:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: MICKEY'S GROTE CLUBHUIS JACHT
PERSBERICHT: MICKEY'S GROTE CLUBHUIS JACHT
Bron: Buena Vista - Datum: 2007-07-31 - Geplaatst door: Werner
MICKEY'S GROTE CLUBHUIS JACHT
Te koop op DVD vanaf 29 augustus 2007

Mickey en zijn vrienden organiseren een groot voorjaarsfeest. Iedereen kreeg een uitnodiging, behalve Pete. Pete is uit op wraak en verstoort de feestvreugde. Hij wordt betrapt door een achterdochtige Minnie en zegt de verkeerde toverspreuk. Mickey's Clubhuis valt in stukken uit elkaar en verdwijnt met Minnie, Donald, Goofy en Katrien erin! Mickey heeft je hulp hard nodig. Ga je mee met hem op zoek naar de verloren onderdelen van het Clubhuis en slaag je erin om onze gevangen vrienden te bevrijden?

Mickey Mouse Clubhouse
Mickey Mouse Clubhouse combineert de nostalgie van de geliefde Disney-personages met hedendaagse 3-D animatie. Voor de eerste keer maken Mickey en zijn vrienden een preschool programma. Elke aflevering heeft een probleem van de dag dat opgelost moet worden. Bijvoorbeeld: kan Mickey binnen 1 dag een Valentijn kado regelen voor zijn geliefde Minnie? Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald en Katrien nodigen jonge kijkers uit om hen te helpen. Er zijn verschillende interactieve onderdelen aanwezig in de serie waardoor kinderen echt mee kunnen doen. Zo wordt er op een leuke manier heel wat aandacht besteed aan rekenen en probleemoplossend vermogen.

Aan het begin van elke aflevering nodigt Mickey de kijkers uit om samen met hem de magische woorden uit te spreken: Meeska, Mooska, Mickey Mouse! Hierdoor komt er een fantastisch, muisvormig gebouw tevoorschijn: het Clubhuis van Mickey. Daar ontdekken de kijkers nabij gelegen locaties zoals het Bos, de Bergen of de Rivier. Maar samen met Mickey bezoeken ze ook andere werelddelen of een andere planeet! Mickey, de gastheer van de show en de leider van het Clubhuis, heeft de taak om de problemen op te lossen. Daarbij krijgt hij de hulp van de Mousekedoer. Deze speciale computer bezorgt hem een overzichtelijk to-do lijstje waarop alle stappen staan vermeld die nodig zijn om het probleem op te lossen. Met dit lijstje op zak kan Mickey’s avontuur beginnen. Onderweg lost hij samen met de kijkers eenvoudige rekenpuzzels en leerrijke spelletjes op. Toodles, een draagbare "PDA" helpt hen als ze buiten het Clubhuis op avontuur gaan. Elk verhaal krijgt een happy end en wordt afgesloten met de hotdog dance! Op naar een volgend avontuur in Mickey Mouse Clubhouse!

Technische specificaties:
Talen: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels / Spaans / Duits / Italiaans
Ondertitels: Engels / Frans / Spaans / Duits / Italiaans
Speelduur: 48 minuten
Beeldformaat: 1.78:1 - 16x9
Leeftijd: alle leeftijden

Bonusmateriaal:
• Muziek en meer: Eieren zoeken is geen eitje