:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2007
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2007
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-07-28 - Geplaatst door: Werner
RUNNING WITH SCISSORS
Prettig gestoord...

Synopsis
Je vrienden kan je kiezen, je familie niet. Maar als je Running With Scissors hebt bekeken, blijkt dat het er soms minder orthodox aan toegaat... Deze prettig gestoorde film is gebaseerd op de persoonlijk memoires van bestsellerschrijver Augusten Burroughs en vertelt het verhaal van de jonge Augusten (Joseph Cross) die in een kleinburgerlijk gezin opgroeit. Wanneer zijn aan alcohol verslaafde vader (Alec Baldwin) en zijn op roem beluste moeder (Annette Bening) besluiten te scheiden, komen ze wel met een heel bizarre oplossing op de proppen: de jonge Augusten wordt ondergebracht bij het excentrieke gezin van de vreemde psychiater Dr. Finch (Brian Cox). Running With Scissors beschrijft hoe Augusten probeert te overleven onder die wel erg uitzonderlijke omstandigheden... De liefhebbers van films met een 'edge' zullen zeker genieten van dit drama overgoten met een heerlijk absurd sausje. Uiteraard zullen ook de fans van Burroughs boek en van een sterrencast niet bedrogen uitkomen. Running With Scissors heeft namelijk een indrukwekkende cast die stuk voor stuk een schitterende acteerprestatie neerzetten: Gwyneth Paltrow, Annette Bening, Alec Baldwin, Joseph Fiennes,... Annette Bening werd voor haar prestatie in de film genomineerd voor de Golden Globes en Joseph Cross sleepte voor zijn vertolking van Augusten zelfs een Satellite Award in de wacht. Maak je alvast klaar voor een spurt naar de winkel om de DVD van Running With Scissors in huis te halen!

Release DVD koop: 16 augustus 2007
Release DVD huur: 31 juli 2007
Regisseur: Ryan Murphy (Nip/Tuck)
Acteurs: Annette Bening (Being Julia, American Beauty, Bugsy, American President), Brian Cox (Red Eye, Match Point, Zodiac, Troy, X-Men 2), Gwyneth Paltrow (Shakespeare In Love, Sky Captain And The World Of Tomorrow, The Royal Tenenbaums), Joseph Fiennes (Shakespeare In Love, Killing Me Softly, The Great Raid), Evan Rachel Wood (Thirteen, The Missing, S1mOne), Alec Baldwin (The Cooler, The Royal Tenenbaums, The Good Sheperd, The Aviator), Joseph Cross (Strangers With Candy, Flags Of Our Fathers)
Genre: Drama, Komedie

Extra op DVD:
• Documentaires: 'Inside Outsiders', 'A Personal Memoir by Augusten Burroughs' en 'Creating the Cuckoo's Nest'.PERFECT STRANGER
Onheilspellende scenario's vol verwarring en bedrog.

Synopsis
Wat voor de één een vraag is, is voor de ander een weet. Met dit gegeven is in de nieuwe film van Sony Pictures Home Entertainment, Perfect Stranger, geen woord teveel gezegd. Halle Berry, die als eerste donkere actrice een Oscar won voor haar acteerprestaties, vertrouwt in deze spannende thriller de zaakjes van Bruce Willis niet en gaat zelfstandig op onderzoek uit. Dat dit een opeenvolging van nare gebeurtenissen in gang zet, overtreft haar ergste nachtmerries… Laat je vanaf 30 augustus meeslepen door een verhaal dat je bij de keel grijpt en niet meer los laat. Perfect Stranger komt uit op DVD en in High Definition alleen op Blu-ray. Onderzoeksjournaliste Rowena Price (Halle Berry) verneemt dat de machtige directeur van een reclamebureau, Harrison Hill (Bruce Willis), misschien verantwoordelijk is voor de moord op haar vriendin. Met de hulp van een collega, Miles (Giovanni Ribisi), gaat Rowena undercover en geeft ze zich gelijktijdig uit voor Katherine, die als interim in Hills agentschap werkt en voor Veronica, een meisje met wie Hill online flirt. Zo bespiedt Rowena haar prooi van alle kanten, maar ze ontdekt dat zij niet de enige is die van identiteit verandert... Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer blijkt dat mensen bereid zijn heel ver te gaan om diezelfde waarheid te beschermen... Perfect Stranger biedt naast een topcast en een goed verhaal ook de nodige extra's. Naast een uitgebreide making of, staan er ook bijzondere trailers op de DVD, zoals previews van Surf's Up en blockbuster Spider-Man 3! Vanaf 30 augustus kun je je laten meeslepen in een avontuur vol deceptie en verraad. Na het zien van Perfect Stranger bekijk je je baas met hele andere ogen...

Release DVD koop: 30 augustus 2007
Release Blu-Ray koop: 30 augustus 2007
Release DVD huur: 14 augustus 2007
Regisseur: James Foley (The Corruptor, Fear, At Close Range)
Acteurs: Halle Berry (X-Men, Die Another Day, Monster's Ball, Gothika), Bruce Willis (Sin City, Pulp Fiction, Tears Of The Sun, 16 Blocks), Giovanni Ribisi (Flight Of The Phoenix, Cold Mountain, Lost In Translation), Gary Dourdan ((CSI, Alien: Resurrection)
Genre: Thriller

Extra op DVD:
• Virtual Lives: The making of Perfect Stranger
• Trailers: Ghost Rider, Reign Over Me, Surf’s Up en Spider-Man 3Overige releases...

7 augustus 2007:
* 5ive Girls
* Half Past Dead 2
* The Contractor

14 augustus 2007:
* Dead Mary

23 augustus 2007:
• The Deal