:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: 88 MINUTES
PERSBERICHT: 88 MINUTES
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-10-03 - Geplaatst door: Werner
88 MINUTES
Spannende actiethriller met Al Pacino vanaf 30 oktober op dvd in luxe verpakking!

88 Minutes is een spannende actie thriller met in de hoofdrollen Al Pacino (Ocean's 13, Scarface, The Recruit), en Leelee Sobieski (The Wicker Man, Joan Of Arc). Andere rollen zijn er voor Alicia Witt (Vanilla Sky, Two Weeks Notice), William Forsythe (City By The Sea) en Neal McDonough (Minority Report).

De regie was in handen van Jon Avnet, die eerder ook al Sky Captain And The World Of Tomorrow en Inspector Gadget regisseerde. De DVD is vanaf 30 oktober verkrijgbaar in de reguliere handel.

Jack Gramm (Al Pacino) is een succesvol forensisch psychiater die de FBI helpt bij deopsporing van Jon Forster, een seriemoordenaar die ter dood veroordeeld wordt. Door toedoen van Jack, vindt Jon dat zijn proces niet eerlijk verlopen is. Op de avond van de executie wordt Jack opgebeld door iemand die hem vertelt dat hij nog maar 88 minuten te leven heeft ... Ondertussen loopt er ook een nieuwe seriemoordenaar rond die precies dezelfde methode gebruikt als Jon Forster. Met de hulp van zijn ex-vrouw Shelley Barnes, FBI-agent Frank Parks en zijn assistente Kim Cummings, gaat Jack op zoek naar de moordenaar. Deze zoektocht leidt hem naar een paar studenten met problemen, een bewaker op de campus en een vrouw met wie hij één nacht het bed heeft gedeeld.


Recent nieuws van dezelfde bron