'meest originele bruiloft van het jaar', wagen drie koppels met verschillende komische ideeën voor de grote dag zich aan een hilarische reis naar het huwelijksgeluk. Met de hulp van een aantal eigenaardige wedding planner, kennissen en vrienden doorstaan de koppels zenuwen, tegenslapen en neuscorrecties in hun poging de eerste prijs te winnen. Deze heerlijke en komische film zal je laten gieren van het lachen en omdat je niet haar het altaar gestuurd wordt, is Confetti het perfecte tegengif voor huwelijken!

Sterk acteerwerk
Alle acteurs in Confetti zetten uistekende prestaties neer, hoewel de cast in de meeste gevallen uit nog jonge, onbekende acteurs is samengesteld. Robert Webb en Olivia Colman verdienen een speciale vermelding. Filmliefhebbers zullen ook Martin Freeman herkennen, de man die met verve Arthur Dent speelde in de topkomedie The Hitchhiker's Guide To The Galaxy. Wat deze film nog specialer maakt, is dat hij volledig werd geïmproviseerd. De cast heeft weken van intensieve improvisatiecursussen gevolgd. Het resultaat is simpelweg hilarisch!

Britse humor
Wie houdt van Britse humor, zit goed met deze komedie. Met een Britse cast en een regie van de Engelse Debbie Isitt (Nasty Neighbours) heeft Confetti de uitstraling van wat aan de andere kant van de oceaan genoegzaam een britcom (British Comedy) heet, en dat is een compliment. Isitt was niet alleen verantwoordelijk voor de regie, maar schreef ook het script.

Productinformatie huur-dvd
Titel: Confetti
Releasedatum: 3 april 2007
Genre: komedie-romance
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 95 min.
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 1.85:1 / 16x9
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch


Recent nieuws van dezelfde bron