:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: CSI-RELEASES
PERSBERICHT: CSI-RELEASES
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2007-10-03 - Geplaatst door: Werner
CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION
is nog steeds de populairste Amerikaanse serie!

Succescijfers
CSI: Crime Scene Investigation is nog steeds de populairste serie op de Nederlandse televisie bij RTL4 en RTL5. Op de hielen gezeten door CSI: Miami, die in de doelgroep van 20-49 jaar inmiddels een marktaandeel van bijna 20 % heeft bereikt. Dit betekent dat de serie gemiddeld een miljoen kijkers per week trekt.

Op een zo mogelijk nog kleinere afstand volgt CSI: New York, die volgens de laatste jaarcijfers een percentage van 19,8 behaalde in de groep tussen de 20 en 49 jaar. In Vlaanderen is de volgorde iets anders: daar zijn de verrichtingen van de forensisch detectives in het zonovergoten Miami het populairst van de drie series. Wekelijks kijkt 15 % van de groep 15-44 jaar naar de tweede telg van de succesvolle CSI-familie.

Cross-over met Without A Trace
Het einde van de succesvolle CSI-series is nog lang niet in zicht! Het team van CSI: New York werkt inmiddels aan het vierde seizoen, CSI: Miami aan het zesde, en in Las Vegas worden opnames gemaakt voor alweer het achtste deel. Voor het nieuwe seizoen van CSI: Crime Scene Investigation zijn er plannen om een zogenaamde 'cross-over' te realiseren met een andere Amerikaanse hitserie: Without A Trace. Het idee is om Anthony LaPaglia uit de bekende politieserie een gastrol te laten spelen in CSI, en William Petersen (detective Gil Grissom) het verhaal af te laten maken in een aflevering van Without A Trace. De afleveringen zullen op de Amerikaanse tv-zender CBS achter elkaar worden uitgezonden.

Te gast bij CSI
Dit najaar brengt Indies Entertainment het zevende seizoen van CSI: Crime Scene Investigation uit op dvd. En dat seizoen begint goed! In de eerste, tweedelige aflevering is zanger John Mayer te zien in een nachtclub in Las Vegas. Hij vertolkt er zijn hitsingle "Waiting On The World To Change" en "Slow Dancing In A Burning Room". In de aflevering Fannysmackin' maakt danser/rapper Kevin Federline, bekend van zijn huwelijk met popster Britney Spears, zijn acteerdebuut. In een gastrol krijgt hij het flink aan de stok met de politie.

In de vijftiende aflevering van het derde seizoen van CSI: New York, dat Indies na de zomer uitbrengt, zien we de acteerkwaliteiten van zangeres Nelly Furtado. In Some Buried Bones speelt zij een winkeldievegge.

Nieuwe vlam
Het team van CSI: New York wordt in het derde seizoen versterkt door medisch onderzoeker Claire Forlani (o.a. bekend van de film Meet Joe Black met Brad Pitt). In de aflevering People With Money maakt ze haar opwachting als de knappe Dr. Peyton Driscoll. Dit personage komt uit Londen en maakte haar opleiding af in Amerika. Haar carrière begon ze in het 'crime lab' in New York, waar ze samenwerkte met Dr. Hawkes. Ze had toen ook te maken met detective Mac Taylor, maar gaat nu voor hem werken. Dit zorgt ervoor dat de spanning die er altijd al was tussen de twee, nu uitmondt in een liefdesrelatie.

CSI: Bloodbox
Op 25 september komen in een unieke metalen verpakking mét bloodpack de bloederigste afleveringen van de drie CSI-series samen. Drie dvd's lang forensisch onderzoek op zijn best! Met veel extra - bloederige - informatie, commentaar en leuke 'forensic insides'. Een must voor de liefhebber.

Releasedatum: 25 september 2007

CSI: NEW YORK SEIZOEN 3 DEEL 1
Dit najaar brengt Indies Entertainment het derde seizoen van CSI: New York uit op 25 september. Om de serie in België te promoten en een nieuwe groep kopers aan te trekken, zal begin september een speciale aanbieding worden gedaan via P-Magazine. Het gaat hier niet om de gebruikelijke luxueuze verpakking van digipack en slipcase, maar om een Amaray. De actie zal ondersteund worden met een grote tv-campagne rondom de uitzendingen van de series op VT4.

CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION SEIZOEN 7 DEEL 1
Op 16 oktober komt het eerste deel van het zevende seizoen van CSI: Crime Scene Investigation uit. Op 13 november is het tweede deel van seizoen drie van CSI: New York aan de beurt. Begin 2008 wordt het tweede deel van het zevende seizoen van CSI: Crime Scene Investigation verwacht.