:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOB DE BOUWER EN ANGELINA BALLERINA
PERSBERICHT: BOB DE BOUWER EN ANGELINA BALLERINA
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-08-10 - Geplaatst door: Werner
BOB DE BOUWER - LEVE HET WILDE WESTEN
Op 14 augustus is er dé DVD – première van de film

Bob De Bouwer is al jarenlang ontzettend populair bij de allerjongsten. Over de jaren heen, zijn er meer dan 2,2 miljoen units verkocht!!!

Yeehaa!
Bob en zijn team reizen af naar Cactus Creek voor een echte wild-west vakantie. Daar ontmoeten ze de cowgirl Rio Rogers, haar paard Dollard en pick-up truck Jackaroo.
Muck is vastbesloten om in Cactus Creek een spannend cowboy-avontuur te beleven, en zijn wens wordt verhoord als Spud vast komt te zitten in een verlaten mijnschacht.
Muck schiet direct te hulp en zit al snel middenin het grootste avontuur dat hij ooit heeft meegemaakt!

Leve Het Wilde Westen is een speciale film met een speelduur van circa 60 minuten, die nog nooit op televisie werd uitgezonden. De dvd–release is dus een absolute première. Als extra kan je naar 'Kies de Liedjes' gaan, zodat je direct toegang krijgt tot de zeven liedjes in de film.

In Leve het Wilde Westen zien we Bob en de rest zoals we ze nog nooit zagen; als échte cowboys! De film zit vol vrolijke liedjes die ieder lid van het gezin al snel mee zal zingen. Kijkplezier voor de hele familie!

Vanaf 14 augustus 2007 is de dvd Bob de Bouwer – Leve Het Wilde Westen verkrijbaar in de winkel.



ANGELINA BALLERINA
de succesvolle Nickelodeon - reeks nu uit op dvd!
(van de makers van Bob De Bouwer)

De kleine Angelina Muizeling is een lief, wit muisje dat ervan droomt Prima Ballerina te worden. Ze is dol op dansen en vindt haar balletlessen bij Juffrouw Lilly het leukste dat er is! Samen met haar beste vriendin Alice, neefje Henry en baby-zusje Polly maakt ze de mooiste avonturen mee. Hoewel Anglina soms een klein beetje koppig kan zijn, is ze ook het liefste muisje uit het hele dorp! Kijk je mee naar Angelina Ballerina?

Angelina Ballerina werd gebaseerd op de wereldberoemde kinderboeken, geschreven door Katharine Holabird en geïllustreerd door Helen Craig. De boeken en serie volgen de avonturen van een kleine muis met grote dromen, die vastberaden alles aanpakt wat op haar pad komt.

De dvd Angelina Ballerina deel 1 & deel 2 is vanaf 14 augustus verkrijgbaar in de reguliere handel.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron