:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: ALL THE BOYS LOVE MANDY LANE
PERSBERICHT: ALL THE BOYS LOVE MANDY LANE
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2009-01-28 - Geplaatst door: Werner
ALL THE BOYS LOVE MANDY LANE
Everyone is dying to be with her... Someone is killing for it

Mandy Lane (Amber Heard) is een schuchter maar erg mooi en sexy meisje waarop alle jongens verliefd zijn. Samen met enkele vrienden trekt ze er tussenuit voor een weekendje feesten op een verafgelegen landgoed. De grote vraag is wie haar als eerste zal veroveren. De avond valt en drank en drugs doen hun werk, maar buiten in het donker vallen Mandy’s vrienden een voor een ten prooi aan een meedogenloze moordenaar…

All The Boys Love Mandy Lane is een spannende horrorfilm die algemeen positieve recensies mocht ontvangen. Regisseur is Jonathan Levine die vorig jaar op o.a. het Sundance Film Festival in de prijzen viel met The Wackness, een komedie met oscarwinnaar Ben Kingsley en Famke Janssen. De namen van de acteurs in All The Boys Love Mandy Lane klinken minder bekend in de oren, maar daar kan snel verandering in komen. Mandy Lane wordt gespeeld door de 23-jarige Amber Heard. Deze Texaanse schone is het volop aan het maken in Hollywood. In 2009 speelt ze mee in Informers, naast Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Mickey Rourke en Winona Ryder. Daarnaast staan er nog films met Demi Moore (The Joneses) en William Hurt (The River Why) op het programma… Wie deze veelbelovende jonge actrice nu al aan het werk wil zien, raden we deze spannende thriller All The Boys Love Mandy Lane aan.

Synopsis
Mandy Lane is het meisje waar alle jongens verliefd op zijn: ongelooflijk mooi en sexy, maar voor iedereen onbereikbaar. Wanneer een stel vrienden haar uitnodigen voor een feestje op een afgelegen ranch, zien de jongens dat als een kans om Mandy eindelijk eens uit de kleren te krijgen. Wie zal haar als eerste kussen? Maar als de avond valt en de drank, drugs en hormonen beginnen te werken, vallen Mandy’s vrienden ten prooi aan een mysterieuze killer die buiten in het donker op hen wacht… Wie zal deze bloedige nacht overleven?

Features:
Product: DVD Single Disc, O-Card
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 27 januari 2009
Regie: Jonathan Levine
Cast: Amber Heard (Never Back Down, Pineaple Express), Michael Welch (Twilight, Joan Of Arcadia), Anson Mount (Urban Legends: Final Cut, Hood Of Horror)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1)
Geluid: Dolby Surround 5.1 & DTS Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: thriller
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar, angst, geweld