:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2007
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2007
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-06-19 - Geplaatst door: Werner
GHOST RIDER
Een hels avontuur...

Synopsis
In het dagelijks leven voelen veel mensen zich beïnvloed door anderen. Er zijn soms slachtoffers die handelen onder de druk van een 'overste'. Hoe je het ook wendt of keert, het is nooit prettig als iemand anders de touwtjes in handen heeft. Vooral niet als die overste de duivel blijkt te zijn. In Ghost Rider overkomt het Nicholas Cage, die in ruil voor zijn vaders leven een verkeerde beslissing maakt. Sony Pictures Home Entertainment vindt het na verschillende comic verfilmingen zoals Spider-Man, Hellboy en The Punisher tijd voor een held op motor. Vanaf 19 juli racet Ghost Rider rechtstreeks de winkels in.

Om zijn vader te redden, sluit motorracer Johnny Blaze een pakt met de duivel Mephistopheles. Johnny verkoopt zijn ziel, maar Mephistopheles misleidt hem: Johnny's vader sterft toch. Johnny is gebroken en verlaat alles wat hij heeft, zelfs zijn ware liefde Roxanne. Jaren later geeft Mephistopheles Johnny een kans om zijn ziel vrij te kopen. Als Johnny de gevreesde Ghost Rider wordt, kan hij Mephistophele's boosaardige zoon verslaan, die van plan is om zijn vader van de troon te stoten en de aarde tot een ware hel te maken.

Ghost Rider zal je niet ontgaan! Deze 2-disc tellende DVD, die overladen is met extra's, is een must have voor dvd-verzamelaars. Koop de DVD bij MediaMarkt en je krijgt er een exclusieve comic van Ghost Rider bij. Na een onverwachts bioscoopsucces, is België nu ook klaar voor de oorverdovende DVD-release van Ghost Rider. Vanaf 19 juli is de film verkrijgbaar op DVD en in High Definition alleen op Blu-ray.

Regisseur: Mark Steven Johnson (Daredevil)
Acteurs: Nicholas Cage (Face/Off, Con Air, Gone In Sixty Seconds, The Weather Man), Eva Mendes (Hitch, 2 Fast 2 Furious, Once Upon A Time In Mexico), Peter Fonda (Easy Rider, Escape From L.A., Wild Hogs), Wes Bently (American Beauty, The Four Feathers), Sam Elliot (The Big Lebowski, Hulk, Road House)
Genre: Actie
Release DVD koop & Blu-Ray koop: 19 juli 2007
Release DVD huur: 3 juli 2007

Extra op DVD:
Disc 1:
• Audiocommentaar van de regisseur en de visual effects supervisor
• Audiocommentaar van de producent
• Trailers
Disc 2:
• Documentaires: "Spirit of Vengeance", "Spirit of Adventure", "Spirit of Execution", "Sin and Salvation: Comic Book Origins of Ghost Rider – 1970's, 1980's, 1990's and 2000's"
• Ghost Rider AnimaticsPAPRIKA
Een visueel spektakel tussen droom en realiteit.

Synopsis
Animé-fans worden deze zomer door SPHE flink in de watten gelegd. De prestigieuze film Paprika wordt begin juli zowel op DVD als Blu-ray uitgebracht. Deze film van Satoshi Kon - de regisseur van Perfect Blue en Tokyo Godfathers – ging op het Festival Anima Brussel 2007 lopen met de publieksprijs voor de Beste Langspeelfilm. Verder werd Paprika ook genomineerd op het Amsterdam Fantastic Film Festival 2007 en werd de film vertoond op het International Film Festival Rotterdam.

Laat je niet misleiden door de vormgeving: deze animéfilm is geen vrolijk Disney-verhaaltje voor kinderen. Paprika vertelt een meeslepend, enigzins duister verhaal waarin dromen en nachtmerries de hoofrol spelen. Wanneer de DC-mini - een revolutionaire machine die het mogelijk maakt om iemands dromen te manipuleren - wordt gestolen door een boosaardige dromenterrorist, begint een helse strijd om hem te stoppen. Een onbevreesde detective en een superslimme psychologe bundelen hun krachten om de machine op te sporen, voordat de dromenterrorist voorgoed de droomwereld en de realiteit door elkaar haalt. Bereid je alvast voor op een verhaal waar realiteit en dromen samensmelten in een wervelwind van visueel spektakel!

Regisseur: Satoshi Kon (Perfect Blue, Tokyo Godfathers)
Genre: Animé
Release DVD koop & Blu-Ray koop: 5 juli 2007
Release DVD huur: 19 juni 2007

Extra op DVD:
Disc 1:
• Audiocommentaar van de filmmakers
• Trailers
Disc 2:
• Documentaires: "Tsutsui & Kon's Paprika" en "A Conversation about the 'Dream'"
• Interviews: "The Dream CG World" en "The Art of Fantasy"STRANGER THAN FICTION
Te gek voor woorden: Een nieuw hoofdstuk in het leven van Harold Crick...

Synopsis
Soms overtreft de werkelijkheid je stoutste verwachtingen, maar soms is ze vreemder dan fictie... Harold Crick (Will Ferrell) is een eenzame belastingsbeambte die een eentonig leventje leidt. Daar komt echter verandering in wanneer Harold een mysterieuze stem in zijn hoofd hoort die zijn leven begint te beschrijven. Met de hulp van Professor Jules Hilbert (Dustin Hoffman) ontdekt Harold dat hij het hoofdpersonage in een roman is geworden en dat de stem in zijn hoofd die is van Karen 'Kay' Eiffel (Emma Thompson). Deze excentrieke schrijfster staat er bekend om dat ze haar hoofdpersonages op de meest creatieve manieren om het leven laat komen. Harold moet een race tegen de tijd voeren om Karen op te sporen voordat het laatste hoofdstuk geschreven is...

Stranger Than Fiction pakt uit met een bijzonder sterke cast met onder andere Will Ferrell, Emma Thompson, Dustin Hoffman, Maggie Gyllenhaal en Queen Latifah. Het is een hartverwarmende, verfrissende en briljante komedie die maar liefst 10 nominaties in de wacht heeft gesleept. Will Ferrell ontving voor zijn schitterende, ingetogen acteerprestatie in Stranger than Fiction zelfs een nominatie voor de Golden Globes. Vanaf 26 juli kan je deze prettig gestoorde, intelligente film verkrijgen op DVD en Blu-ray.

Regisseur: Marc Forster (Finding Neverland, Monster's Ball)
Acteurs: Will Ferrell (Talladega Nights, Elf, The Producers, Bewitched), Emma Thompson (Sense & Sensibility, Nanny McPhee, The Remains Of The Day), Dustin Hoffman (Perfume: A History Of A Murderer, Hook, Meet The Fockers), Maggie Gyllenhaal (Secretary, Mona Lisa Smile, Monster House), Queen Latifah (Chicago, The Bone Collector, Beauty Shop)
Genre: Komedie
Release DVD koop & Blu-Ray koop: 26 juli 2007
Release DVD huur: 10 juli 2007

Extra op DVD:
• Audiocommentaar van de regisseur en de cast
• Audiocommentaar van de filmmakers
• Verwijderde scènes
• Documentaires: "Picture a Number: The Evolution of a G.U.I.", "Actors in Search of a Story", "Building the Team", "Words on a Page" en "On the Set".Andere releases juli 2007


3 juli 2007:
* The Deal

5 juli 2007:
• Transformers: Beast Machines – Seizoen 1
• Flatliners (Blu-Ray)
• The Patriot (Blu-Ray)

19 juli 2007:
• Wild Things (Blu-Ray)

31 juli 2007:
* Running With Scissors
* Yellow