:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 9
PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 9
Bron: Fox - Datum: 2007-04-08 - Geplaatst door: Werner
THE SIMPSONS SEIZOEN 9
Terug naar Springfield voor meer fun!
Het volledige negende seizoenn op dvd vanaf 4 april

Deze 4-disc verzamelbox bevat alle 25 afleveringen plus extra's als audiocommentaren, verwijderde scènes, originele tekeningen en nog veel meer! De gelauwerde animatiereeks van Fox Home Entertainment is beschikbaar in twee edities: Limited Edition Lisa Simpson Box en Collectible Digipack.

Van The Simpsons, de met Emmy awards bekroonde topreeks van Fox, verschijnt op 4 april het volledige negende seizoen op dvd. Deze verzamelbox bevat alle 25 hilarische afleveirngen van het geprezen negende seizoen, waarin opnieuw een keure van wereldberoemde gaststerren aantreden zoals Martin Sheen, Mike Judge, U2, James Earl Jones, Jeanene Garofalo en vele anderen. De 4-disc verzamelbox zal beschikbaar zijn in twee edities als een speciale bonus voor fans en verzamelaars: een Limited Edition Lisa Simpson box en een geïllusteerde digipack voor verzamelaars. De extra's in The Simpsons The Complete Ninth Season omvatten alles wat de fans verwachten van hun favoriete reeks op dvd, zoals een speciale inleiding van geestelijke vader Matt Groening, audiocommentaren van Groening en de producers, auteurs, regisseurs en acteurs bij elke aflevering, de featurette "A Moment With U2", verwijderde scènes met commentaar, geïllustreerd commentaar, multi-angle animatievoorbeelden, originele schetsen, spots, specialen talen-extra, collector cards, The Simpsons Movie sneak peek en nog veel meer!

Over The Simpsons
De bekroonde reeks met Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie Simpson in de hoofdrollen keert het klassieke kerngezin binnestebuiten. In 1990 veroverde The Simpsons de wereld als cultureel fenomeen en internationaal is het één van de meest bekende en verkoopbare televisieproducten geworden. De reeks kreeg zijn ster op de Hollywood Walk of Fame op 14 januari 2000. The Simpsons is ook beroemd door het gebruik vand e beroemde stemmen van gaststerren zoals Dr. Phil, Michelle Pfeiffer, White Stripes, Mick Jagger, Elizabeth Taylor, Ray Romano, Tony Hawk, U2, Ricky Gervais, Aerosmith en nog vele, vele anderen.

The Simpsons is een Gracie Films Production in samenwerking met 20th Century Fox Television. Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC (TCFHE), wereldwijd toonaangevend in de entertainmentindurstrie, is het wereldwijd actieve marketing-, sales- en distributiebedrijf voor alle Fox film- en televisieprogramma's op video, dvd en Blu-Ray disc, naast acquisities en originele producties. Het bedrijf verzorgt ook overal ter wereld de uitgave van de producten van MGM Home Entertainment. Elk jaar introduceert TCFHE honderden nieuwe en verbeterde producten in de markt, die worden aangeboden via tal van verkooppunten in de markt, van grote winkels en warenhuizen tot gespecialiseerde winkels en internetshops. Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC is een afdeling van Twentieth Century Fox Film Corporation, a New Corporation company.

Productinformatie koop-dvd
Titel: The Simpsons seizoen 9
Releasedatum: 4 april 2007
Genre: animatiekomedie
Leeftijd: 6 jaar
Menu's: Engels, Frans
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans, Grieks, Portugees

Extra's:
• Kletskoek van Matt Groening
• Audiocommentaar op alle afleveringen
• Animatie showcase
• De tekenaars aan het woord
• Verwijderde scènes met commentaar
• Originele tekeningen
• Internationale clips
• TV-spotjes
• Een moment met U2

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron