:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2007
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2007
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-10-05 - Geplaatst door: Werner
SPIDER-MAN 3
Ga jij de strijd met jezelf aan?

Synopsis
Raak vanaf 11 oktober verwikkeld in Spider-Man's web en geniet van Peter Parker's alles behalve saaie leventje. Met een vers blik opengetrokken aartsvijanden staat Spider-Man voor moeilijke keuzes. Spectaculaire actiescènes… onheilspellende scenario's... verwoestende dialogen… Spider-Man 3 heeft werkelijk alle ingrediënten in huis om je versteld te doen laten staan. Sony Pictures Home Entertainment maakt het jou nog moeilijker, want welke DVD haal jij in huis? Dat mag je zelf gaan bepalen, want Spider-Man 3 verschijnt op single en double disc DVD en in High Definition op

Het is Peter Parker (Tobey Maguire) eindelijk gelukt een evenwicht te vinden tussen zijn liefde voor M.J. (Kirsten Dunst) en zijn plichten als superheld. Maar er ligt onheil op de loer als de donkere kant van Spider-Man naar boven komt en hij die niet onder controle weet te houden... Peter wordt overmoedig, gaat in op de avances van Gwen Stacy en negeert de mensen die het meest om hem geven. Hij wordt gedwongen te kiezen tussen de verleidelijke kracht van zijn nieuwe donkere outfit en de meelevende held die hij eerst was. Ondertussen blijken de nieuwe slechteriken, Sandman en Venom, te beschikken over ongeëvenaarde krachten die een overmoedige Spider-Man niet zullen kunnen tegenhouden... Zet je schrap voor een spannende en spectaculaire actiefilm!

Spider-Man 3 is dé release van het najaar en dat zul je weten ook! Vanaf 11 oktober zijn zowel de single als double disc DVD's verkrijgbaar. In High Definition verschijnt Spider-Man 3 gelijktijdig op Blu-ray Disc en in de Spider-Man Trilogy: een prachtig vormgegeven box met alle films van 's werelds bekendste stripheld. De Spider-Man Trilogy verschijnt iets later op DVD: deze is vanaf 29 november verkrijgbaar (het perfecte cadeau voor de feestdagen)! Kortom, Sony Pictures Home Entertainment denkt aan iedereen!

Regisseur: Sam Raimi (Spider-Man, Spider-Man 2, The Evil Dead, Evil Dead 2,
The Gift
)
Acteurs: Tobey Maguire (Spider-Man, Spider-Man 2, Seabiscuit, The Good German), Kirsten Dunst (Spider-Man, Spider-Man 2, Marie Antoinette, Elizabethtown, Mona Lisa Smile, Bring It On, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, Wimbledon), James Franco (Spider-Man, Spider-Man 2, Tristan + Isolde, Flyboys, The Wicker Man, The Dead Girl), Topher Grace (That '70s Show, In Good Company, Mona Lisa Smile, Traffic, Win A Date With Tad Hamilton)
Genre: Actie, avontuur
Release DVD huur: 2 oktober 2007
Release DVD koop: 11 oktober 2007
Release DVD Blu-Ray: 11 oktober 2007
Release Blu-Ray Trilogy: 11 oktober 2007
Release DVD Trilogy: 29 november 2007

Extra's single disc:
• Audiocommentaar van regisseur Sam Raimi en de cast
• Audiocommentaar van de filmmakers
• Trailers
Extra's double disc:
Disc 1:
• Audiocommentaar van regisseur Sam Raimi en de cast
• Audiocommentaar van de filmmakers
• Trailers
Disc 2:2
• Bloopers
• Documentaires: "Grains Of Sand – Building Sandman", "Re-Imagining the Goblin", "Covered in Black – Creating Venom", "Hanging On... Gwen Stacy & the Collapsing Floor", "Fighting, Flying & Driving – The Stunts", "Tangled Web: The Love Triangles of Spider-Man 3", "Wall of Water", "Inside the Editing Room", "The Science of Sound", "On Location New York – From Rooftops to Backstreets" en "On Location Cleveland – The Chase on Euclid Avenue"
• Fotogallerijen: "Sketches", "Paintings", "Sculptures", "Special Effects" en "Director en Cast"
• Videoclip: "Signal Fire" by Snow Patrol
• TV spots en Trailers



TEKKONKINKREET
Niets is zwart of wit

Synopsis
Een Amerikaan die een animéfilm maakt? Michael Arias bewijst dat het kan met Tekkonkinkreet, een visueel verbluffende nieuwe animé over broederschap. De Amerikaanse regisseur was overigens geen onbekende met het genre. Als producer van The Animatrix leerde hij alle knepen van dit filmgenre. De Japanse invloed blijft echter onmiskenbaar aanwezig in deze film. Tekkonkinkreet is gebaseerd op de populaire gelijknamige manga van Taiyo Matsumoto en is in Japan geregisseerd. De vertoningen van Tekkonkinkreet op tal van internationale filmfestivals, bewijst dat Arias zijn taak tot een goed einde heeft gebracht.

Liefhebbers van films als Paprika, Metropolis en The Animatrix, zullen ook met Tekkonkinkreet een kolfje naar hun hand hebben. Animéfans weten het al langer: dergelijke films zijn geen zoete verhalen voor kinderen. De vormgeving laat bovendien toe om verder te gaan dan de klassieke prenten. Tekkonkinkreet sleept de kijker mee in een wereld vol emotionele en visuele stimuli.

Er bestaat een plek waar de maan glimlacht en jonge jongentjes kunnen vliegen. Waar het leven mooi kan zijn, maar ook meedogenloos. Een plek om van te houden, een plek die moet blijven zoals hij is... Dat is de mening van Black en White, twee jongetjes van 11 en 12 jaar die hun geliefde stad Treasure Town willen beschermen tegen de komst van een enorm pretpark in het oude centrum. Ze gaan hiervoor de strijd aan met gewetenloze criminelen die een hele groep onderwereldfiguren op de twee jongens afsturen. Kunnen Black en White tegen de chaos van de modernisatie vechten?

De schitterende soundtrack van de Engelse groep Plaid neemt het publiek bij de hand en leidt het naadloos doorheen het avontuur van Black en White. Vanaf 25 oktober kan je jezelf laten onderdompelen in de sfeer van Treasure Town. Dan ligt Tekkonkinkreet in de winkelrekken op DVD en Blu-ray, inclusief heel wat extra's waarvan de liefhebbers niet genoeg zullen krijgen!

Regisseur: Michael Arias (Producer van The Animatrix)
Genre: Animé
Release DVD koop: 25 oktober 2007
Release Blu-Ray koop: 25 oktober 2007

Extra op DVD:
• Audiocommentaar van de filmmaker
• Interview: "A Conversation with Director Michael Arias and British Musicians: Plaid"
• Documentaire: "Making Of"
• Trailers: "Steamboy" en "Paprika"



WIND CHILL
Een ijzingwekkende thriller

Synopsis
Fans van het horrorgenre mogen zich al opmaken voor een filmavondje met Wind Chill, een prent waarvan de snijdende spanning je gekluisterd houdt aan je zetel. Enkel de aanblik van de setting bezorgt je al de bibbers. In deze productie van George Clooney en Steven Soderbergh nemen twee jonge rising stars de hoofdrollen voor hun rekening. De bloedmooie Emily Blunt viel onlangs op in The Devil Wears Prada, terwijl Ashton Holmes schitterde in A History of Violence.

In deze ijzingwekkende thriller is een knappe studente (Emily Blunt) wanhopig op zoek naar een manier om voor Kerstmis bij haar familie in Delaware te geraken. Wanneer een studiegenoot (Ashton Holmes) haar een lift aanbiedt, grijpt ze de kans met beide handen. Al gauw blijkt dat haar reisgenoot ziekelijk veel van haar weet en dat hun gezamenlijke rit niet geheel toevallig is. Als ze dan ook nog eens op een uitgestorven landweg met autopech in een hevige sneeuwstorm belanden, begint ze echt spijt van de reis te krijgen. Het sneeuwt verschrikkelijk en ze kan geen kant op, maar de kou is wel het laatste probleem waar ze zich zorgen om hoeft te maken...

Wind Chill sleept je mee in een draaikolk van heden en verleden waar geen ontkomen aan is. Vanaf 25 oktober is deze film verkrijgbaar op DVD. Ideaal entertainment tijdens donkere winterdagen!

Regisseur: Gregory Jacobs
Acteurs: Emily Blunt (The Devil Wears Prada, My Summer of Love, Irresistible), Martin Donovan (The Sentinel, The Visitation), Ashton Holmes (Boston Legal, Smart People, A History Of Violence)
Genre: Horror, thriller
Release DVD koop: 25 oktober 2007
Release DVD huur: 25 september 2007

Extra op DVD:
• Audiocommentaar van de filmmakers
• Documentaire: "A Frozen Set: The Making of Wind Chill"
• Trailers: "The Covenant", "Ghost Rider", "Reign Over Me" en "Perfect Stranger"



Overige releases

4 oktober 2007:
• Bram Stoker's Dracula (Blu-Ray)
• Memoirs Of A Geisha (Blu-Ray)

9 oktober 2007:
* Catch And Release
* Living Death
* Stomp The Yard

23 oktober 2007:
* Hostel Part II

25 oktober 2007:
• 5ive Girls
• Android Apocalypse
• Attack Of The Sabretooth
• Dead Mary
• Pumpkinhead: Ashes To Ashes
• Walking Tall 3: Lone Justice