:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPRELEASES JULI 2007
PERSBERICHT: KOOPRELEASES JULI 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-06-19 - Geplaatst door: Werner
DEMONS FROM HER PAST

Het zal je maar gebeuren... onschuldig de gevangenis in en als je vrijkomt wil niemand nog maar iets met je te maken hebben. Je wereld is ingestort, niemand kijkt nog naar je om en je leven is compleet verwoest. Allison heeft het allemaal meegemaakt en nu is het haar tijd voor wraak. De schuldigen aan het auto-ongeluk, waarvoor zij onterecht veroordeeld is, zullen het voelen! Deze machtige mannen laten zich echter niet verrassen en zullen haar beslist tegenhouden. Alleen als Allison werkelijk bereid is om alles op het spel te zetten, kan ze de waarheid achterhalen, maar... is dat haar leven waard?

Specs:
Regie: Douglas Jackson (The Rival, The Perfect Neighbor)
Cast: Alexandra Paul (TV: Baywatch, Melrose Place), Michael Woods (Shock To The System, TV: As The World Turns)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 120 minuten
Te koop op DVD vanaf 11 juli 2007

Extra's:
• TrailersVAN WILDER 2: THE RISE OF TAJ

Taj is de Man! Onder de legendarische Van Wilder heeft hij geleerd om van zijn leven één groot feest te maken en is hij vastbesloten om zijn kennis in Engeland in de praktijk te brengen. Want een dag is pas goed als hij gevuld is met drank, flauwe grappen, drank, grote borsten, drank en ow ja... er moet ook nog gestudeerd worden. Taj ziet zijn plannen volledig in puin lopen als hij in een huis terecht komt met een stel nerds en hij niet bepaald vrienden maakt met de populaire jongens. Maar dan bedenkt Taj het ultieme plan om zich ook op 'Camford University' onsterfelijk te maken...

Specs:
Regie: Mort Nathan (Boat Trip)
Cast: Kal Penn (Van Wilder, Harold And Kumar Go To White Castle, TV: 24), Lauren Cohan (Casanova)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: komedie
Speelduur: ca 97 minuten
Te koop op DVD vanaf 11 juli 2007

Extra's:
• TrailersDOA: DEAD OR ALIVE

DOA - Dead Or Alive is gebaseerd op de best-selling videogames van Tecmo en brengt de sexy sterren uit het spel eindelijk tot leven. Idolen als Jaime Pressly, Devon Aoki en Holly Valance vechten de sterren van de hemel in één van de lekkerste knokfilms ooit!

Ze zijn berucht, gevreesd en geliefd tegelijk; Tina, Christy, Kasumi, Ayane en Helena. Met hun sensuele bewegingen en explosieve kracht geven ze een nieuwe betekenis aan een lekker potje knokken op het allerhoogste niveau. Ze hebben het tot vooraanstaande vechters in de wereld van de martial arts geschopt en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Die komt in de vorm van een uitnodiging voor de martial arts-competitie 'Dead Or Alive' op een exotisch eiland in Azië. De meiden zien de prijzenpot van 10 miljoen dollar wel zitten en stappen op het vliegtuig. Daar aangekomen maken ze kennis met de organisator en blijkt dat sommige deelnemers meer aan de wedstrijd willen overhouden dan geld. Voor hun mannelijke tegenstanders blijkt winnen vooral een zaak van eer te zijn. De wedstrijd begint steeds minder op een spel te lijken en al snel vechten de meiden voor hun leven...

Specs:
Regie: Corey Yuen (Jet Li's The Enforcer, The Transporter)
Cast: Devon Aoki (2 Fast 2 Furious, Sin City, Sin City 2), Holly Valance (National Lampoon's 'Pledge This!' en tv: Prison Break), Natassia Malthe (Disturbing Behavior, Lake Placid, Elektra), Sarah Carter (Final Destination 2 en tv: Smallville, Numb3rs), Jaime Pressly (Not Another Teen Movie, Torque), Eric Roberts (Best Of The Best 2, The Specialist, National Security)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: actie
Speelduur: ca. 90 minuten
Te koop op DVD vanaf 18 juli 2007

Extra's:
• Trailers