:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BLOODRAYNE
PERSBERICHT: BLOODRAYNE
Bron: Fox - Datum: 2007-09-29 - Geplaatst door: Werner
BLOODRAYNE
Verkrijgbaar vanaf 10 oktober op dvd

Bloodrayne is een schitterend fantasyverhaal met vele actiescènes en special effects in een waanzinnig decor. Een kwalitatieve cast maakt Bloodrayne tot een ijzersterke filmervaring voor wie z'n zenuwen in bedwang kan houden.

Het verhaal
In het achttiende-eeuwe Roemenië vecht Rayne, een jonge Dhampir (half-mens, half-vampier) om wraak te nemen op haar vader, Kagon: de koning der Vampieren, die de brute moord op haar moeder op zijn geweten heeft. Nu ze moederloos is geworden zoekt ze haar toevlucht in een freakshow bij het circus, de enige plek waar haar abnormale bestaan wordt getolereerd. Als ze zich later transformeert in Bloodrayne, neemt ze zich voor haar leven te beteren. Dan vragen twee vampierjagers, Sebastian en Vladimir, of zij hen wil helpen de meest kwade en gevaarljke vampier te vernietigen: haar vader...

Bekende namen in de cast
De duistere schaduwwereld van Bloodrayne wordt bevolkt door een excellente cast! Michael Madsen kennen we onder andere van Kill Bill en Sin City. Ben Kingsley draait al decennia mee op topniveau, met glansrollen in bijvoorbeeld Schindler's List en Gandhi. Andere bekende namen zijn Billy Zane, Matt Davis en Michelle Rodriguez.

Vampierenland
Bloodrayne is gefilmd in Roemenië, ook het vaderland van de vampier der vampiers, Dracula. Met zijn bosrijke en bergachtige achtergronden vormt dit het perfecte decor voor deze naar de keel grijpende film vol actie en horror.

Productinformatie
Titel: Bloodrayne
Releasedatum: 9 oktober 2007 (huur), 10 oktober 2007 (koop)
Genre: actie / fantasy / horror
Leeftijd: 16, spin, vuistje, grof talgebruik]
Lengte: ca. 90 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels 5.1 DTS
Beeld: 16x9 LB 1.85:1
Menu: Nederlands, Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels

Extra's dvd: (enkel koop):
• Commentaar van de regisseur
• Making of
• Diner with Uwe Boll
• Storyboards


Recent nieuws van dezelfde bron