:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: DIE HARD TRILOGY
PERSBERICHT: DIE HARD TRILOGY
Bron: Fox - Datum: 2007-06-18 - Geplaatst door: Werner
DIE HARD COLLECTION
Drie absolute topfilms in een schitterende verzamelbox!
Trilogy Box verkrijgbaar vanaf 20 juni!

Naar aanleiding van het verschijnen van Die Hard 4, die op 4 juli uitkomt in de zalen, lanceert Fox ook de geweldige Die Hard Collection. Behalve deze drie grensverleggende klassiekers uit het actiegenre bevat de box ook een pracht van een bonusdisc die fans en filmliefhebbers niet mogen missen!

De Die Hard-Collectie
Toen Bruce Willis op het witte doek furore maakte als John McClane - een snuggere, grappige en unieke New Yorkse politieagent die in een bijzonder hachelijke situatie terechtkomt - werd hij door miljoenen fans wereldwijd bejubeld. Bovendien wordt sindsdien de lat voor actiefilms een stuk hoger gelegd! Resulterend in de Die Hard-collectie: alle drie de films, samen met een exclusieve bijkomende disc; goed voor een uur vol nieuw achtergrondmateriaal over de franchise die non-stopactie brengt en de wereld in een werverstorm veroverde!

De bonusdisc
De serie Die Hard - één van de opwindendste filmfranchises uit de geschiedenis van Hollywood - blijft verbazen met onvoorstelbare effecten, spannende en fascinerende prestaties en hartslagversnellende intriges die het publiek op het randje van zijn stoel doet zitten!

Deze buitengewone dvd biedt u een kijk achter de schermen en exclusief materiaal over de making-of van dit actiefenomeen! Met een terugblik op het verhaal van een non-comformistische politieagent die evenveel problemen schijnt aan te trekken als hij er oplost. Verder wordt een tipje van de sluiter opgelicht van het nieuwste hoofdstuk van zijn leven: Die Hard 4.0. De extra disc zal zelfs de grootste Die Hard-fan redenen te over geven om in de wolken te zijn!

Inhoud bonusdisc:
Wrong guy, wrong place, wrong time:
• Documentaire "A look back at Die Hard"
• Featurette "The continuing adventures of John McClane"
• Teasertrailer Die Hard 4.0

Die Hard
Bruce Willis speelt John McClane, een detective uit New York die net in Los Angeles is aangekomen om de kerstdagen met zijn ex-vrouw (Bonnie Bedelia) door te brengen. Maar terwijl McClane wacht tot het kerstfeestje op het kantoor van zijn vrouw is afgelopen, bezetten terroristen het gebouw. Wanneer terroristenleider Hans Gruber (Alan Rickman) en zijn meedogenloze handlanger (Alexander Godunov) de gijzelaars bijeendrijven, glipt McClane ongezien weg. Slechts gewapend met zijn dienstrevolver en zijn raffinement, begint McClane zijn eenmansoorlog; zoals alleen McClane dat kan.

Die Hard 2: Die Harder
Wat heeft John McClane toch met kerstdagen?! Het is kerstavond en McClane (Bruce Willis) brengt kerstavond door in de Amerikaanse hoofdstad. Maar een stel terroristen heeft in een grote internationale luchthaven de touwtjes in handen genomen en houdt duizenden vakantiegangers gegijzeld. Tijdens een hevige sneeuwstorm moet McClane het in een race tegen de tijd opnemen tegen de terroristen en hun moorddadige leider (William Sadler). En alsof dat nog niet genoeg is, moet hij ook slag leveren tegen een incompetente commissaris van de luchthavenpolitie (Dennis Franz) en de ongevoelige commandant van de antiterreur-brigade van het leger. Op de koop toe zit zijn vrouw (Bonnie Bedelia) vast in een vliegtuig dat boven de vlieghaven rondcirkelt en haast geen brandstof meer heeft!

Die Hard With A Vengeance
Het woord ontspanning schijnt de New Yorkse politieagent John McClane (Willis) niet in zijn woordenboek te hebben staan. Dit keer is hij het persoonlijke doelwit van de mysterieuze Simon (Jeremy Irons), een terrorist die vastberaden is om de hele stad op te blazen als hij niet krijgt wat hij wil. In het gezelschap van een onwillige burger (Samuel L. Jackson) dendert McClane van het ene eind van de stad naar het andere, in een verwoede poging om het dodelijke spelletje van Simon mee te spelen. In dit haast onhoudbaar spannende avontuur wordt een verwoede veldslag geleverd tussen een geestelijk gestoord genie en een heldhaftige politieagent: een film die je nooit meer loslaat!

Productinformatie koop-dvd
Titel: Die Hard Trilogy Box (4 discs)
Releasedatum: 20 juni 2007
Genre: actie
Leeftijd: 16
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans DTS 5.1
Menu: Engels, Frans, Nederlands
Ondertiteling dvd: Engels, Frans, Nederlands


Recent nieuws van dezelfde bron