:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURDVD'S JULI 2007
PERSBERICHT: HUURDVD'S JULI 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-06-18 - Geplaatst door: Werner
MISS POTTER
The life of Beatrix Potter, creator of Peter Rabbit

Pieter Konijn, Eekhoorn Hakketak, Benjamin Wollepluis, Poekie Poes: we kennen allemaal de schitterende creaties van Beatrix Potter. Treed nu binnen in haar magische dierenrijk!

Beatrix Potter (Renée Zellweger) is dertig jaar en nog steeds vrijgezel. Het bevalt haar ouders allerminst dat dochterlief de ene na de andere geschikte vrijgezel afwijst. Maar Beatrix voelt zich alleen op haar gemak bij de dieren die ze al sinds haar kindertijd tekent. Voor haar zijn ze net zo echt als de mannen die ze de deur wijst. Dan staat beginnend uitgever Norman (Ewan McGregor) op de stoep. Hij wil haar eerste boekje publiceren! Het wordt een megahit. Maar niet alleen wordt Engeland verliefd op de tekeningen van Beatrix, zij valt ook als een blok... voor Norman. Eindelijk lacht het geluk haar toe, maar dan stort haar wereld in... De wereld van Beatrix Potter is uniek. Kijk nu mee door haar ogen en laat je betoveren door deze meeslepende, heerlijke romantische, magische film!

Van de regisseur van Babe, met Renée Zellweger en Ewan McGregor in de hoofdrollen.
Vanaf 3 juli te huur op DVDFOR YOUR CONSIDERATION
"Everything you always wanted to know about the Academy Awards, but were afraid to ask!"

For Your Consideration neemt je mee voor een kijkje achter de schermen in Hollywood. Want wat gebeurt er met je als je al 30 jaar acteur bent, je alleen maar gevraagd wordt voor hele slechte films en er opeens wordt gefluisterd dat je wel eens een Oscarnominatie zou kunnen krijgen voor je laatste rol? Dan word je knettergek! En dat is nog niets! Als de producent er ook nog eens lucht van krijgt is het hek van de dam. Iedereen in paniek en de volledige productie staat op z’n kop. Want tsja... als 'ster' in Hollywood wil je meer geld, meer scènes en meer invloed op het script. Zie daar als regisseur maar eens tegenop te boksen…

Met Eugene Levy (American Pie) en Parker Posey (You've Got Mail)
Vanaf 3 juli te huur op DVDLESSER EVIL
She Wants Justice!

Hip, jong en succesvol, dat zijn de woorden die perfect passen bij modeontwerpster Karen Maxim. Maar dan slaat het noodlot toe. Na de presentatie van haar eerste show wordt ze op brute wijze verkracht in haar appartement. Ten einde raad komt ze uit bij rechercheur Ray Loomis, die zweert haar te helpen. Maar wat als de dader een belangrijke getuige blijkt te zijn in een terrorisme zaak… Karen zal moeten vechten om het recht te krijgen dat ze verdient!

Vanaf 3 juli te huur op DVDDENNIS P.
Hoe ver ga jij voor echte liefde?

Een waargebeurd verhaal. Het is 2004. De grootste diamantroof uit de Nederlandse geschiedenis. Voor 10 miljoen aan glimmers verdwijnt. Zijn naam: Dennis P. Te dik, te kaal en te sullig om het goed te doen bij de vrouwen. Als deze lobbes verliefd wordt op spannende stripster Tiffany heeft hij geld nodig om haar voor zich te winnen. Véél geld. Dus stopt hij op zijn werk voor 10 miljoen aan diamanten in een magnetrondoos en wandelt zo naar buiten. Vliegtuig in, neerploffen op het strand van Mexico, zijn droom met Tiffany kan beginnen! Maar het is niet alles diamant wat er blinkt… Dennis P. is een hilarische komedie over groot verlangen, groot geld, groot avontuur, en heel, héél grote pech. Het stelen van 10 miljoen is heel wat makkelijker dan het stelen van een hart...

Een komische liefdesfilm van Pieter Kuipers, met Edo Brunner, Nadja Hüpscher, Willeke van Ammelrooy en John Leddy in de hoofdrollen.
Vanaf 24 juli te huur op DVDRIPLEY UNDER GROUND
Tom Ripley is terug in zijn spannendste avontuur tot nu toe...

Als een jong en talentvol kunstenaar en vriend van Ripley sterft, ziet Ripley zijn kans schoon om door middel van list en bedrog miljoenen te verdienen. Hij verbergt de dood van de kunstenaar en met behulp van een meester-vervalser blijft hij onder zijn naam kunstwerken uitbrengen. Tot een rijke Amerikaanse verzamelaar achter Ripley's bedrog komt en vastbesloten is om hem te ontmaskeren. Ripley zal zijn talent tot het uiterste moeten gebruiken om er voor te zorgen dat hij uit handen van Scotland Yard blijft...

Met o.a. Willem Dafoe, Alan Cumming en Claire Forlani.
Vanaf 24 juli te huur op DVDFOUR EXTRAORDINARY WOMEN
"The True Story of a Man and the Four Women That Changed his Life"

John Anderson heeft een zware tijd in zijn leven achter de rug als hij Sharon tegen komt. Mooi en intelligent, steunt zij hem in het verwerken van het verlies van zijn moeder aan borstkanker. Hij denkt een lang en gelukkig leven met haar te gaan doorbrengen als ook bij haar borstkanker wordt geconstateerd. Een tweede zware tijd volgt, waarin John moet proberen om zichzelf staande te houden, terwijl hij Sharon van alle mogelijke hulp voorziet. Als dan ook bij zijn zusje Mary borstkanker geconstateerd wordt is John ook voor haar de rots in de branding. Hartverscheurend drama, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

Vanaf 24 juli te huur op DVD