:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE MARINE
PERSBERICHT: THE MARINE
Bron: Fox - Datum: 2007-10-31 - Geplaatst door: Werner
THE MARINE
Verkrijgbaar op koop-dvd vanaf 13 november

Deze ongecensureerde versie van The Marine zit vol met ijzingwekkende en meeslepende scènes met waanzinnige special effects die je op het puntje van je stoel laten zitten!

Het verhaal
De Amerikaanse worstelkampioen John Cena maakt zijn filmdebuut als John Triton in de explosieve actiefilm The Marine. John Triton, een Amerikaanse marinier, wordt tijdens zijn missie in Irak naar huis gestuurd, nadat hij een bevel van zijn baas heeft geweigerd. Als hij na zijn thuiskomst besluit wat tijd door te brengen met zijn vrouw Kate, wordt zij plotseling ontvoerd door een groep criminelen die geen genade kennen. John is bang om alles wat hem lief is te verliezen en doet het onmogelijke om haar te redden.

Worstelkampioen John Cena als filmster
John Cena, een afgetrainde spierbundel van ongeveer 110 kg, combineert sinds een aantal jaren de keiharde wereld van professioneel worstelen met de entertainmentindustrie. Cena is een van de kampioenen in de WWE, het World Wrestling Entertainment, maar fans appreciëren hem ook als zanger en acteur. Zo bracht Cena een rapalbum uit in 2005, The Time Is Now, dat op een vijftiende plaats verscheen in de Amerikaanse Billboard en op de derde plaats in de rap charts.

Geweldige actie en interessante extra's
The Marine heeft een waanzinnig tempo dat je als kijker aan het scherm gekluisterd houdt. Gevechten, met wapens en uiteraard met de blote hand, nooit geziene autoachtervolgingen en spectaculaire explosies geven elke actieliefhebber een kanjer van een adrenalinekick. Op deze ongecensureerde dvd-versie staan ook interessante bonustracks zoals een documentaire over de worstelsport, puur spektakel op z'n Amerikaans!

Productinformatie
Releasedatum: 14 november 2007
Genre: actie, drama, thriller
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 87 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 1.85 LB
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch

Extra's:
• World Wrestling Entertainment
• The making of The Marine
• John Cena featurettes
• Het Pendleton kamp


Recent nieuws van dezelfde bron