:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE UNIT SEIZOEN 1
PERSBERICHT: THE UNIT SEIZOEN 1
Bron: Fox - Datum: 2007-07-28 - Geplaatst door: Werner
THE UNIT seizoen 1
De meest aangrijpende en realistische dramaserie van het moment!
In de stijl van Tour Of Duty en Over There
Verkrijgbaar op dvd vanaf 8 augustus 2007

Actie, opwinding en drama zijn de hoofdingrediŽnten van deze wervelende en zeer aangrijpende topreeks die je gezien moet hebben! In de VS bemachtigde The Unit onmiddellijk een toppositie in de kijkcijferoverzichten. Ook in Europa gooit deze kwaliteitsreeks hoge ogen. Maak nu zelf kennis met de special forces van The Unit op dvd!

Het verhaal
Zij vormen "The Unit", een geheim team van commando's dat niet onder de gebruikelijke militaire hiŽrarchie valt. Zowel binnen als buiten de nationale grenzen beschermen deze helden Amerikaanse staatsburgers en buitenlanders door in het geheim te opereren. Ze zetten hun leven op het spel om mogelijke rampen te voorkomen, waarna ze geruisloos weer verdwijnen zonder enige welverdiende erkenning of een woord van dank te ontvangen. Deze superspannende dramaserie boordevol actie is door Rolling Stone magazine uitgeroepen tot "beste nieuwe televisieprogramma", een realityserie waar je hartslag geheid flink van omhoog gaat.

Met Dennis Haysbert en Robert Patrick
Het charisma van Dennis Haysbert spetterde al van het scherm in 24, waarin hij een ijzersterke president David Palmer neerzette. Daarnaast konden we Haysbert, alias Joneas 'Snake Doctor' Blane in The Unit, ook al aan het werk zien in Standoff en Heat. Een acteur met een uitstraling zoals we maar zelden te zien krijgen. Robert Patrick, Colonel Tom Ryan in de reeks, is ook een zeer bekend gezicht. Hij wserd bekend door zijn rol als T-1000 in Terminator 2, de succesvolste film van dat jaar. Hij speelde vervolgens in diverse grote Hollywoodproducties zoals Walk The Line, Charlie's Angels en speelde verder ook nog in verschillende afleveringen van The X-Files. Twee ijzersterke acteurs!

Sterke kijkcijfers!
In Vlaanderen wist de serie verhoudingsgewijs een groot publiek te boeien met circa 180.000 kijkers per aflevering. In Franstalig BelgiŽ, waar de reeks momenteel loopt, wordt de serie ook goed ontvangen. The Unit werd genomineerd voor een Emmy in 2006 en won dit jaar de ASCAP Award voor Top Television Series.

Toptalent
The Unit is een realisatie van de uitvoerende producers Shawn Ryan (The Shield Angel) en de scriptschrijver David Mamet, winnaar van een Pulitzerprijs. Mamet scheer onder meer de scripts van Ronin, Hoffa, The Untouchables en The Postman Always Rings Twice. Deze 2 talenten zorgen er mede voor dat je 45 minuten lang aan de buis gekluisterd blijft!

Productinformatie koop-dvd
Titel: The Unit seizoen 1
Releasedatum: 8 augustus 2007
Genre: TV-reeks
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 10 uur
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 (1.78:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
ē Inside Delta Force (10 min.)


Recent nieuws van dezelfde bron