:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: KINDEREN VAN DEWINDT SEIZOEN 3
PERSBERICHT: KINDEREN VAN DEWINDT SEIZOEN 3
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-05-05 - Geplaatst door: Werner
KINDEREN VAN DEWINDT SEIZOEN 3

Vanaf 8 mei 2007 is het volledige 3de seizoen van de één-serie Kinderen Van Dewindt verkrijgbaar op DVD! Kinderen Van Dewindt is de succesvolle fictiereeks die momenteel op één loopt met in de hoofdrollen Camillia Blereau, Gene Bervoets, Axel Daeseleire, Pepijn Caudron, Kristien De Proost, Mathijs Scheepers, Joke De Bruyn e.a.

Nog voor de laatste afleveringen van het derde seizoen van Kinderen Van Dewindt op televisie komen, kan je vanaf 8 mei al de volledige tiendelige reekskopen op DVD. De Kinderen Van Dewindt zijn geboren ondernemers. De toekomst van het bedrijf laat niemand koud. In dit derde seizoen, twee jaar na de laatste aflevering, lijkt alles op het eerste gezicht prima te verlopen. Maar is alles wel zo rooskleurig als het lijkt? Er zijn moeilijkheden op kantoor, waardoor Bart en Jacco een beroep moeten doen op een crisismanager. Maar dat zorgt voor de nodige spanningen tussen haar en Sumaya. Ook Sonja is ontevreden over de nieuwe zomercollectie van Lies. En Stevens progressieve houding bij AB Diamands ergert zijn schoonvader. Alle problemen en vragen in de levens van de betrokkenen zullen leiden tot beslissingen die verstrekkende gevolgen hebben voor de hele familie...

Op de driedelige box vindt je volgende afleveringen:
• DVD 1: afleveringen 23 'Prioriteiten', aflevering 24 'Hou het hoofd koel', aflevering 25 'Stabiliteit'.
• DVD 2: aflevering 26 'De olifant in de porseleinenkast', aflevering 27 'Ooit barst de bom, aflevering 28 'Hope doet leven'.
• DVD 3: aflevering 29 'Return on investment', aflevering 30 'Vertrouwen', aflevering 31 'Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen', aflevering 32 'Werknemer van de maand'.

De speelduur bedraagt ongeveer 480 minuten. Vanaf 8 mei ligt de DVD- box in de reguliere handel.Recent nieuws van dezelfde bron