:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: BBC QUALITY FILM
PERSBERICHT: BBC QUALITY FILM
Bron: Just Entertainment - Datum: 2007-08-02 - Geplaatst door: Werner
BBC QUALITY FILM
Nieuwe DVD-serie met de beste BBC-films

Liefhebbers van de ongekend sfeervolle televisiefilms van de BBC kunnen de komende tijd hun hart ophalen. Vanaf september 2007 brengt Just Entertainment namelijk combinaties van twee kwaliteitsfilms van de Britse omroep BBC uit op DVD. Dit alles onder het passende motto 'BBC Quality Film'.

De BBC heeft een naam hoog te houden als het gaat om hoogwaardig televfsiedrama. Uit de rijke BBC-catalogus heeft Just Entertainment een selectie van de beste producties samengebracht. De veelzijdige DVD-collectie 'BBC Quality Film' bevat onder meer romantische verhalen, literaire verfilmingen, detectives en historisch drama.

Voor de komende maanden staan o.a. de volgende duoreleases op het programma:
• Oranges Are Not The Only Fruit en Line Of Beauty
• The Mirror Crack'd From Side To Side (Miss Marple) en The Case Of The Silk Stocking (Sherlock Holmes)
• Friends & Crocodiles en Gideon's Daughter
• The Girl In The Café en Caught On A Train
• Fingersmith en Portrait Of A Marriage
• Copenhagen en Perfect Spy

Generaties genieten van de films en series die de BBC met regelmaat op televisie brengt. De liefde en zorg waarmee deze producties wordt gemaakt, de uitstekende acteurs, prachtige locaties en fraaie kostuums bieden de kijker steeds weer een meeslepend schouwspel. Niet voor niets kent ook Vlaanderen talloze fans van het Britse televisiedrama. Met deze verrassende BBC-verzamelserie van Just Entertainment hebben al deze fans vele heerlijke televisieavondjes in het vooruitzicht.


UIT HET ARCHIEF