:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Three Lines Pictures >> PERSBERICHT: ANIME CLASSICS
PERSBERICHT: ANIME CLASSICS
Bron: Three Lines Pictures - Datum: 2008-05-29 - Geplaatst door: Werner
THREE LINES PICTURES PRESENTEERT: ANIME CLASSICS EN LIFE ACTION MANGA

Anime Classics presenteert een serie klassiekers in het Japanse anime-genre. Veel films zijn bekend van het beroemde Manga-label. Alle bekende ingrediënten zijn vertegenwoordigd: de Japanse vertel-en animatiestijl, de symboliek. En natuurlijk een forse dosis seks, geweld en keiharde actie. De eerste twee titels die onder het Anime Classics-label verschijnen zijn: The Professional Golgo13 en Cobra.



THE PROFESSIONAL GOLGO13

De identiteit van huurmoordenaar Golgo13 is gehuld in geheimzinnigheid. Hij is keihard, emotieloos en extreem intelligent. Wanneer hij de zoon van een steenrijke Amerikaanse oiebaron omlegt lijkt het erop dat hij toch te veel hooi op z'n vork heeft genomen. FBI, CIA en het Pentagon verenigen de krachten om de meedogenloze killer te pakken. Ze schuwen hierbij niet een enorme oorlogsmacht en een stel psychopatische moordenaars in te zetten. En dan nog de sadistische "Slang". Heeft de naamloze scherpschutter in hem eindelijk zijn gelijke gevonden?

Releasedatum: 22 juli 2008



SPACE ADVENTURE COBRA

De met een "Psychokanon" (een in z'n rechterarm geïntegreerd energiekanon) gewapende Cobra is een vrijbuiter, schelm en ruimtepiraat. Hij ligt zwaar in conflict met het beruchte ruimtegilde en moet continu de controntatie aan met hun lugubere huurmoordenaars. Dan ontmoet hij de bloedmooie Jane. Ziuj is een premiejager die net het hoofd van een wrede misdadiger heeft ingeleverd. Tijdens een hete nacht weet Jane Cobra te paaien om te helpen haar zus uit de sadistische klauwen van het ruimtegilde te bevrijden. Dit is het begin van een lang en bloedig avontuur...

Releasedatum: 22 juli 2008



DEATH TRANCE

Death Trance verpakt alle ingrediënten van het beroemde manga anime genre in een live action film.

In een onbekende tijd en plaats maakt een eenzame samurai zich op voor het ultieme gevecht. Hij trekt het land rond met een gestolen doodskist waarin de Godin van de vernietiging gevangen zit. Krijgers, monniken, rovers en bovennatuurlijke wezens willen hem de kist afnemen en de samurai moet continu strijd leveren. Naarmate hij zijn doel dichter nadert neemt de magie van de kist in macht toe en daarmee de vreemde en gewelddadige gebeurtenissen. Zal de wereld vergaan als de kist geopend wordt? En wie is toch dat mysterieuze kiind dat hem overal op de voet volgt?

Releasedatum: 22 juli 2008

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron