:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: LYING IN WAIT
PERSBERICHT: LYING IN WAIT
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2002-01-02 - Geplaatst door: Serge
Suspense thriller met Rutger Hauer en Virginia Madsen. Een eenzame jonge artiest komt terecht in een wereld van lust, bedrog en moord als hij zijn nieuwe buren leert kennen.

Synopsis:
Babee, een eenzame jonge artiest raakt gefascineerd door zijn nieuwe buren Keith (Rutger Hauer) en Vera (Virginia Madsen). Zijn onschuldige wereldje wordt op zijn kop gezet als Keith betrokken raakt bij een levensgevaarlijk ongeluk en hersendood wordt verklaard. Babee voelt zich verantwoordelijk en heipt Vera om voor Keith te zorgen, maar wordt tegelijkertijd verliefd op haar. Dan komt Babee erachter dat Keith de schijn van zijn ziekte ophoudt om wraak te nemen op een aantal vrienden die hem in het verleden bedrogen hebben. Hij houdt het geheim voor zich, maar is er dan getuige van dat Keith twee vrienden vermoordt. Zonder dat hij er iets aan kan doen komt hij steeds verder in de problemen...

Cast: Rutger Hauer (Turks Fruit, Blade Runner, The Hitcher), Virginia Madsen (The Haunting, The Rainmaker, The Prophecy), Thomas Newton (Then Came You), Ian Buchanan (Twin Peaks, General Hospital, The Bold and the Beautiful)

Releasedatum 29 januari 2002.

Specificaties:
Beeld: 1:33.1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands
Jaar:
Leeftijd: 16
Speelduur: 86 min.

Extra's:
Trailer,
Photo gallery,
Biographies