:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: EROTIC CINEMA COLLECTION
PERSBERICHT: EROTIC CINEMA COLLECTION
Bron: Filmfreaks - Datum: 2007-07-15 - Geplaatst door: Werner
THE EROTIC CINEMA COLLECTION

Vanaf 30 juli start Donut films onder de eigen naam met het uitbrengen van de The Erotic Cinema Collection. Deze titels verschijnen met fraai vormgegeven dubbelwandige slipcase en hoes, die de aandacht van menig klant zullen trekken in de winkelschappen. Al vanaf 19 juli leverbaar voor de uiteindelijke releasedatum op 30 juli.CHEEKY!

Onze eerste release in deze serie is: Cheeky! aka Trasgredire. Een film geregisseerd door de meester van de Italiaanse erotiek: Tinto Brass himself.

Synopsis:
Carla (de sensuele Yuliya Mayarchuk) is in Londen op zoek naar een appartement voor zichzelf en haar vriend Matteo. Tijdens een bezichtiging maakt ze kennis met de flamboyante, lesbische makelaar Moira en gaat ze in op diens seksuele avances. Ze vertelt haar jaloerse vriend daar niets over. Als hij aankomt in Londen, inmiddels totaal geobsedeerd door de gedachte aan ontrouw, vindt hij zijn vriendin bij Moira. Het idee dat hij haar voor zich alleen heeft, blijkt een illusie en niet alleen voor hem...

Regisseur: Tinto Brass
Speelduur: circa 95 minuten
Video: Anamorphic Widescreen
Genre: The Erotic Cinema Collection
Audio/ Taal: Italiaans Dolby Digital 5.1 / Engels Dolby Surround 2.0
Nederlands ondertiteld
Regio code: PAL 2
Deluxe slipcase version

Extra:
• Trailershow,
• Photo gallery,
• Filmography,
• Soon available trailersTHE ART OF LOVE

Ook de volgende twee titels in deze serie zijn weldadige vruchten uit het rijk der liefdeskunsten. Walerian Borowczyck's The Art Of Love, gesitueerd in het decadente Romeinse Rijk leert The Art Of Love mannen hoe van vrouwen te houden en hoe door vrouwen bemind te worden...

De Pool Borowczyk (1932-2006) was een onafhankelijke en eigenzinnige regisseur die furore maakte met vaak bekroonde korte animatiefilms. In 1958 vestigde hij zich in Parijs om erotische speelfilms te maken, zoals La Bęte, Immoral tales en Blanche.

DO IT! (AKA FALLO)

Wederom geregisseerd door de man met de sigaar: Tinto Brass, de maestro nummero uno van de Italiaanse erotiek, is terug met zes erotische verhalen die zich afspelen in verschillende situaties en omstandigheden. De ironie en humor doen denken aan Boccaccio's Decamerone. Alhoewel de fantasieën over stellen gaan, zijn het de vrouwen hier de leiding nemen in Albini, Double Trouble, Two Hearts & The Hut, Jolly Bangs, Evil Be To Him Who Thinks Evil en Call Me Pig... I Like It.STAGE FRIGHT (aka BLOODY BIRD)

Rijst daar natuurlijk de vraag van "hoe zit het dan met jullie klassieke horrorfilms, doen jullie daar niets meer mee?" Wij kunnen u gelukkig meedelen dat ook dit genre onze aandacht heeft. Onder de noemer "The Classic Horror Collection" zullen wij in de toekomst een aantal bekende en minder bekende horrorklassiekers uitbrengen. Wij beginnen met de titel Stage Fright aka Bloody Bird geregisseerd door Michele Soavi. Dit is de indrukwekkende debuutfilm van de regisseur van de kult- en horrorklassieker: Dellamorte Dellamore. Meer informatie hier omtrent volgt in een volgende update.