:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2007
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2007
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-10-26 - Geplaatst door: Werner
HOSTEL PART II

Een groep studenten gaat enthousiast op een studiereis, maar dit pakt wel heel anders uit...

Synopsis
De studententijd is een periode waar veel mensen met plezier op terugkijken. De mooiste herinneringen hebben veel mensen aan de jaarlijkse studiereisjes. Die fantastische uitstapjes naar de mooiste steden. Dat deze excursies niet altijd leuk zijn, bewijst Sony Pictures Home Entertainment met Hostel Part II. In dit gruwelijk spannende vervolg op Hostel geeft SPHE een nieuwe dimensie aan het spreekwoord "Oost west, thuis best..." Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Tijdens een uitstapje door Europa komen de meisjes het model van hun kunstlessen tegen. Deze nodigt hen uit om mee te gaan naar een fantastisch kuuroord in Slowakije. Maar de meisjes weten niet dat ze in de val gelokt worden en ze het kuuroord nooit zullen bereiken... Ze worden verkocht aan de eigenaar van een jeugdherberg die hele andere plannen voor de meisjes in petto heeft. De studentes komen terecht in een nachtmerrie vol sadistische martelingen met alleen de dood in het vooruitzicht. De lugubere show kan beginnen! Laat je meenemen in een horrortrip naar Europa, waarbij bloed, zweet en tranen de belangrijkste "ingrediënten" zijn. Na het bekijken van Hostel Part II kom je tot de conclusie dat een uitstapje naar de plaatselijke kinderboerderij nog niet zo'n slecht idee is. Hostel Part II is vanaf 8 november verkrijgbaar op DVD en in High Definition op Blu-ray Disc.

Regisseur: Eli Roth (Hostel, Cabin Fever, Grindhouse)
Acteurs: Lauren German (The Texas Chainsaw Massacre), Heather Matarazzo (Scream 3, The Princess Diaries 1+2, The L Word), Bijou Phillips (The Wizard Of Gore, CSI, Venom), Roger Bart (Desperate Housewives, The Producers, The Stepford Wives)
Genre: Horror
Release DVD huur: 23 oktober 2007
Release DVD koop: 8 november 2007
Release DVD Blu-Ray: 8 november 2007

Extra op DVD:
• Audiocommentaar van regisseur Eli Roth
• Audiocommentaar van regisseur Eli Roth, Quentin Tarantino and Gabe Roth
• Audiocommentaar van regisseur Eli Roth, Lauren German, Richard Burgi en
Vera Jornava
• Documentaires: "Hostel Part II: The Next Level", "The Art of KNB Effects",
"Production Design" en "Hostel Part II: A Legacy of Torture"
• Bloopers
• Verwijderde scÞnes
• Trailers
• Radio-interview met Eli Roth




STOMP THE YARD
Een muzikaal hoogstandje...

Synopsis
Niemand kan zonder muziek. Of je nu graag luistert naar U2, The Carpenters of Usher, iedereen laat zich wel eens gaan op het ritme van zijn favoriete artiest. In Stomp The Yard, van Sony Pictures Home Entertainment, speelt muziek ook een belangrijke rol. Dit is overigens niet vreemd, want regisseur Sylvain White heeft al verschillende videoclips op zijn naam staan. Dat deze van hoge kwaliteit zijn bewees White in 2001, toen hij voor zijn werk een MTV Music Video Award won! Tijdens het bekijken van Stomp The Yard wil je dan ook bijna in je TV kruipen om mee dansen. Vanaf 15 november gaan de voetjes van de vloer! DJ (Columbus Short) is een geweldige straatdanser die een moeilijke jeugd heeft gehad. Hij gaat naar een universiteit in Atlanta waar hij al snel een buitenstaander wordt, omdat hij een bijbaantje moet nemen om rond te komen. Er is echter hoop: April, het meisje waar DJ heimelijk verliefd op is, ontdekt DJ's gevoel voor ritme en spoort hem aan te gaan dansen. DJ sluit zich aan bij een studentenvereniging die gespecialiseerd is in de dansstijl stepping. Het leven van DJ verandert drastisch... Hij moet een balans zien te vinden in zijn werk en studie, het hart van zijn droomvrouw veroveren en voor het eerst leren dansen in een groep. Columbus Short, die de hoofdrol speelt, heeft o.a. de choreografie verzorgd voor Britney Spears, Ashanti en Brandy! Tijdens het bekijken van Stomp The Yard valt op dat je als kijker een enorme drang voelt om mee te dansen. Het ritme van de muziek zorgt dat je zelf niet lang stil zit. Wanhoop niet, vanaf 15 november mag je je helemaal laten gaan. Vanaf die datum is Stomp The Yard verkrijgbaar op DVD en in High Definition op Blu-ray Disc.

Regisseur: Sylvain White
Acteurs: Columbus Short (You Got Served, Save The Last Dance 2, War Of The
Worlds
), Meagan Good (You Got Served, D.E.B.S., Venom, Ride Or Die), Ne-Yo (Save The Last Dance 2), Darrin Dewitt Henson (The Last Stand, The Salon, Longshot)
Genre: Muziek
Release DVD huur: 9 oktober 2007
Release DVD koop: 15 november 2007
Release DVD Blu-Ray: 15 november 2007

Extra op DVD
• Audiocommentaar van de filmmaker
• Verwijderde scènes
• Bloopers
• Trailers




SEINFELD seizoen 9
SEINFELD: THE COMPLETE SERIES

All good things must come to an end...

Synopsis
Haal je zakdoek maar tevoorschijn, want Sony Pictures Home Entertainment presenteert het negende en tevens laatste seizoen van Seinfeld op DVD. Laat je voor de allerlaatste keer meenemen in de doldwaze taferelen van Jerry Seinfeld en zijn maffe vrienden. Wederom bewijst een getalenteerd team dat zij jarenlang de grappigste komedieserie aller tijden hebben gemaakt. Na negen seizoenen valt het spreekwoordelijke doek. Vanaf 29 november is het laatste, negende seizoen van Seinfeld verkrijgbaar op DVD.

Het is 1998. Heel Amerika is aan de buis gekluisterd wanneer het tweede deel van de dubbelaflevering "The Finale" wordt uitgezonden. Niet eerder was de serie zo grappig, wat blijkt uit topafleveringen als "The Reverse Peephole", "The Serenity Now" en "The Frogger". Dit is jouw persoonlijke uitnodiging voor de laatste 24 originele en volledige afleveringen van Seinfeld. Alle afleveringen zijn geremasterd voor de beste beeld- en geluidskwaliteit. Echt het neusje van de zalm... Liefhebbers van Seinfeld zullen na het bekijken van de laatste aflevering wel een traantje wegpinken. Is het niet van het lachen, dan is het omdat ze beseffen dat hun favoriete serie nu voorgoed ten einde is gekomen. Om de fans een waardig Seinfeld-afscheid te geven, brengt Sony Pictures Home Entertainment op 29 november, gelijktijdig met het negende seizoen, de Seinfeld Complete Series uit. In deze prachtige verzamelbox zitten alle 180 afleveringen van de serie, overgoten met meer dan 100 uur aan extra's, een bonus disc met de reünie van de volledige cast plus Larry David bij de negende verjaardag van de laatste aflevering van de serie en het exclusieve Seinfeld Coffee Table Book, een 226-pagina gebonden bloemlezing vol met foto's, quotes en trivia uit elke aflevering. Kortom, een dvd-box die in elke dvd-verzameling thuishoort!

Regisseur: Diverse regisseurs, per aflevering
Acteurs: Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander
Genre: Komedie
Release Seinfeld - seizoen 9: 29 november 2007
Release Seinfeld Complete Series: 29 november 2007

Extra op DVD
Bijna 13 uur aan exclusieve extra's van de creatieve talenten achter de show, inclusief nieuwe interviews met Jerry Seinfeld, Larry David, Julia Louis-Dreyfus,
Michael Richards en Jason Alexander!
• The Last Lap
De cast en crew halen herinneringen op van de laatste dagen dat ze Seinfeld maakten en delen hun verhalen.
• Scenes from the Roundtable
Fragmenten uit een interview met Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander, Michael Richards en Larry David, 9 jaar na de uitzending van de laatste aflevering.
• Inside Looks
Interviews met de cast en de makers over wat er allemaal gebeurt achter de schermen.
• Not That There's Anything Wrong With That
Nog nooit eerder vertoonde bloopers.
• In the Vault
Nog nooit eerder vertoonde verwijderde scÞnes van het laatste seizoen.
• Yada, Yada, Yada
Audiocommentaar van de cast en de makers.
• Sein-Imation
Klassieke Geingeld-afleveringen opnieuw gemaakt op een unieke manier: met Sein-Imation.
• Notes About Nothing
Speciale ondertiteling met feitjes over Seinfeld en productieaantekeningen.
• "The Betrayal" Back-to-Front
Bekijk deze speciale achterstevoren aflevering... vooruit..




MONTY PYTHON ALMOST ABOLUTELY EVERYTHING BOX
Een niet te missen boxset van de genieën vande absurde humor, inclusief de nieuwste Python-disc Live at the Hollywood Bowl!

Synopsis
Everything Ever in One Gloriously ill-Concieved Ludicrously Definitive Outrageously Luxurious Monty Python Boxset. Dat is de welluidende, officiële titel van deze exclusieve 12 discs-tellende Monthy Python Box die Sony Pictures Home Entertainment vanaf 8 november in de winkels brengt. De omvang van deze box bewijst dat Monthy Python een fenomeen is met een indrukwekkende lijst aan wapenfeiten. Deze Almost Absolutely Everything Box bevat niet alleen de filmklassiekers Life Of Brian, Holy Grail, Meaning Of Life en And Now For Something Completely Different, maar ook 7 DVD's van de tv-serie Monty Python's Flying Circus en het optreden Live At The Hollywood Bowl, voor het eerst op DVD te verkrijgen. John Cleese, Graham Chapman, Terry Jones, Michael Palin, Eric Idle en Terry Gilliam: dat zijn de leden van het legendarische Monty Pythonteam die in het collectief geheugen zijn gegrift dankzij hun TV-serie en films boordevol absurde humor. De groep veegde vanaf de start van de serie Monthy Python's Flying Circus (1969) al de vloer aan met de toen conventionele komedieregels. Zowel qua vorm als qua inhoud tastte het vijftal de grens af van het aanvaardbare. Zo was een van de running jokes het overboord gooien van de clou in een sketch. Op die manier staken ze de draak met het vaak krampachtige toewerken naar de pointe van een sketch in andere humoristische programma's. And Now For Something Completely Different (1971) - de filmspinoff van de comedyreeks - goot de beste sketches van de twee eerste seizoenen van de TV show ineen tot een hilarisch anderhalfuur durend spektakel.

Dankzij het succes van de vijfjaarlopende BBC-serie Flying Circus, kon het Python-team ook theatershows, musicals, boeken, muziekalbums en langspeelfilms aan hun palmares toevoegen. Voor de liefhebbers van de liveshows is Monty Python Live At The Hollywood Bowl (1982) een echte must. Op deze DVD is te zien hoe de Pythons tijdens hun uitverkochte live show het publiek in de legendarische Hollywood Bowl moeiteloos inpakken met hun bekendste liedjes, sketches en zelfs materiaal dat nog nooit eerder in de televisieserie is vertoond. Dit hilarische optreden ziet er bovendien schitterend uit door de digitale remastering van beeld en geluid. Live At The Hollywood Bowl is vanaf 8 november voor het eerst verkrijgbaar op DVD en is een feest voor de vele Pythonfans. Uiteraard konden in deze Monty Python Almost Absolutely Everything Box de langspeelfilms van het hilarische vijftal niet ontbreken. Monthy Python & The Holy Grail (1974) was de eerste prent van de Pythons waarin ze enkel origineel materiaal opnamen. De sketchopbouw werd behouden, maar de afzonderlijke delen worden ineen geweven door een rode draad: de zoektocht van Koning Arthur en zijn ridders naar de Heilige Graal. Het razende succes van deze film, leidde naar een volgende langspeler: Monty Python's Life Of Brian (1979). Deze klassieker is een cynische parodie op het leven van Jezus Christus. Brian, een jood die zich heeft aangesloten bij de anti-Romeinse ondergrondse, wordt aangezien voor de profeet en krijgt al gauw vele volgelingen... geheel tegen zijn zin! De eindscène van de film - Brian die aan het kruis hangt terwijl hij "Always look on the bright side of life" zingt - blijft een absurdistisch hoogtepunt uit de Pythonfilmografie. In tegenstelling tot de twee vorige films waarin er enigzins sprake was van een coherent verhaal, keert Monty Python's Meaning Of Life (1983) terug naar de afzonderlijke sketches, ditmaal overgoten met een musicalsausje. Deze komische zoektocht naar de zin van het leven was meteen ook het laatste project waaraan het volledige Monty Pythonteam heeft meegewerkt. De Monty Python Almost Absolutely Everything Box is een niet te missen item in de collectie van de comedyliefhebbers. Alle Pythonwerken die in deze boxset zijn opgenomen, gingen stuk voor stuk de geschiedenis in als culthits. Meer dan 30 jaar later blijven de grappen van het vijftal actueel en werken ze nog steeds even hard op de lachspieren. Een aanrader voor de feestdagen!

Release DVD koop: 8 november 2007




CLOSE ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND - 30TH ANNIVERSARY - ULTIMATE EDITION
De 3 versies van de klassieker van Steven Spielberg voor het eerst verkrijgbaar op High Definition Blu-ray Disc

Close Encounters Of The Third Kind, Steven Spielbergs voor acht Oscars genomineerde meesterwerk zal op 29 november verschijnen als 3-disc DVD set én voor het eerst worden uitgegeven op High Definition in de vorm van een 2-disc Blu-ray Disc set. Om het dertigjarige bestaan van deze film te vieren zijn voor het eerst alle drie versies van de film in één uitgave verkrijgbaar: de originele bioscoopversie uit 1977, de Special Edition bioscoopversie uit 1980 en Spielbergs Director's Cut uit 1998.

Blu-ray Disc
Steven Spielberg is naar eigen zeggen een groot fan van de mogelijkheden die High Definition op Blu-ray Disc biedt en heeft daarom Close Encounters Of The Third Kind geselecteerd als de eerste van zijn films die op dit formaat zal verschijnen. Het kristalheldere geluid en superscherpe beeld van de Blu-ray Disc geeft de film een geheel nieuwe dimensie!

De drie versies
De originele bioscoopversie van Close Encounters Of The Third Kind kwam uit in 1977 en was nooit eerder verkrijgbaar op VHS of DVD. Steven Spielberg voegde voor de bioscoop- en videorelease van de Special Edition uit 1980 enkele scènes toe aan de film, waaronder een nieuw einde waarin we Roy Neary (Richard Dreyfuss) in het ruimteschip zien. In 1998 veranderde Spielberg met zijn Director's Cut opnieuw scènes in de film, met toevoegingen en verwijderingen waaronder het in 1980 toegevoegde alternatieve einde. De drie versies zijn nu voor het eerst samen te krijgen in de Close Encounters Of The Third Kind: 30th Anniversary Ultimate Edition.

Extra's
Zowel de Blu-ray Disc als de DVD uitvoering van Close Encounters Of The Third
Kind: 30th Anniversary Ultimate Edition
staan boordevol extra's, waaronder een exclusief nieuw interview met Steven Spielberg en een documentaire over het maken van de film. De Blu-ray Disc bevat daarnaast nog een aantal andere extra's,
waaronder een "van storyboard naar film"-vergelijking, de originele "Watch The Skies" featurette uit 1977 en de originele bioscooptrailer. Beide versies bevatten tot slot een boek met daarin tal van prachtige, nog nooit eerder gepubliceerde foto's.

Release DVD koop: 8 november 2007
Release DVD Blu-Ray: 29 november



Overige huur-en koopreleases november 2007

6 november 2007:
* Nine Lives
* Urban Justice

8 november 2007
• Brad Pitt Triple Pack
• Box: Dawson's Creek - The Complete Collection
• Box: Desperado Triple Pack
• Box: Hostel & Hostel Part II
• Box: Karate Kid Triple Pack
• Box: Look Who's Talking Triple Pack
• Box: Married With Children – The Complete Collection
• Box: Starsky & Hutch – The Complete Collection
• Box: Stuart Little Triple Pack
• Box: WW II Triple Pack
• Monty Python - Live At The Hollywood Bowl
• Moonlighting - season 5
• Seven Years In Tibet
• The Da Vinci Code - Deluxe Selection
• Transformers: Beast Machines – season 2

13 november 2007:
* Are We Done Yet?

15 november 2007:
• Yellow

20 november 2007:
* Reign Over Me

29 november 2007:
• Box: Jean-Claude Van Damme 6-Pack
• Box: Spider-Man Trilogy
• Box: Steven Seagal 6-Pack
• Box: Wesley Snipes 6-Pack
• Final Fantasy VII: Advent Children
• Final Fantasy VII: Advent Children Giftset
• Final Fantasy: The Spirits Within
• Hellboy
• The Punisher
• Ultraviolet
• Underworld Evolution
• xXx

UIT HET ARCHIEF