:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> NIEUWSBERICHT: OSCARNOMINATIE VOOR SURF'S UP?
NIEUWSBERICHT: OSCARNOMINATIE VOOR SURF'S UP?
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-01-30 - Geplaatst door: Werner
PINGUINS OP DE RODE LOPER
Surf's Up genomineerd voor Oscar in de categorie "Best Animated Feature Film of the Year"

Hollywood bereidt zich weer voor op hét event van het jaar: de prestigieuze Academy Awards. Vorige week werden alvast de nominaties bekend gemaakt. Surf's Up, de nieuwste animatiefilm van SPHE is één van de kanshebbers voor "Best Animated Feature Film of the Year". Verwacht je op 24 februari alvast aan pinguins op de rode loper!

Surfende pinguins, of hoe een film niet steeds zo voorspelbaar moet zijn om aan te slagen bij een groot publiek. Ash Brannon en Chris Chuck - de regisseurs van onder andere Toy Story 2 - zijn er nogmaals in geslaagd om een schitterende animatiefilm te maken, doorspekt met een stevige brok humor. Surf's Up is niet 'another penguin movie'. Deze film springt er bovenuit met zijn coole personages, humoristisch toon en toegankelijk verhaal, dit alles in documentairestijl gegoten.

Maak je borst maar nat! Want vanaf 13 maart kan je Surf's Up in huis halen op DVD of Blu-ray. Neem alvast een kijkje op http://www.sphe.nl/b2c/DATA/Surfs_Up/Surfs_Up.html voor een sneak preview...

UIT HET ARCHIEF