:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2008
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2008
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-01-23 - Geplaatst door: Werner
SUPERBAD
Superbad, supergreat ! In deze film worden grenzen opgezocht, afgetast en... overschreden

Synopsis
De laatste dag van februari wordt er eentje om naar uit te kijken: de alomgeloofde Superbad komt op 28 februari uit op DVD en Blu-ray. De titel van deze film verraadt het al: je moet deze prent zeker niet te serieus nemen. Superbad is een pretentieloze komedie over puberteit, volwassen worden en echte vriendschap. Met Judd Apatow aan het roer kon dit niet anders dan een hilarisch project worden. Deze succesvolle producer heeft zijn neus voor de betere komedies al eerder bewezen met films als Anchorman, 40 Year Old Virgin en Talladega Nights. Ook de extra's op DVD zijn allemaal supervised door Apatow himself. Verwijderde scθnes, een making of, exclusieve beelden,... : stuk voor stuk extra's om je vingers van af te likken.

In Superbad staan twee jongeren op het punt af te studeren aan de middelbare school. Evan (Michael Cera) en Seth (Jonah Hill) zijn onafscheidelijk, maar nu ze naar verschillende universiteiten trekken, moeten ze zich aanpassen aan een leven zonder elkaar. Zoals het in een coming-of-agefilm hoort, vatten ze het plan op om dit hoofdstuk af te sluiten met een knaller! Dit is het verhaal over hun wanhopige pogingen om hun levenslange tekort aan vrouwen terug te draaien in ιιn overweldigende nacht. Naarmate de nacht chaotischer verloopt, groeit het besef en de angst dat de wegen van de vrienden binnenkort zullen scheiden en dat ze een grotere uitdaging tegemoet gaan dan het versieren van meisjes. Een relaas over die vreselijke, vernederende nacht om nooit te vergeten...

Het is vooral het underdog-thema dat aanspreekt bij de kijkers. Want geef toe: "Everybody loves a loser". Bij de casting van de hoofdpersonages ging het dan ook niet zozeer om de vraag wie beroemd was, maar wel wie het grappigst overkwam. Jonah Hill schitterde eerder al in Knocked Up, Evan Almighty en 40 Year Old Virgin, terwijl Michael Cera vooral bekend is van de tv-serie Arrested Development. Toen Seth Rogen en Evan Goldberg – die ook schreven voor de Ali G show - het scenario voor Superbad op 13-jarige leeftijd schreven, dachten ze dat ze zelf later de hoofdrollen zouden vertolken in deze film. Ondertussen waren de scenaristen de rollen wat ontgroeid, maar Rogen heeft wel nog een rolletje als politieagent in de wacht kunnen slepen.

Regisseur: Greg Mottola
Acteurs: Jonah Hill (Knocked Up, Evan Almighty, 40 Year Old Virgin, Click), Michael Cera (Arrested Development (TV-serie)), Bill Hader (The Brothers Solomon, Knocked Up, Hot Rod)
Genre: Komedie
Release DVD huur: 12 februari 2008
Release DVD koop: 28 februari 2008
Release DVD Blu-ray: 28 februari 2008

Extra op DVD:
• Audiocommentaar van cast en crew
• Verwijderde scθnes
• Making of Superbad
• Documentaire: "Dancing Title Sequence"
• "Pineapple Express" - Exclusieve beelden
• TrailersDADDY DAY CAMP
Heisa in de buitenlucht...

Synopsis
Wie is er niet met zijn ouders op uit getrokken om alle luxe gedachten te blokken en 100% ιιn te zijn met de natuur. Helaas komt het nog al eens voor dat de faciliteiten te wensen overlaten en kamperende kinderen zijn vaak ook niet de makkelijksten. Daddy Day Camp, het vervolg op Daddy Day Care van Sony Pictures Home Entertainment, springt hier feilloos op in en laat op hilarische wijze een helse kampeervakantie zien. Cuba Gooding Jr. als vader Charlie Hinton is geknipt voor de rol van stuntelige kampleider.

Papa's Phil Ryerson en Charlie Hinton zoeken opnieuw het avontuur op, als zij besluiten een zomerkamp over te nemen. Zij gaan naar een plaats waar kinderen stinkdieren kunnen samenknijpen en badkamers op kunnen blazen. Het kamp komt in de problemen als het op het punt van sluiten staat door een daling van het aantal deelnemende kinderen en een bank die het eigendom dreigt in beslag te nemen. Charlie is genoodzaakt om een beroep te doen op zijn vader, kolonel Buck Hinton. Hoewel ze al jaren geen contact meer hebben, moeten ze samenwerken om het kamp er weer bovenop te helpen. Daddy Day Camp gaat geschiedenis schrijven!

Daddy Day Camp is een aaneenschakeling van grappen. Iedereen kan leren wat teamwerk, volharding en vergevingsgezindheid betekenen. En laat dit nou net zijn wat je nodig hebt om al je geniale plannen te laten slagen. Vanaf 28 februari 2008 kan er weer lekker gelachen worden tijdens de koude winterdagen. Daddy Day Camp is dan verkrijgbaar op DVD en in High Definition op Blu-ray disc.

Regisseur: Fres Savage (Kevin in The Wonder Years, Boy Meets World, What I Like About You, That's So Raven)
Acteurs: Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire, Pearl Harbor, Men of Honor, Norbit), Paul Rae (Air Buddies, Monk, Desperate Housewives), Josh McLerran (Sommersby, Young Indiana Jones)
Genre: Komedie

Release DVD huur: 15 januari 2008
Release DVD koop: 28 februari 2008
Release DVD Blu-ray: 28 februari 2008

Extra op DVD:
• Documentaire: "How I Spent My Summer: Making Daddy Day Camp"
• Interactieve Quiz: "What I Learned At Camp"
• TrailersOverige titels februari

5 februari 2008:
* Already Dead
* Boogeyman 2
* Love Lies Bleeding

7 februari 2008:
• Dawn Anna
• Freshman Orientation
• Guess Who's Coming To Dinner
• Mountain Patrol (aka Kekexili)
• White Nights
• Almost Famous (Blu-ray)
• Hollow Man (Blu-ray)
• Monty Python – Life Of Brian

14 februari 2008:
• The Brothers Solomon

19 februari 2008:
* Gabriel

26 februari 2008:
* Surf's Up

UIT HET ARCHIEF