:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: WRONG TURN 2 EN THE HILLS HAVE EYES 2
PERSBERICHT: WRONG TURN 2 EN THE HILLS HAVE EYES 2
Bron: Fox - Datum: 2008-01-09 - Geplaatst door: Werner
Ongelimiteerde angst in de ongecensureerde versies van deze twee griezeltoppers!

WRONG TURN 2: DEAD END
Verkrijgbaar op dvd vanaf 22 januari

In dit met bloed doordrenkte verhaal van horrorgrootmeester Joe Lynch wordt eens te meer duidelijk dat een sequel niet hoeft onder te doen voor zijn voorganger. Wrong Turn 2 is een must-see voor de liefhebbers van kannibalen - en hoe ze te overleven. Hou de snacks bij de hand en klik je vast voor een rit door de hel!

Het verhaal
Wrong Turn 2 laat ons zien hoe een foute bocht een foute boel kan worden. Dale Murphy presenteert en produceert de tv-show 'The Ultimate Survivalist' waarin zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt worden. De deelnemers aan de show komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een familie misvormde kannibalen. Na het zien van deze ongecensureerde versie van Wrong Turn 2 zul je nooit meer zomaar een zijweg nemen...

Ervaren cast
Henry Rollins (Heat, Bad Boys 2), fenomeen op zich, begon z'n carrière als leadzanger van een beenharde punkband. Toch is deze afgetrainde rocker ook een succesvol standup comedian, auteur en acteur. De mooie Erica Leerhsen is des te geschikter als slachtoffer in een genadeloze horrorthriller, iets wat de kijker ook al kon vaststellen door haar prima vertolking in de knappe remake van The Texas Chainsaw Massacre. Steve Braun zullen sommigen herkennen van zijn vertolking in CSI en Daniella Alonso heeft haar vertrouwdheid met het genre al bewezen in The Hills Have Eyes 2. Crystal Lowe liet zich opmerken in de excellente thriller Insomnia.

Survival...
Liefhebbers van goede horror kunnen het alleen maar beamen: regisseur Joe Lynch is de top. Hij houdt het tempo zo perfect bloedstollend dat het verlangen om de pauzeknop in te drukken ondraaglijk groot wordt. Maar dat doe je niet, want dit is klasse. Doorbijten!

Productinformatie
Releasedatum: huur 22 januari 2008, koop 30 januari 2008
Genre: horror-thriller
Leeftijd: 16
Lengte: Ca. 92 min.
Geluid: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans 5.1 Dolby Digital,
Beeld: 16x9 1.78
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch

Extra's dvd:
• Audiocommentaar van de schrijvers, acteurs en de regisseur
• More blood, more guts
• Achter de schermen van Wrong Turn 2
• Op lokatie met P-Nut
• Viezigheid mooi maken
• TrailerTHE HILLS HAVE EYES 2
Verkrijgbaar op dvd vanaf 29 januari

The Hills Have Eyes 2 grijpt de kijker met een stalen hand naar de keel. Dit zenuwslopende horrorspektakel in de traditie van de grote Wes Craven is huiver en ontzetting die je op het puntje van je stoel verlamt. Een nachtmerrie die je niet mag missen!

Het verhaal
In dit bloedige vervolg zien we de meest angstaanjagende heuvels van Hollywood terug in een schrikbarend verhaal. In de woestijn van Nieuw-Mexico arriveert een groep Amerikaanse soldaten bij een verlaten onderzoekskamp. Tijdens hun zoektocht naar de verdwenen wetenschappers komen ze in aanraking met gemuteerde kannibalen die het op hen gemunt hebben. Bereid je voor op een afschrikwekkende slachtpartij in deze ongecensureerde versie van The Hills Have Eyes 2!

Sterke cast
Veel van de acteurs uit deze cast zijn ervaren in het horror- en thrillergenre. Michael Bailey Smith speelde al mee in The Hills Have Eyes, Men In Black II en The Fantastic Four. Philip Pavel konden we aan werk zien in Scream 2 en de bevallige Daniella Alonso kreeg een van de hoofdrollen in Wrong Turn 2. Jeff Kober speelde in topreeksen als Buffy The Vampire Slayer en CSI. Jacob Vargas kreeg een rol in Flight Of The Phoenix.

Populair in bioscoop
The Hills Have Eyes en The Hills Have Eyes 2 wisten duizenden horrorfans naar de zalen te lokken. Daarmee deden deze films het even goed of zelfs beter dan andere recente horrortitels zoals The Descent, Doom, Hostel en The Texas Chainsaw Massacre.

Met dank aan Wes Craven
Horror met een sterk survival-element slaat aan. Liefhebbers van 28 Days Later, Dog Soldiers en Saw kunnen opnieuw ervaren wat het betekent in een vreemde wereld te moeten overleven, een universum waar niets of niemand te vertrouwen is en de dood overal op loer ligt... Het survival-thema is echter niet nieuw. Wes Craven schreef het origineel voor The Hills Have Eyes in 1977. Andere overbekende films waar zijn naam onder staat zijn The Hills Have Eyes II uit 1985 en A Nightmare On Elm Street, waar vier sequels zouden op volgen. Als acteur liet Craven zich zien in cameorollen in onder meer de Scream-franchise.

Productinformatie
Releasedatum: 30 januari 2008
Genre: Horror, thriller
Leeftijd: 16
Lengte: Ca. 86 min
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9, LB 2.35
Menu: Frans, Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, Arabish

Extra's dvd:
• Mutanten
• Het maken van een grafische roman
• Het leven na de filmschool met Wes Craven
• Het maken van The Hills Have Eyes 2
• Bloopers
• Verwijderde scènes


Recent nieuws van dezelfde bron