:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: BRIDE FLIGHT
PERSBERICHT: BRIDE FLIGHT
Bron: A-Film - Datum: 2009-01-27 - Geplaatst door: Werner
BRIDE FLIGHT

Vanaf 1 mei a.s. zal de grote Nederlandse bioscoophit Bride Flight beschikbaar zijn op dvd en blu-ray. Met tegen de 350.000 bezoekers groeide de film van Ben Sombogaart (De Tweeling, Kruistocht In Spijkerbroek) en Marieke Van der Pol (De Tweeling) uit tot één van de meest succesvolle nationale producties van 2008.

Voor Bride Flight kwamen zowel de schrijfster en regisseur als de producenten van De Tweeling weer bij elkaar. Dankzij het grote budget werd het een schitterende productie waarin de pracht van Nieuw-Zeeland op indrukwekkende wijze getoond wordt.

Bride Flight vertelt het verhaal van de drie jonge bruiden Ada, Marjorie en Esther en de ongebonden, ambitieuze Frank. Ze ontmoeten elkaar tijdens de beroemde luchtrace van Londen naar Nieuw-Zeeland in 1953. Vol hoop en verwachting beginnen ze aan hun nieuwe leven.

De hoofdrollen worden vertolkt door Karina Smulders, Elise Schaap, Anna Drijver, Waldemar Torenstra, Rutger Hauer, Pleuni Touw, Petra Laseur en Willeke Van Ammelrooy. Bride Flight zal één van de eerste Blu-ray releases van A-Fil, zijn.

Bride Flight is de Moederdag dvd/Blu-ray van dit jaar.


UIT HET ARCHIEF